חג שמייח

מלאכית16

New member
חג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif

אני כתבתי תגוה ארוכה והיא נמחקה לי... אז עכשיו אני אכתוב משהו אחר במקומה- 15 דברים שלא כדאי לעשות בפורים.... 1. להתחפש לערבי, ולנסוע באוטובוסים.... 2. בשיעור כיתה לסובב את הרעשן כל פעם שמישהו אומר את השם של המורה... 3. לגנוב ניידת כדי שזה ילך טוב עם התחפושת שוטר שלכם. 4. לקנות אוזני המן מנרקומנים... 5. להתחפש לבן לאדן ובטיסה לניו יורק לבקש לראות את תא הטיס... 6. להחביא אצל השכנה בבית נפצים ולהזמין לה יחידת חבלנים 7. להכנס לבנק כשאתם מחופשים לאופנובנק ובאתם עם אופנוע... 8. להתחפש לרבי ובתפילה של פורים לעשות קידוש על חזיר. 9. לתת לאמא שלך שוב לשכנע אותך שפאנקיסט זה עדיין באופנה... 10. להתחפש לשחקן מ'בשידור חוקר' ולהרביץ לרפי גינת. 11. להתחפש לרונלד הליצן ולנסות לקבל ארוחות בחינם ממקדונלד'ס 12. לגנוב לסבתא את השיניים תותבות כדי שזה ישלים את התחפושת ערפד שלכם. 13. להשתכר מיין פטישים 14. להתחפש לארנולד מ'על טעם ועל ריח' ולנסות להחליף את ששי מ'שמש' 15. לחפש את אחיך התינוק למשה בתיבה ולזרוק אותו בקישון... פורים שמח

Penny s

New member
!brilliant ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

"בשיעור כיתה לסובב את הרעשן כל פעם שמישהו אומר את השם של המורה..." I have to try that some day

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifפורים שמח בהחלט../images/Emo6.gif

לא למי שיעשה משהו מהרשימה הזאת, אבל לשאר זה דווקא יכול לקרות

למעלה