מצעד "בראש מורם" מחר בת"א !!!
מיכל
יודעת שזה לא קשור לנושא הפורום, אבל הנושא הזה חשוב,לי לך ולכל אזרחי ישראל באשר הם, אשמח אם תשאירי אותו לכמה שעות, ואם מישהו מכאן יוכל לקחת חלק מחר במצעד או לפחות להיות שם, זה יתן כמה נקודות זכות לנפגעי הנפש במדינה הזאת. תודה לך
אז מחר בשעה 14:00 יתחיל מצעד של כל נפגעי הנפש ומשפחותיהם בארץ, האמירה של המצעד בעצם היא "אנחנו (נפגעי נפש) נפגעי נפש,ואנחנו לא מתביישים בזה" כידוע לכם, לא כל נפגעי הנפש, נולדים עם בעיה נפשית, ישנם כאלה שמתוך משבר אישי ומתוך כל מיני סיבות ביניהן כימיות, מתחלים בבעיה נפשית כזאת או אחרת, יש כאלה שמחלה נפשית חמורה יותר (כמו סכיזופרניה,מניה דיפרסיה,הפרעת אישיות ועוד) מתפרצת משום מקום בעקבות טראומה שאותו אדם עבר. במדינת ישראל יש עדיין סטיגמה לגבי נפגעי הנפש, עדיין יש כאלה שחושבים שנפגע נפש הוא תמיד אלים ותמיד צריך להזהר ממנו כי הוא משוגע. זה לא נכון!!! עם שינוי בגישה של כל אחד ואחד, כל אחד יכול להתקרב לנפגע נפש ולראות שבתוך הגוף שלו פועם לב בדיוק כמו של "הנורמלי" וגם להם יש רגשות כמו של כולם. נפגעי הנפש מנודים מהחברה הישראלית וחבל!!!! על כן, מחר בצהרים יצא מצעד "בראש מורם" מככר רבין ויעבור באבן גבירול עד הספורטק, כשהכל יסתיים בהופעה של אומנים. ולמה אני כותבת לכם את זה? כי הנושא הזה הוא חשוב, לי,לכם ולכל אחד מאיתנו, והמשתתפים ישמחו לראות אזרחים שמגיעים למקום ויראו נוכחות ובעצם זה יעודדו אותם. אז מחר ב- 14:00 בככר רבין,כל נפגעי הנפש ומשפחותיהם יהיו שם, מקווה שהציבור הישראלי ילמד סוף סוף לקבל את השונה בכלל ואת נפגעי הנפש בפרט מתוך ניסיון אישי יכולה להגיד לכם, שהציבור הזה,הוא ציבור מקסים ויפה נפש קבלו אותם כחלק מאיתנו תודה