סקר

I L O V E MCR

New member
טוב אני הכי מוזרה בקטעים האלה..../images/Emo129.gif

אני ממש אוהבת שומנים עודפים..נו צלוליטיס אצל בנים זה סקססס
אני ממש אוהבת עיניים..בכול צבע שהם.. והכי הכי עושה לי את זה שיער שחוור.כהה כהה. וגם ארוך..
וגם אם הוא עוסק במוזיקה

MushrooMush

New member
תני לי כיף

הכי י]פה שיער ארוך ואם הוא שחור אז טוב מאוד...... ואם הוא מנגן על משהו ביכלל ועניים יפות... זה הכיי יפה

דנטל

New member
איכס פוני! לגבר? גועל נפש

ומבחינתי כמה שיותר ארוך יותר טוב, אבל מה שבאמת חשוב זה שלא תהיה קרחת
, גם אמתית וגם כזו של גלאח. לא יכולה לסבול כשרואים את הקרקפת. שיער באורך של לפחות כמה סנטימטרים זה המינימום.

MushrooMush

New member
פוניייי לגבר זה הכי יפה!!!!

אבל לא פונינט לצד כזה יפה תמונה .... ככה זה הכי יפה!!

mafakit

New member
לגמריי..../images/Emo99.gif../images/Emo218.gif

יש לי תמונה של מישהו כזה... אבל היא גדולה מדיי בשביל לשלוח.. אני ינסה לערוך אותה.. תגידי אם זה מה שהתכוונת.. [לא להתייחס לאיכות הגרועה..>< ]

MushrooMush

New member
../images/Emo192.gifעעעעעעעעעעע מיזהה !?!?!../images/Emo99.gif

ואייייייייייייי אזיזהה חתיךך
!! בלונדיניי זה הכי אחי!!
ואיי איזה מהמם!יש לך תמונה יורת טובה שלו?!

mafakit

New member
אה..יש לי אץ הץמונה הזו עם כל הגוף../images/Emo218.gif

(הוא עם חולצה..באסה..
) אבל היא גדולה מדיי.. בגלל זה לקחתי רק את השיער.. חח.. הוא מהמושב שלי.. חדש.. הוא עבר בתחילת השנה.. כזה חתיך..!!! אבל עכשיו הוא הסתפר והוא נראה כמו ילד בר-צווה..
נוראי.. אבל עם השיער הוא חתיך.. יש לי תמונות שלו בפלאפון [חברות שלי.. גנבו לי את הפלאפון והלכו לצלם אותו.. איזה בושות.. XDDD] אבל תמונות ממש טובות.! ואם לא היה לי כזה פלאפון חרא הייתי מעבירה אותן למחשב..

MushrooMush

New member
יא כיףף לך !!.. לא משנה שיער גודל

פשוט תשגעי לו תשכל שיאריך אוות..XD ואיזה מושב את?!

mafakit

New member
נראה לך?!?!את לא מאמינה איזה פאדיחותXDDD../images/Emo218.gif

חברה שלי הביאה לי את המסן שלו.. אז התחלתי לדבר איתו.. [הוא גם כן מנגן על גיטרה..
אז היה על מה לדבר..] אז הוא שאל אותי מתישו מאיפה אני ולא היה לי נעים.. מה.. אני יגיד לו שאני מאותו מושב שלו..? והוא עכשיו עולה לי"א ואני רק ל-ט'.. XDD קיצר הא הבין שקוראים לי דרור [בכתובת מסן שלי כתוב DROR..ממ..מעניין איך הוא עלה על זה..] וכמה דרור יש לנו במושב?! [אין.. רק אני.. ^_^ ] קיצר מזה פאדיחות.. הוא איתנו בהסעה של בצפר.. אז תמיד פחדתי שמישו יצעק לי "דרור!!" ואז הוא יבין מי אני.. XDD קיצר.. אירגנתי לי מצב שאני לא יכולה לדבר איתו בחיים.. חח.. והוא ממילא התכער עם השיער הקצר.. הוא נראה נורא.. זה ממש מגדיל לו את האף..
חח.. טוב חפרתי עליו..

MushrooMush

New member
חחחחחחחחח איזה חמודה XDDD

חחחחחחחחחחח...... יא כיףף לך יש לך את המסג שלו |כיף כיף| חחחחחחחחחחחחחחח אויי ננווווו באמתת הלואייה וא הייה קורא.. לי... ושעיר יגדל יהיה טובב.... ואת יכולה לחפור עליו כמה שבא לך אני מקבשיה
והוא לא כזה גדול סכ"ה שנתיים מעליךך.. יותר כיףף ..!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווואייי כיףף לךך..!!! ולא ענית לי איזה מושב את?!?! ואיך קוראים לוו?? ויש לו חברע!?

mafakit

New member
כן יש לו חברה!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifויש לי מחשף אדיוט../images/Emo218.gif

חפרתי פה מקודם מלללללא עליו.. ואז המחשב החליט שהוא מפעיל את עצמו מחדש!!!!
מפגר..!!! טוב.. אז לעניינינו.. אה.. יש לו חברה.. אני חושבת שראיתי אותה.. אני לא בטוחה שזו היא..[בכל זאת.. כל הפסקה חצי מהבנות בבצפר היו יושבות סביבו..XD] אה.. אחנו מעמיקם [כן..אפחד לא יודע איפה זה..זה בסדר..] הוא מזה טחון!! כל המשפחה שלו!! הם עברו אלינו מאיזו וילה בקיסריה.. עכשיו הם גרים בהרחבה של המושב [איפה שכל הטחונים גרים..] והם הבית היחיד עם בריכה!!! איזה כיף להם!! ויש להם גם מעלית
[חח..
הספקתי לעשות סיבוב בבית שלהם כשרק בנו אותו..XD] וכל המשפחה שלהם.. זה משפחה של מושלמים. כולם בלונדינים עם עיניים כחולות!! אחותו הגדולה-סתיו [נראה לי שהיא אמורה להתגייס בקרוב..] גם כן בלונדינית עם כיניים כחולות.. אח שלו הקטן-עיתם [נראה לי הוא עולה לכיתה ו'..] גם כן.. ואחותו הקטנה-זיו [היא עולה לכיתה ב'.. או ג'..] גם בלונדינית עיניים כחולות.. וגם אמא שלו.. רק האבא.. עם שיער חום.. [חח.. אני נשמעת כאילו עשיתי עליהם תחקיר ואני צופה עליהם 24 שעות ביממה..XDD] הוא גם גולש על סקייטבורד וגולש וכאלה.. אה.. אה!!! קוראים לו שחק.. כן.. זה שם מוזר.. שֵ חֵ ק.. הנה השוקס שלו.. שם יש את המסן שלו וזה..

MushrooMush

New member
אככככככ ביעסת אותיייי.....

XDDDD אני מכירה את הילד הזה..!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חברות שלי מדברות איתו בשוקס..XDDD לאי סטאר..!! שוקס=ערספייס.... של ילדים רקובים..!!!! איככ איככככ...1! אבל הוא חתיך.....!! מאוד.... הוא גם אחלה ילד .... ממיה שחברותש לי דיברו איתו...~!!~ אני בימקומך מנסה להתחיל איתו XDDDDDD חחחחחחחחחחחחחח אבל יש לו שוקס..!! >< ביעסתת אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה