שאלה טיפשית מה ההבדל בין קריסטל למובייל? האם יש מובייל מקריסטלים?
E evyalfa New member 7/11/03 #1 ../images/Emo151.gif שאלה טיפשית מה ההבדל בין קריסטל למובייל? האם יש מובייל מקריסטלים?
א אני במבי New member 8/11/03 #2 שבת שלום קריסטל זהו גביש ומובייל זה משהו שלוי או עומד ובנוי מרכיבים שזזים..... אני מצרפת תמונות של קריסטלים ושל מוביילים....
שבת שלום קריסטל זהו גביש ומובייל זה משהו שלוי או עומד ובנוי מרכיבים שזזים..... אני מצרפת תמונות של קריסטלים ושל מוביילים....
א אני במבי New member 8/11/03 #4 והנה דוגמאות של מוביילים... ויש גם מובילים מקריסטלים אבל לא מצאתי תמונות
ג גבריאלה האחת New member 8/11/03 #5 יופי של תמונות ../images/Emo13.gif צריך להוסיף אותן לגלריה, תמונות נהדרות. שבת שלום
א א ב י ב ה חיים טובים New member 8/11/03 #6 לא טיפשית ../images/Emo24.gif כשאדם חושב שהשאלה טיפשית והוא עדיין שואל... הוא אמיץ! יש מובייל מקריסטלים
לא טיפשית ../images/Emo24.gif כשאדם חושב שהשאלה טיפשית והוא עדיין שואל... הוא אמיץ! יש מובייל מקריסטלים
א אני במבי New member 8/11/03 #7 שבת של קריסטלים../images/Emo62.gif אתמול אספתי והנה הם בשביל כולם........
E evyalfa New member 8/11/03 #16 אז בהחלט יכול להיות מובייל מקריסטלים... מה מסמלים הקריסלים הורודים (אמטיסט?) והסגולים ( רוזקוורץ?) אני אנסה להעלות תמונה
אז בהחלט יכול להיות מובייל מקריסטלים... מה מסמלים הקריסלים הורודים (אמטיסט?) והסגולים ( רוזקוורץ?) אני אנסה להעלות תמונה
א אני במבי New member 8/11/03 #18 האמטיסט הסגלגל זו אחת מאבני החושן שמקורה בברזיל זוהי אבן הגנה, מסייעת למצוא את השקט הפנימי ולהביא לידי ביטוי את היופי הפנימי מסייעת לגלות יותר הבנה וסליחה עוזרת להתגבר על צער ופחדים ובעברית קוראים לה אבן החלמה........
האמטיסט הסגלגל זו אחת מאבני החושן שמקורה בברזיל זוהי אבן הגנה, מסייעת למצוא את השקט הפנימי ולהביא לידי ביטוי את היופי הפנימי מסייעת לגלות יותר הבנה וסליחה עוזרת להתגבר על צער ופחדים ובעברית קוראים לה אבן החלמה........
א א ב י ב ה חיים טובים New member 8/11/03 #27 אמטיסט לבד או ביחד עם ציטרין מביאות שפע בפינה המערבית, או בפינת הזוגיות.