כן יש לו חברה!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifויש לי מחשף אדיוט../images/Emo218.gif
חפרתי פה מקודם מלללללא עליו.. ואז המחשב החליט שהוא מפעיל את עצמו מחדש!!!!
מפגר..!!! טוב.. אז לעניינינו.. אה.. יש לו חברה.. אני חושבת שראיתי אותה.. אני לא בטוחה שזו היא..[בכל זאת.. כל הפסקה חצי מהבנות בבצפר היו יושבות סביבו..XD] אה.. אחנו מעמיקם [כן..אפחד לא יודע איפה זה..זה בסדר..] הוא מזה טחון!! כל המשפחה שלו!! הם עברו אלינו מאיזו וילה בקיסריה.. עכשיו הם גרים בהרחבה של המושב [איפה שכל הטחונים גרים..] והם הבית היחיד עם בריכה!!! איזה כיף להם!! ויש להם גם מעלית
[חח..
הספקתי לעשות סיבוב בבית שלהם כשרק בנו אותו..XD] וכל המשפחה שלהם.. זה משפחה של מושלמים. כולם בלונדינים עם עיניים כחולות!! אחותו הגדולה-סתיו [נראה לי שהיא אמורה להתגייס בקרוב..] גם כן בלונדינית עם כיניים כחולות.. אח שלו הקטן-עיתם [נראה לי הוא עולה לכיתה ו'..] גם כן.. ואחותו הקטנה-זיו [היא עולה לכיתה ב'.. או ג'..] גם בלונדינית עיניים כחולות.. וגם אמא שלו.. רק האבא.. עם שיער חום.. [חח.. אני נשמעת כאילו עשיתי עליהם תחקיר ואני צופה עליהם 24 שעות ביממה..XDD] הוא גם גולש על סקייטבורד וגולש וכאלה.. אה.. אה!!! קוראים לו שחק.. כן.. זה שם מוזר.. שֵ חֵ ק.. הנה
השוקס שלו.. שם יש את המסן שלו וזה..