עוד שבוע שחלף לו...
משהו טוב שקרה לך השבוע: חברה ממששש טובה הודיעה לי שהיא בהריון! משהו רע שקרה לך השבוע:היו כמה כאלו לצערי: היום הולדת שלי-פשוט דיכא אותי בטירוף,יום האהבה -אני חושבת שזו שנה ראשונה שאני "חוגגת " בלי בן זוג מאז שאני זוכרת את עצמי (שנה שעברה לא בדיוק חגגתי כי הייתי בטיפול נמרץ אבל היה לי חבר מקסים),התאריך המקולל שחרוט במוחי-5 חודשים לפטירתו של אבי. אמן / להקת / שיר השבוע:"אם תלך"-שמעתי אותו בביצוע של שני-מגריז(המתמודדת) וזה צמרר אותי לגמרי. תוכנית השבוע: להחליט מה אני עושה עם הראיון עבודה שמצפה לי-כן או לא,להסגר על עבודה בכל מקרה עד סוף השבוע,להיות קצת יותר בסטודיו-ממש קשה לי שם וזה מבעס לאללה,להקדיש יותר זמן לאמא שלי-נראה לי שאני מזניחה אותה יותר מידי לא יודעת למה.עוד כמה מטרות אישיות חשובות מאוד. סרט / ספר השבוע:חברה קנתה לי מתנה את "הסוד",חביב מאוד אבל קצת קיצ'י לי מידי.זה הספר היחיד שקראתי השבוע. מאכל השבוע:בנופי פאי! חברה שטיילה איתי בהודו החליטה להכין לי,כדי לגרום לי למצב רוח טוב-כמו בהודו אלק! היה טעים לאללה,וסחטיין על ההשקעה! התחדשות השבוע:טוב ,אז נראה לי שלמרות האיכס שלי כלפי העולם החגיגת יום הולדת שהייתה אמורה להיות מצומצמת-בסוף מלא משפחה וחברים הגיעו לאיזה ארוחת ערב מטורפת שאמא שלי הכינה,זה היה הדבר החדיש ביותר!התחלת שנה חדשה.מקווה שלטובה. תמונת השבוע:שונאת להצטלם ולצלם! יש לי חברה טובה שהיא קצת פפראצי כזאת שתמיד מצלמת ונקרעתי מצחוק על איזה כמה תמונות מהארוחה-לא לקהל הרחב,סורי אני דואגת לבריאות הציבור!!! ציטוט / מילת השבוע: משהו שאבא שלי היה אומר תמיד,וממש התקשר לי לאיזה החלטה חשובה שאני צריכה לקבל:"אם את מתלבטת בין לעשות ללא לעשות אז תעשי!"-אני מקווה שיהיה לי אומץ! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ראיון עבודה ממששששששששש חשוב . התוכניות שלי לשבוע הבא:לא לעשות פדיחות בראיון,להיות שלימה עם התפקיד הזה ולהחליט שאני לוקחת את זה על עצמי!