פוריםם

prima ballerina

New member
אני התחפשתי לגוטית

חחח אמרו לי שאני ניראת יותר מדי "ילדה טובה" בשביל להראות גוטית.. ככה שזה לא כל יצא אבל לא נורא..

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני../images/Emo26.gif

פיה גוטית\פריקית... משתרצו
היה אמור להיות גוטית במקור:] אה, והיה גם צעיף נוצות שחור במקור... שכחתי לשים אותו בתמונה

mizid

New member
נסיכה... עם שמלה וורודה פוקסיה

וטוטו שחור, והשער שלי הוא דבש שמגיע לי עד הטוסיק אז עשיתי פן... יצא יפה!

yaeltal12

New member
אממ קאובוית

אני עוד מעט אוסיף תמונה... סתם כובע רובע מגפיים ג'ינס כזאת עליונים רשת (פונצ'ו או משהו כזה)... יצא נחמד, עשו לנו בבצפר תחנות של חינות זוהרות ותסרוקות אז עשיתי, יצא חמוד
איזה כיף, 3 ימי חופששששששששש אהה ועוד משהו, קיבלתי משלוח מנות ענק (כדי לכפות על כל הפעמים שקיבלתי את הכי קטנים) ואין לי מושג איך אני גומרת הכל, אפילו כשסיננתי מה בא לי ומה לא אני הולכת להשמין איזה 10 קילו ואני מזה לא צריכה...

ShirUsh22

New member
היה נחמד../images/Emo9.gifהתחפשתי לדבורה../images/Emo55.gif../images/Emo20.gif

אולסטאר צהובות
גרביים צהובות עד הברך
חצאית שחורה
חולצה צהובה ומעלייה ג'קט שמקדימה הוא שחור ומאחורה+השרוולים צהובים
כנפיים צהובות עם פסים זהב
מחושים זהב יצא חמוד
אני צכה להעלות את התמונות למחשב ואין לי כוח עכשיו
אז אולי אח"כ אני אוסיף תמונה
פורים שמח!

דובון אכפת לי....

עם עוד 4 בנות...עשינו אצל התופרת חותלות וחצאיות... אני הייתי ורודה... תמונות יגיעו בהמשך!!! פורים שמח!!

nitzan91

New member
אני..

לא התחפשתי.. אבל שמתי אביזרים נוצצים :] לבשתי ככה:
ג'ינס
חגורה עם נצנצים אדומים
נעליים [שהן די כמו מגף] בלבן ואדום
חולצה שחורה עם שהיה כתוב עליה White באבנים בצבע כסף..
כפפות עם נצנצים בצבע כסף
הדבקתי על הלחי לב מאבנים נוצצות כאלה..
ובשיער עשיתי פן
גם התאפרתי והכל.. אבל אין לי כוח לפרט על האיפור.. חח אולי השילוב של הצבעים לא נשמע ממש יפה.. אבל הכל ביחד יצא יפה ומתאים :] אחר כך אני אוסיף תמונה..

prophecy girl

New member
הממ.. אין לזה ממש הגדרה..../images/Emo21.gif

התחפשתי עם עוד מישהי.. ולא ממש ידענו למה אז סתם תפרנו שמלה וכאלה XD הנה כמה הגדרות שאנשים נתנו: אמרו לי נסיכה [היה כתר] אמרו לי רקדנית [בגלל הנעליים והמניפה] אמרו לי זברה [גרביונים] אתם תחליטו.

prophecy girl

New member
ואז..../images/Emo21.gif

אחרי בצפר הלכנו לקניון ואחרי זה לחברה שלי. ואז החלטנו שאנחנו מתחפשות לנסיכות- פקצות סטייל. לבשנו מכנסונים קצרים, גרביים עד הברך וגופיות בטן, וכתרים כמובן, והסתובבנו ככה.. כמה אנשים בהו בנו XDD האיש מהבלוקבאסטר צחק עלינו.. והיה ממש כיף ^^ כולכם צריכים לנסות להתחפש ככה XD

prophecy girl

New member
אחרי הכל...../images/Emo21.gif

אחרי שראינו סרט [שלקחנו מהבלוקבאסטר P:] הורדנו את האיפור ונחנו... היה פורים כיף ^____^

למעלה