HAPPY היום קנו לי אופניים חדשים* ועשו לי גשר, זה כואב,,
L lucky gc4 New member 16/2/05 #1 ../images/Emo151.gifHAPPY היום קנו לי אופניים חדשים* ועשו לי גשר, זה כואב,,
Y yardenbm New member 16/2/05 #2 בלע גשר מסכנה חח לי היו צריכםי לקנות פלא חדש בשביל שאני אסכים שישימו ועכשיו כבר איזה שנתים אין לי וזה משתלם לעשות כי איכס שיניים עקומות
בלע גשר מסכנה חח לי היו צריכםי לקנות פלא חדש בשביל שאני אסכים שישימו ועכשיו כבר איזה שנתים אין לי וזה משתלם לעשות כי איכס שיניים עקומות
A A Lovato New member 16/2/05 #3 מזל טוב..../images/Emo65.gif לי קונים היום נעלי ואנס....סוף סוף. ואנס רפטור
A A Lovato New member 16/2/05 #5 ואנס רפטור../images/Emo26.gif סיבוב הופעות ענק של להקות פאנק, פאנק-רוק. ג'יסי מופיעים שם מלא,רנסיד,נאופקס,מסט בקיצור כול הלהקות הטובות. זה כמובן רק באמריקה. וואנס זה הספונסרים.
ואנס רפטור../images/Emo26.gif סיבוב הופעות ענק של להקות פאנק, פאנק-רוק. ג'יסי מופיעים שם מלא,רנסיד,נאופקס,מסט בקיצור כול הלהקות הטובות. זה כמובן רק באמריקה. וואנס זה הספונסרים.
A A Lovato New member 16/2/05 #6 אה...ונכון צבעת את היומן שלך בריבועי "שחמט".... זה הסמל של זה.... אם את רוצה קישור,תמונה מהופעה שם,לא משנה מה....תגידי לי
אה...ונכון צבעת את היומן שלך בריבועי "שחמט".... זה הסמל של זה.... אם את רוצה קישור,תמונה מהופעה שם,לא משנה מה....תגידי לי
Y yardenbm New member 16/2/05 #9 אני ישמע טפשה אבל... חשבתי שמדובר בדגם של נעלים וזה למה ביקשתי תמונה
Y yardenbm New member 16/2/05 #10 אני יודעת מסה ואנס רציתי לדעת איזה דגם של ואנס חשבתי שיש כזה דגם רפטור
T thebaby New member 16/2/05 #8 ../images/Emo49.gif../images/Emo101.gif מה אני מכיר בנות שחושבות שזה סקסי
S SAMAR New member 16/2/05 #11 תתחדשי! יופי היי, תתחדשי! ועל הגשר.....בשביל להיות יפים צריך לסבול ....חיחיחי
S sins garden girl New member 17/2/05 #13 תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif
תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif