שלום לכולם!

france

New member
../images/Emo151.gif שלום לכולם!

שלום אני שירה! אני לא כל כך חדשה כי בעצם חודשיים כבר אני רוצה להירשם לפורום ואני לא יכולה כי למחשב שלי והקוקיות שלו יש בעיות קשות...... אז כמה שאני שמחה לכתוב את ההודעה הזאת אבל באמת כי אני כל כך רוצה את זה והנה זה התגשם! אולי לא תבינו אותי אבל אני כל כך מתרגשת בגלל: א. אני מתרגשת מכל דבר ^^ ב. כי זה כמו חלום שהתגשם (רק כמו) ואולי לא תבינו אותי כי בעצם כשרציתן/ם להירשם נרשמתם ואני לא ולכן/ם זה מובן מאליו ושוב אני מתחילה להתפלסף.... אז בקיצור בלי ניצולי שרשור (אוי כמה שרציתי לכתוב את זה) והשרשור כולו מוקדש לברכות של ברוכה הבאה בשבילי ודרך אגב אני מכינה בובות כבר שנה וחצי צפו ל"יצירות" ה"יפיפיות" שלי אלוהים אדירים אני עומדת לחטוף התקף
... לא נורא אבא שלי כבר יציל אותי ולסיום תודות לחברות שהביאוני עד הלום
: לרותי,ענת וטודע מיוחדת לתום, מיכל (שעזבה) ומיכל קסט אז צפו לטונות של הודעות ממני!

france

New member
הבובה שאני הכי אוהבת

אם כבר אז כבר...בובה (אני לא אוהבת לקרוא להן דוליז) שאני אישית הכי אוהבת בגלל האפרו שלה
והמשקפיים שלה

france

New member
../images/Emo9.gif

באמת אהבת? תודה על התגובה! אם הייתי יודעת שכאלה תגובות נחמדות מקבלים על בובות כאלה "נהדרות" מזמן הייתי מנסה לתקן את המחשב ולהצטרף!

france

New member
../images/Emo51.gif

לכול הבנים והבנות שהגיבו לי(אהם אף אחד). תיארתי לעצמי את הפורום כמקום נחמד עם אנשושים נחמדים, אבל אולי טעיתי. אני הגבתי שאנשים ביקשו שיגיבו. לפחות מהבנות שאני מתכתבת איתן באיציק ובמסנג´ר ציפיתי לברוכה הבאה. לא כולל אותך קסט!

sexy bomb

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!| דגל| ....

הבובה שלך מהממת את פשוט מוכשרת אהבתי מאוד את המשקפיים ואת האפרו

france

New member
איזה

נחמד אחרי שאני מתעצבנת מישהו שם לב אליי, ממש כמו המורה שלי לסוסים! תום על מה את מדברת? על זה שלא אכלת ובלה בלה? טוב לא נורא וsexy bomb טודע התמונה שלך בשירשור תמונות ממש יפה!

france

New member
ניצוליישן

מנצלת לעצמי. בובה חדשה לכבוד
ט"ו באב שיהיה. או שהיה. טוב את הבובה עשיתי לפי עטיפה של דיסק של פול אוקנפולד והבוב הוא סתם ההפך

ס מ ד י

New member
תראי שירה...

לאנשים גם לוקח זמן להגיב, הם לא נמצאים כל הזמן על המחשב ומחכים שאנשים ייכתבו הודעות... חכי יום-יומיים, ואז אם לא מגיבים לך תכעסי, אבל אל תכעסי ישר! חיכית בסך-הכל 40 דקות, בערך. מאיפה לך לדעת איפה היו כולם? אז לפני שאת מתעצבנת, תרגעי מותק... CHILL BABY

france

New member
תראי סמדי

פשוט ה-מ-ו-ן בנות היו מחוברות אצלי באיציק וחוץ משתיים שאני יודעת למה הן לא כתבו לי (ובסוף כתבו) ועוד אחת שכתבה מההתחלה אף אחת לא כתבה לי שאני מכירה. אולי את לא לוקחת דברים קשה כמוני אבל כל אחד ולקיחת הדברים ללב שלו (יש כזה דבר?) אל תיקחו ל
קחו לריאות

למעלה