שיר הWבוע

../images/Emo151.gif../images/Emo192.gif../images/Emo125.gifשיר הWבוע

הגיע הזמן...!! אזש על מה חרשתם השבוע??.. תחפרו כאן---> Wיר השבוע של נלו'ש--- Wיר השבוע בכלל--- ק5יפ השבוע--- Xומן השבוע--- Tיסק השבוע---- שבת שלללווום :)

עונההההההה-->:]

Wיר השבוע של נלו'ש--- Give it 2 Me
חרישה לפניםםם PROMISCUOUS WAIT 4 U Wיר השבוע בכלל--- Rihanna feat Jay Z-Umbrella אלוף... Kelly Clarckson- Walk away
נינט טייב- יחפה... מדהימה ק5יפ השבוע--- JLO- Play Xומן השבוע--- מאיה בוסקילה! Tיסק השבוע---- מאיה בוסקילה- ימים של אהבה..

West Doll

New member
איזה כתב וואי../images/Emo122.gif

שיר השבוע של נלי: SIR ו-AGT שיר השבוע בכללי: Kelly Clarkson - Never Again Maroon 5 - Makes Me Wonder Rihanna feat Jay Z- Umbrella זה השיר הכי קורע בעולם
Fergie- Glamorous [אני יודעת לאיית את זה רק בזכות השיר
] Gwen Stefani Feat. Akon- The Sweet Escape Jordin Sparks- Livin' On A Prayer קליפ השבוע: Maroon 5 - Makes Me Wonder אמן השבוע: ג'ניפר לופז. דיסק השבוע: מממ לא משו מיוחד. השבוע שמעתי את האחרונים של ג'ניפר וגוון ואת של פרגי וקת'רין מקפי. נראה לי שזהו

אני שונא את TU :((

QWH היחיד מכל האלבום שאני יכול להקשיב לו ולאהוב אותו השאר- נפילעע ובמיוחד בשבילך-- Wת!צ*X כ72 Xל2!ם JX2ג5*ת !!!!! LOL

../images/Emo60.gifכפרה עלייך, די עם הכתב הזה../images/Emo7.gif

מוציא לי את החשק לענות על השאלון
שיר השבוע של נלו'ש--- מניטר שיר השבוע בכלל--- חום יולי אוגוסט-סינרגיה קליפ השבוע---WHYD של WT
אומן השבוע---היהודים
דיסק השבוע----לא שמתי שום דיסק השבוע
שבת שלום

HaDaRoSh

New member
הו זאת תמונה יפה ../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

Wיר השבוע של נלו'ש--- SAY IT RIGHT (כל שבוע
) Wיר השבוע בכלל--- אני גרה מול המים/ריטה (שיר חדש
) ק5יפ השבוע--- עליך ועלי/שרית חדד
Xומן השבוע--- ריטה
Tיסק השבוע---- שלום לאמונות/מירי מסיקה

Invisible Boy

New member
עונה

Wיר השבוע של נלו'ש--- סיי איט רייט Wיר השבוע בכלל--- Like A Virgin & Hollywood & Work It - VMA 2003 Unbreak My Heart - Toni Braxton Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give it to me Celine Dion - A New Day Has Come Celine Dion - My heart will go on ne-yo - because of you Stronger (Jack D. Elliot Radio Mix) - Britney Spears ק5יפ השבוע--- אמברלה של ריהאנה Xומן השבוע--- סלין דיון Tיסק השבוע---- החדש של ני-יו

hadi13

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נלו'ש give it to me ,Im like a bird שיר השבוע בכלל--- Makes me wonder -Maroon 5 Candyman-כריסטינה אגילרה קליפ השבוע--- Thnks fr th mmrs -
אומן השבוע---Maroon 5

HaDaRoSh

New member
דיי נו ../images/Emo7.gif ביקשתי ../images/Emo10.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שיר השבוע של נלי - Afraid שיר השבוע בכלל- ביג גירלז דונט קרי הרמיקס
קליפ השבוע - Impacto !!! קליפ שולטטטטט
אומן השבוע - קסקדה ופרגי
דיסק השבוע - קסקדה :)

UltimateTal

New member
עונה [באיחור..]

שיר השבוע של נלי: SIR שיר השבוע בכללי: Apologize-OneRepublic קליפ השבוע: The Sweet Escape אמן השבוע: ג'ניפר לופז=] יש לה כמה שירים כל כך יפים באלבום החדש שלה דיסק השבוע: Como Ama Una Mujer (ככה כותבים, לא?
)

למעלה