שאלון!

rotemsror

New member
../images/Emo151.gif שאלון!

בגלל שאני לא מכירה אותכם כל כך טוב עשיתי שאלון קטן!! מקווה שיימצא חן בעיניכם! מי השחקן האהוב: השחקנית האהובה: סדרות חוץ מרבלדה: להקה אהובה: סוג מוזיקה: מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<?

osh360

New member
עונה

ואיי כמה שאלונים אתם עושים פה! מי השחקן האהוב:פונצ'ו כמובן. השחקנית האהובה:דולסה מריה. סדרות חוץ מרבלדה:תשוקת הנצים. להקה אהובה:rbd! סוג מוזיקה:פופ,היפ-הופ,רוק,גם אוהבת מאוד אנגלית וספרדית. מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה?הנשיקות כמובן.והריבים של מ"מ ורוברגו בימיוחד של מיה ומיגל ושרוברגו עולים אחד על השני והקטילות שלהם.. הכי מפחיד אותי שהוא עולה עליה!!!שהם רבים כאילו הוא איזה בא לאנוס אותה..חח.. שאלון נחמד..!!

כמעט כמוני!!

מי השחקן האהוב: כריטופסר. השחקנית האהובה: דולסה השווה שלי. סדרות חוץ מרבלדה: תשוקת הנצים. להקה אהובה: rbd אוהבת גם את הילארי דאף!! סוג מוזיקה: הכל חוץ מדיכאון - אוהבת אנדלית וספרדית משולב חולה בדם>>> שרופה על ספרדית. מה הדבר שהכי מוצא חן בענייכם: אני אוהבת הכל את הריבים בין הזוגות את הטיולים שלהם ביחד, את כל החוויות שהם עוברים ביחד, את הנשיקות כמובן כמו שאת אמרת... ומה שאני הכי שונאת זה את הסימון המציק הזה שלא נותן לרוברטה מנוחה עם המצלמה המעפנה שלו, אם מישהו היה עושה לי את זה ישר היה חוטף אגרוף לפרצוף ושוברת לו ת'מצלמה!!

rotemsror

New member
../images/Emo58.gif על רוברטה וסימון!

שרוברטה וסימון יהיו חברים היא עדין תאהב את דייגו נכון?

LimoR L

New member
עונה לך..

בכל הסידרה בכלל רוברטה ודייגו יאהבו אחד תשני..

יyלושקי

New member
עונה =)

מי השחקן האהוב: ממ כריס ופונצ'ו.. לא יכולה להחליט =) השחקנית האהובה: אנהי כמובןןןןןןןןןן&%^&*^&*^&) סדרות חוץ מרבלדה: ממ אפקט הפחד, בובה פראית, ממ... ויש עוד =) להקה אהובה: RBD כמובן =) סוג מוזיקה: פופ :p מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<? שיש עלילה מדהימההה [טוב כבוד למורדים הארגנטינאים!!] והכי חשוב השחקניםםםם הם פשוט אוצר אחד אחד כולם=)

LimoR L

New member
../images/Emo27.gif

מי השחקן האהוב: פונצו,פליפה השחקנית האהובה:קמילה,דולסה,אנהי,לואיסנה סדרות חוץ מרבלדה:המורדים,תשוקת הנצים,כיתה 406 לנצחחח להקה אהובה:rbd , ארוואי סוג מוזיקה:פופ מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה? אמממ לאדעת..הכלל!!

תשובות שליי:

מי השחקן האהוב:פונצ'ו מרבלדה אבל מחוץ לרבלדה יש כמה:וינס ווהן בן סטילר אדם ברודי וג'וני דפ השחקנית האהובה:אנהי מרבלדה אבל מחוץ לרבלדה יש כמה:ניקול קידמן ר'ייצל מקאדמס מישה ברטון ולינזי לוהאן סדרות חוץ מרבלדה:the o.c עקרות בית נואשות מגרש ביתי גו'און מארקדיה ומה בנים רוצים להקה אהובה:חוץ מrbd אז גריין דיי סימפל פלאן וקולדפליי סוג מוזיקה:rock is so in my heart!!!רוק!!! מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<?הדבר שאני הכי אוהבת ברבלדה האמת שהכלל!!:)

סוכריה16

New member
עונה

מי השחקן האהוב: פונצ'ו, כריסטיאן ועמנואל אורטגה, שלשיית הניצים (תשוקי) השחקנית האהובה: אנהי בעיקר וחימנה ממישוו שומר עליי
ומתשוקי: נורמה, חימנה רות ורוסריו. סדרות חוץ מרבלדה: עכשיו תשוקת הניצים. להקה אהובה: RBD חחח הלהקה היחידה שאני אוהבת סוג מוזיקה: פופ, ספרדית מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<? פונצ'י

rotemsror

New member
../images/Emo41.gifעונה גם!

שחקן אהוב: פונצו וכריס אותו דבר! שחקנית:דולסה,אנהי,מאיטה. סדרות חוץ מרבלדה:כתה 406,תשוקת הנצים,מישהו שומר עלי,סנטרל 099 לפעמים,הימור מסוכן,אני אניטה,פלוריסיינטה ועוד. אבל רבלדה מקום 1! להקה אהובה: פוורופווסטו ש-rbd סוג מוזיקה:פופ/רוק. מה הדבר שהכי מוצא חן ברבלדה:קודם כל השחקנים המדהימים! שאפשר לפעמים ללמוד קצת לקחים כמו שלדוגמה מדריאגה אמר למורה הילדה שאי אפשר לחמוק מחלומות,זה שהם באמת נלחמים למען מה שהם מאמינים בו!! הכל!

netaleone

New member
תגידי מה יש לך../images/Emo35.gif

מה את עושה
לא עושים הוספת הודעה
עושים הוספת תגובה
את סתם פותחת הודעה וחבל
נו דיי

ooOMoRoShOoo

New member
עונה

מי השחקן האהוב:כריס ופונצ'ו השחקנית האהובה:אנהי דולסה מאיטה סדרות חוץ מרבלדה:תשוקת הנצים קצת ולפעמים אני אניטה להקה אהובה:RBD סוג מוזיקה:פופ מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה?השחקנים חעחעחעחע

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo9.gif

מי השחקן האהוב: אהרון דיאז
ואחרי ג'רמי סמפטר..
השחקנית האהובה: אנהיייייייי
שרה מלדונדו ודולסה ! סדרות חוץ מרבלדה: 406
מה בנים רוצים
תשוקת הנצים
להקה אהובה: אממ לא יודעת יש הרבה.. סוג מוזיקה: דפרדית .. אנגלית.. הכל חוץ מרוק וכאלה חח מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<? השחקנים
כי הם באו מ 406

Hadas 87

New member
עונה

מי השחקן האהוב: ברבלדה? פונצ'ו השחקנית האהובה: ברבלדה? אנהי ודולסה. אנהי טיפטיפה יותר. אבל ממש טיפה. סדרות חוץ מרבלדה: הכי אהבתי את רובי. להקה אהובה: RBD בחו"ל ובארץ היהודים. סוג מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית. מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<? מיה ומיגלללל!!!!

עונהההההה

שחקן אהוב: ברור שאלפונסו צ'ליייייייייייייי ש.אהובה: דולסה ואנהי!! אבל דולסה יותר !! סדרות חוץ מרבלדה: תשוקת הנצים,מישהו שומר עליי, אני אניטה,האסירה וקשר דם!! ל.אהובה: RBD ס.מוזיקה: בעיקר ספרדית ומוזיקה שחורה! מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<? שהביאו את פונץ שלי לסדרה

HEN0121

New member
אני אני אני

בגלל שאני לא מכירה אותכם כל כך טוב עשיתי שאלון קטן!! מקווה שיימצא חן בעיניכם! מי השחקן האהוב:פונצווווווווו וכריסטיאן אבל פונצו יותר השחקנית האהובה:אנהייייי ומאייטה אבל אנהייי בהרבה יותר סדרות חוץ מרבלדה:תשוקת הנצים מישהו שומר עלי להקה אהובה:rbd ברור סוג מוזיקה:אממ אממ מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<?מיה ומיגל וגובאני

yaRBDen

New member
עונה

מי השחקן האהוב:פונצ'ו!!
MI AMOR
השחקנית האהובה:דולסה סדרות חוץ מרבלדה:כיתה 406 {למרות שנגמר:(} ובובה פראית להקה אהובה:RBD GREEN DAY BLINK 182 סוג מוזיקה:רוק ופופ מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<?השחקנים-פונצ'ו ודולסה

rotem rispecttt

New member
עונהה.. ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי השחקן האהוב: אלפונסו = פונצ'ו הכוסון חחח השחקנית האהובה: דולסה מריה הפצצההה... סדרות חוץ מרבלדה: משחק מכור/היכל התרבות להקה אהובה: בליק אייז פיס וRBD סוג מוזיקה: היפ-הופ/ראפ/קצת פופ/ישראלי/הראל מויאל.. מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה: הדמות של רוברטיטהה..

סוכריה16

New member
וואי תהרגו אותי../images/Emo122.gif

זה הכי לא קשור שיש אבל אני חייבת פשוט חייבת תשיר DOS ENAMORADOS יש מצב שתעזרו לי!?

HEN0121

New member
ואיי היה לי אותו

שאני אגיע לבית אני לא בבית פשוט אם תרצי אני ישלח לך...

למעלה