את עוד כאן???../images/Emo13.gif../images/Emo218.gif
עדיין לא נרדמתי..
חח..הייתי ערה כל הלילה.. התכתבתי בסמסים עם חברה..XDD נחמד..לא הייתי עייפה בכלל..ועכשיו אני מזה ערנית..!
אה..אני יענה לך כבר כאן על מה ששאלת בהודעה אחרת.. [: אה..***מנסה להיזכר מה שאלת...*** אה..שאלת את מי אני מעריצה או משו כזה..? ממ.. אני אוהבת את סימפל פלאן.. ואבריל לאבין.. ואונסנס.. וגאנז אנד רוזס..ועוד כל מיני..
לא ידעתי שתשארי ערה הלכתי לראות אמ טי וי היטס יש סידרה מצחיקה כזאת "יצאת גדול"... חחח לא נורא.. אהה וואלק גמאני אוהבת את סימפלך פלאן יש לי חולצה שלהם3>> ואני מכורה לקול של איימי לי גם(את יודעת מאוונסנס))
לי יש חולצה שרואים בגדול את הפנים וזה מזכיר את איימי יל ..וכה עדיף את של מייק מיקל אני חושבת, גמאני רציתי לקנות., אבל קניתי את של גרין די. נשארתי בערך את 5 וחצי..ואת בכלל לא הלכת לישון?
חח איך את יכולה , אם אני כל הלילה אני לא נרדמת אני חייבת ללכת לישון.. אבל אתמול מזה הגזמתי ..קמתי את מול בבוקר בערך ב1 ומשו נראלי.. ואז בצהריים בערך עד ככה 9 וחצי ישנתי..ועכשיו קמתי ב1 בערך.. חחח ממש ממש אבל ממש ישנתי המוןןן זמן חח.. ממ..אני לא חובבת אבריל(אל תסקלי אותי
חח) מזה הפאמילי גאי(רגע זאת התכונתית המצחיקה הזאת שיש ביס)..?
גם ב6 וחצי בצהריים..?../images/Emo6.gif../images/Emo218.gif
חח..כן.. נו..התוכנית המצחיקה הזו.. [סטואי זה התינוק..המרושע..שרוצה להשמיד את העולם או משו..XDאז יש לי בוקסר שלו..] ממ.. לא אוהבת את אבריל הא?!?!?! לא נורא.
וואי.. כמעט נרדמתי..[ואסור שזה יקרה!!] שמתי את הידיים על השולחן.. ואז השענתי את הראש.. והעיניים לאט לאט..נעצמו לי..וברגע שהן נעצמו פתחתי אותן מהר.!! כדי לא להירדם.. ועכשיו אני מכינה לי עוד נס קפה..
חח אז אם כבר תכיני קפה שחור אני חושבת שזה יותר מעורר (ומגעיל!!) בסוף בשישי בערב תרדמי חח תזהרי.. אני חייבת לזוז יכול להיות אני לא יהיה על המחשב בשישי חבל .. חח תזהרי לא להירדם ..תגידי היית בהופעה של אוננסנס?
גם בשבע וחמידה אחרי הצהריים..?^_^../images/Emo218.gif
פיכסה קפה שחור.. מגעיל.. נס קפה זה טעיםם..
אני לא ארדם..!! אל תפתחי פה לשטן! [
] לא הייתי בהופעה.. ): אמרתי לאמא שלי על הופעות שיש..אז היא נתנה לי לבחור אחת אז בחרתי בהופעה של אבריל [לא.. אבריל לא באה עדיין לארץ.. אבל כשהיא תוציא סיבוב הופעות ותהיה הופעה במקום קרוב..איפהשהו באירופה.. אז אני אטוס לשם..^_^]
חח לא פותחת לא פותחת(אויש איך זה נשמע..שיטXD).. חח אז מרעיצה שרופה של אבריל^^, אז אני באה איתך את זאתי שתצעקי אבריל אבריל ואני יצעק פאק אוף...סתם סתם
חח.. דווקא הסינגל האחרון שלה ממש יפה אבל רק אותו אני אוהבת יחסית)... חח תראי איזה מאגניב מה עשיתי-->> הכנסתי סיכת ביטחון לציפורן שלי XDD כה יש לי ציפורן ארוכה .,והתחלתי לחפור לחפור(עם החוד של הסיכת ביטחון) ויצא לי חור חח איזה אמגניב כה אני והבת לעשות שטויותD:
חח סתם סתם.. חח את מאילה שקוססות(כתבתי נכון?><) ..כי אם כה בת דודה שלי היית כזאת וזה חירפן אותי,,אז שמתי לה גרביים על הידיים חעחעע שתפסיק..הרגל לא טובD: איך עברה השבת?
חחח...כמה זה עוד יכול להימשך..XDD לא.. אני לא כוססת..זתומרת.. כן.. אבל אני לא אוכלת את הציפורניים שלי [איכס.!!] אלא אם כן אין מה לעשות איתן ואין לי איפה לזרוק..XDD חחח.. אירוני למדיי מה שקרה לי עכשיו..XDD חשבתי לעצמי "וואי.. אני חייבת להפסיק לכסוס ציפורניים.." ובאותו זמן כססתי את הציפורן של הזרת. XD הייתי שמה לק כזה בטעם מגעיל שקוף.. אבל זה לא עזר.. אני מקלפת את הלק עם הציפורניים [שנשארו..
] ואז כוססת.. אחח..מצבי קשה.. נראה לי שאני ינסה את הגרביים.. XS
חחח המצב קשה ..הא^^.. אוףףף את לא יודעת איזה באסה הייתי אמורה היום לעבוד, ובסוף שחכתי להוגיע לחברה שלי^^,אז בטלתי.. אוף מזה רציתי , לא משנה אני ישב על המחשב שעות במקום זה XD, איכככ אפילו הלק המגעיל לא עזר,המצב שלך בקאנטי כנראה ><.. האמתי רעיון הגרביים לא מומלץ חח.. בינתיים אני משתעממת בבית..שמעתי את השיר של סאם41 החדש, דווקא סבבבה והסולן כ"כ חמוד הוא קורע אותי><