קצת צחוק. . .

DOPLEXN

New member
../images/Emo151.gifקצת צחוק. . .

חשבתי לעצמי- חלקו האחורי של האמבולנס, די משעמם לכל הנהגים אשר פוגשים אותו ברמזור, בפקק או בכל מקום אחר. לכן, חשבתי לצאת בסטיקרים לאמבולנסים. אפשרות א': "בדרך לעוד לקוח מרוצה" אפשרות ב': "פעמים קיא, טוב." משעשע לכל הדעות. . .

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(צעקה)

אני וחיבת ללכת על אופציא א כי..... נישבר לי הראש ללמוד למתכונת שיש לי מחר בעעעעעעעעעעע

orend123

New member
רגע רגע רגע אחד

אופציה א' ממש לא מקורית! בערך לפני שנה וחצי אני הדפסתי כזו כתובת עם הסמל של מד"א ויצא ממש יפה והדבקנו את זה אני והנהג שלי בין השליטה של המזגן לרדיו זה נכנס שם בול וכל פעם ששלחו לנו נסיעה אמרנו בדרך לעוד לקוח מרוצה! וחוץ מזה שאנשים שמלווים שישבו מקדימה דיי צחקו מהכתובת הזאת...

ונגוש

New member
מה דעתכם על....

סופו של כל נהג פרוע לטיפול (על משקל סוף גנב לתליה) כאן נותנים 101% טיפול 101 זה לא סתם מספר 101 זה עזרה ראשונה כן כן אני מאוד משעומם ויצרתיות אין כרגע מוזה
נ.ב למה אין אייקון של אמבולנס בסמלים של תפוז

../images/Emo13.gif

ה101% טיפול נחמד ביותר
ואנחנו צריכים לתבוע מתפוז לעשות אייקון של אמבולנס!!!!

גם על החולצת קורס שלי מהקורס 60

ציירנו אמבולנס וכל החבר'ה בכיתה על הגג, המדריכים נוהגים באמבולנס ואיש כפות ללוח גב (כמו הקיבועים של ה phtls) קשור לאמבולנס מאחורה... "בדרך לעוד לקוח מרוצה"

שכחתם דבר קטן אחד

כשנהגים רואים את החלק האחורי של האמבולנס ברמזור, הוא לא בדרך לעוד לקוח מרוצה, מקסימום לאיזה נסיעה רגילה

emt1

New member
ועוד אפשרות (מאד ישן )

אלוהים נתן - נט"ן לקח

elani9

New member
יש לי רעיון(קצת ארוך)

אבל אפשר להכין שלט ממוחשב שהוא משתנה בהתאם למצב: 1.בדרך למרוקאי מעוצבן נא לתת לעבור(כי אם לא הצוות ימות) 2.שיכור/נרקומן/חולה נפש באמבולנס(זהירות פן יקפוץ בכביש) 3.חגיגה באמבולנס(על משקל חגיגה בסנוקר) 4.עירקי באמבולנס(יחזקל ,תפסיק להפליץ)

למעלה