אז לאן אתם הולכים ולמה מתחפשים????
פ פופקורן במיקרוגל New member 7/3/04 #2 אני לא התחפשתי אלא סתם שמתי פאה בלונדינית שקניתי וככה הלכתי לעבודה
ז ז י ק ו New member 7/3/04 #4 ../images/Emo151.gif פורים שמח ../images/Emo151.gif חג שמח לכולם, תעשו שטויות ושבאמת יהיה חג שמח ושקט
../images/Emo151.gif פורים שמח ../images/Emo151.gif חג שמח לכולם, תעשו שטויות ושבאמת יהיה חג שמח ושקט
S stefan10 New member 7/3/04 #5 אני באתי מחפש לעבודה כגברת "בלאנש דיבואה" מהמחזה "חשמלית ושמה תשוקה" ...וכך גם התחפשתי ביום ה' במועדון התאטרון שם הצטלמתי וגם השתתפתי בתחרות תחפושות.אתמול הייתי מקסיקני ב"שיראז" וביום שישי באותו מקום הייתי מן "אביר ברוקי" ..חג שמח לכולם
אני באתי מחפש לעבודה כגברת "בלאנש דיבואה" מהמחזה "חשמלית ושמה תשוקה" ...וכך גם התחפשתי ביום ה' במועדון התאטרון שם הצטלמתי וגם השתתפתי בתחרות תחפושות.אתמול הייתי מקסיקני ב"שיראז" וביום שישי באותו מקום הייתי מן "אביר ברוקי" ..חג שמח לכולם
ד דובי דבש New member 8/3/04 #6 גם אני גם אני ... ../images/Emo13.gif) התחפשתי , צבעתי את מחלצות ראשי בבלונז' טוטו קארה מינימאל, וכשהייתי בשיראז התחפשתי לאימם דרוזי , עם גלבייה וכפייה ... ואחר כך הלכתי ככה לווקס.. (אגב הווקס מאכזב לדעתי , מה דעתכם?)
גם אני גם אני ... ../images/Emo13.gif) התחפשתי , צבעתי את מחלצות ראשי בבלונז' טוטו קארה מינימאל, וכשהייתי בשיראז התחפשתי לאימם דרוזי , עם גלבייה וכפייה ... ואחר כך הלכתי ככה לווקס.. (אגב הווקס מאכזב לדעתי , מה דעתכם?)
ש שוקוליט New member 8/3/04 #7 אני התחפשתי לזונה ../images/Emo68.gif הגעתי לעבודה ושאלו אותי למה לא התחפשתי
S stefan10 New member 10/3/04 #8 שוקוליט אבל בפורים מתחפשים למה שאנו לא ביום יום..??...................................סתםםם..
מ מסע אלחייר New member 10/3/04 #9 תמונה מדהימה ששווה אלפי מילים. אני שמתי פאה והלכתי לעבודה היה סתם נחמד לא יותר מזה