I am back

galim29

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo163.gifI am back../images/Emo177.gif

חזרתי... השעה 2 בלילה, אני אחרי 10 ימים של טירוף. אני פסיכית לגמרי, אחרי קונצרט בעכו של התזמורת שלי, אחרי הסעות לבתים של הילדים שניגנו, אחרי פריקת ציוד במשרד, מעבר בדירה בת"א ונסיעה להוד השרון לקרוס אצל אימא בבית..... מבטיחה לחזור לפעילות ביום ראשון... נוסעת לצפון בחמישי לבהות בהרים של רמת הגולן, בירוק של עמק החולה ולעשות לעצמי שקט ושלווה..... נשיקות לכולן. ברגעים אלו אני פוזלת, גמורה, אבל נטולת הכינה נחמה...... ואפילו היו קצת ה
במחנה... נראה אם ייצא מהם משהו. היו 3 נסיכים שמהר מאוד 2 התגלו כקרפדות.
סופ"ש נפלא לכולן.. התגעגעתי

זואילי

New member
באמת תודה שחזרת...

עוברת להגיד שלום ומתעופפת להרים. מה רע במנוחה בשפלת החוף?? קצת לחות ואיזה סרט טוב עם האנדואית שחזר לה החשק. (
תרגעי, זה לא מה שאת חושבת). את בכלל לא מתחשבת בי. מה עם הנסיך השלישי??

איך איך איך

שפלת החוף
...הרים רק תנו לי הר............... ואיך איך ידעת שדווקא על זה אני חושבת אול חשבתי על .....
יכול להיות................
הנסיך השלישי שמור כמו שהבנתי והגברת "נחמה" עדיין כנראה
...

מישמש33

New member
מלאת געגועים

אבל אתאפק עד יום ראשון. ודרך אגב 10 ימים של טירוף הם כנראה דבר לא רע בשבילך, כי נראית מעולה, חיונית ומלאת אנרגיה, ממש פרחת.... טוב אני מניחה שזה עד שהאויר פרח מהבלון, כי לבלונים יורד בסוף האויר, בפרט אחרי עבודה באמת קשה. תהני לך והמון שלווה נשיקות

galim29

New member
../images/Emo9.gif איזה מחמאות מישמשונת

אבל אם היית רואה אותי ביום שלישי ב 2 בלילה אחרי סיום המחנה והקונצרט בעכו נראייתי יותר ככה
אבל הייתי במקום מדהים בסופ"ש, בבית של חברה מהאנדואיות שבנתה בית יפהפה ברמת הגולן ופשוט נרפאתי ונחתי... אז חזרתי מלאת כוחות היה לי ממש כייף שבאת.... תמיד נהניית לראות את הפנים המקסימות שלך... חיבוק ענקי ונדבר בערב

שמחה שחזרת התגעגעתי.

כיף שחזרת ועוד יותר כיף לשמוע שנהנית. אם את כבר בהוד השרון תקפצי.

למעלה