שרשור מצחיק

../images/Emo151.gifשרשור מצחיק

מחווה לבנצי (כדי שלא תרגיש
יחידה) וכדי לשעשע אותי בשבוע זה, אנא שרשרו לכאן פדיחות. כל פדיחה תתקבל בברכה, החל מהעדר מח על רקע הריוני ועד טעויות של אמהות מתחילות (מי אמר פקק בטוסיק?) וכמובן, מכל הבא ליד, לא בוחלת בשום צחוק.

ברבי28

New member
אז מה עשתה אמא של נעם השבוע ...

נעם בכתה, כי החיתול היה רטוב ... אמא פתחה את החיתול הרטוב, הוציאה חיתול חדש, סגרה מחדש את החיתול הרטוב (בתוספת 2 מגבוני האגיס משומשים ...) וזרקה את החיתול החדש לפח ... נו ... מה תגידו ??

בנצ100

New member
קדימה פדיחות!

אני מרגישה לבד מדי עם השטויות שלי... אני יודעת שהיו עוד, ואני פשוט לא מצליחה להיזכר... טמטמת הריון נמשכת לתמיד, אני יודעת שלפחות בזה אני מכוסה...

מצטרפת לשוועתך

לא רוצה להרגיש היחידה שהוציאה את ה
לטייל, ורק לאחר 80% מן הסיבוב גילתה שהוא נשאר בחצר בבית
או היחידה שלקחה את כף המידה של האוכל של הכלבה, מילאה אותה וכמעט רוקנה לתא האבקה במכונת הכביסה (זה ליד. הגיוני, לא?)

טאניוש

New member
ומטרנה במקום קפה ../images/Emo4.gif?

הרי זה באמת ליד. חייבת לציין שקפה הרבה יותר טעים. להפך גם קרה לי, אבל שמתי לב לפני שהפטמה הגיעה לפה. וטוב שיש ביקורת של הילד (הוא תמיד בודק בקפידה שהבקבוק בצבע הנכון ולא דוחפים לו מים-או קפה- במקום חלב).

קובולט

New member
ואני...

הודעתי היום על הבוקר לבעלול שהשעון המעורר שוב התקלקל....לא צילצל בשעה שבע וחצי להעיר אותי לבדיקות דם והבעל תוך כדי שינה הזכיר לי שכבר שנה וארבעה חודשים אנחנו לא משתמשים בשעון מעורר כי בר מתעורר מוקדם
, אופססססססססססס

7נתי7

New member
לנדנד עגלה בלי תינוק נחשב?

גם כשהוא לא בבית בכלל???

תמי ס

New member
ליפול במדרגות נחשב מצחיק?

אני מניחה שאם הייתי צופה בי מהצד, הייתי מאד צוחקת, אבל כרגע שטף הדם שיש לי באזור הכתף קצת מקשה עלי לצחוק... הייתי אחה"צ במרכז שוסטר (ברמא"ג), למזלי השארתי את יהלי ברכב (לא לדאוג, היא נשארה עם הבן הגדול) לבושתי נעלתי כפכפי אצבע פלטפורמיות למדיי (כפכפי פר'חה), הגעתי למדרגה העליונה ו...אופס, איבדתי שיווי משקל, נתליתי עם הכתף על המעקה (אאוץ') ולמשך דקה עוד התנודדתי בעמידה שפופה כשאני מנסה לייצב את עצמי, אבל הכפכפים לא הותירו לי הרבה ברירות ונחתתי על עכוזי (המדושן יש לציין). בקרת נזקים עשיתי רק כשהגעתי חזרה לרכב כי כשקמתי מהמדרכה רק רציתי להימלט מהאזור (וממבטי האנשים).

happy

New member
הגעתי היום בבוקר לשיעור התעמלות

בלי הבגדי התעמלות. השארתי אותם בבית על הכסא!!!!!

דבורה1

New member
אפשר גם?

יש לי אחד ממש מצחיק (בצרוף של שתי דקות נדירות במחשב). כשהתאומים היו בני חודש וחצי, בזמן החלפת חיתולים אבא שלי ואני, שפוכים מעייפות, מתווכחים את מי הוא מחתל עכשיו אופק (הבן) או שביט (הבת). לא עלה בדעתנו פשוט להסתכל למטה. הרי אפילו החיתול כבר היה פתוח. שלא לדבר על זה שהם ממש לא דומים עד כדי בלבול.
ואם כבר אז להניק פעמיים את אותו ילד ולא להבין למה השני כל היום צורח (הרי רק עכשיו הנקתי אותו לא?) זה מצחיק או סתם קצת עצוב?

סינטה1

New member
../images/Emo6.gif הרגתן אותי מצחוק

לי יש פאדיחות רציניות, את חלקן כבר סיפרתי אבל אתן את המובחרות :
אני בת 24 בחופשה בלונדון. יש לי כישרון מפוקפק לחטוף עצירות נוראית בחו"ל. לא יודעת, האוויר עושה לי את זה. בקיצור, החלטתי ללכת לבית מרקחת ולקבל משהו טבעי נגד עצירות, נכנסתי בטוחה באנגלית של 5 יח"ל בבית ספר וביקשתי מהרוקח הבריטי עד מאוד - "something against masterbation..." הוא כמעט נחנק ואני כשהבנתי מה ביקשתי (משהו נגד אוננות
) ברחתי כל עוד נפשי בי...
בהריון - הגעתי לאיזה מקום, יצאתי מהאוטו והתחלתי ללכת בבטחה למעוז חפצי. מזל שמישהו רץ אחרי וקרא לי "גיברת, גיברת" מסתבר ששכחתי את האוטו מונע, עם מזגן ורדיו דולקים. רק כנס וסע - המפתחות בפנים...

פלגיה

New member
והנה שלי

לא מצאתי את הקישור מפורום הנקה. בכל אופן היה שם סקר על אמהות שמניקות פעוטות, ואני עניתי לגבי ההנקה של טל. (מה 4 חודשים זה לא פעוטה?)

noaagr

New member
מה לגבי

זה שאת הביצים שקניתי בצרכניה וחיפשתי כל היום מצאתי בערב במקפיא, את המכונית השארתי עם דלתות פתוחות (והכוונה פתוחות לרווחה) ונכנסתי לטייל בקניון, את הארנק שכחתי בבריכה ובכלל לא הרגשתי בהיעדרו עד שקיבלתי טלפון ממישהי שמצאה אותו ועשתה מאמצים עילאיים להשיג את הטלפון שלי ולהחזיר לי אותו... וכל זה רק בשבועיים

זה בהחט עדיף ממה שעוללתי לביצים שלי

שהזכרת לי. אני השארתי אותן יומיים באוטו (ושברתי את הראש היכן הן) ומשם הן הלכו, כמובן, ישר לפח. את בהחלט בחורה יסודית. ברכותי. אני אפתח לך פינה כל שבועיים ותספרי לנו מה עולל בהם

למעלה