סיכום שבועי

MeWithoutU

New member
חחח...סיפור השיער שלי../images/Emo6.gif

אני והשיער שלי עברנו הרבה...
נולדתי עם בלונד...ועם השנים קצת התכהה... אז הייתי מכורה לצבע בלונד וצבעתי תמיד לבלונד... ואז צבעתי את כל השיער לאדום...היה ממש יפהההההה... ואז חזרתי לבלונד.. ואז עשיתי פסים אדומים... ואז הוספתי גם פסים שחורים... ואז חזרתי שוב לבלונד... ואז צבעתי לחום (נראה במפגש הייתי עם חום - לא זוכרת) ואז התגעגעתי לבלונד אז חזרתי לבלונד... ואז בעצם הגעתי למסקנה שחום הכי יפה לייייייייי......אז חזרתי לחום. אז בינתיים - עד הקריזה הבאה שלי - אני בחום. והתמונה אגב ישנה...חחח

A GIFT OF LOVE

New member
איך פאנקיפישית אומרת?

גיל זה רק מספר! וכן, כשראיתי אותך היית עם שיער בצבע חום.

funky n

New member
ציפסית,אני לא אומרת את זה

זה היה לי במשתמש הקודם. אוף ציפסלה,עוד מעט בני דודים שלי יבואו והילדים הקטנים ילכלכו אחרי שניקיתי,ואני עיפה ואין לי כוח אליהם,אני רוצה לישון

A GIFT OF LOVE

New member
תחליטי, ציפסית או שוקולדה?!

ואת כן היית אומרת את זה, זאת אומרת כותבת את זה! זה שאת סנילית לא אומר שאני ממציאה דברים!!! והם באו הבני דודים השובבים שלך? אני מכירה את ההרגשה המעצבנת הזאת כשמנקים ולאחר מכן אחרים מלכלכים בלי להניד עפעף [תרתי משמע-ככה כותבים?]. זה קורה לי כל יום. וגם עכשיו סיימתי לשטוף ולסדר את החדר. נראה עוד כמה זמן הוא ישאר ככה...

MoRoSH11

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הקשת שהיתה היום בבוקר משהו רע שקרה לך השבוע: כלום אמן / להקת / שיר השבוע: נגיעה אחת רכה/ משבר אמון תוכנית השבוע: אבודים סרט / ספר השבוע: החיפושית בהילוך גבוה- זה אחלה סרט מאכל השבוע: לא זוחכרת שאכלתי משהו שממש עשה לי את זה התחדשות השבוע: כלום תמונת השבוע: מה שיצא יצא ציטוט / מילת השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד התוכניות שלי לשבוע הבא: להמשיך וללמוד לפסיכו'

עוד שבוע שחלף לו...

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברה ממששש טובה הודיעה לי שהיא בהריון! משהו רע שקרה לך השבוע:היו כמה כאלו לצערי: היום הולדת שלי-פשוט דיכא אותי בטירוף,יום האהבה -אני חושבת שזו שנה ראשונה שאני "חוגגת " בלי בן זוג מאז שאני זוכרת את עצמי (שנה שעברה לא בדיוק חגגתי כי הייתי בטיפול נמרץ אבל היה לי חבר מקסים),התאריך המקולל שחרוט במוחי-5 חודשים לפטירתו של אבי. אמן / להקת / שיר השבוע:"אם תלך"-שמעתי אותו בביצוע של שני-מגריז(המתמודדת) וזה צמרר אותי לגמרי. תוכנית השבוע: להחליט מה אני עושה עם הראיון עבודה שמצפה לי-כן או לא,להסגר על עבודה בכל מקרה עד סוף השבוע,להיות קצת יותר בסטודיו-ממש קשה לי שם וזה מבעס לאללה,להקדיש יותר זמן לאמא שלי-נראה לי שאני מזניחה אותה יותר מידי לא יודעת למה.עוד כמה מטרות אישיות חשובות מאוד. סרט / ספר השבוע:חברה קנתה לי מתנה את "הסוד",חביב מאוד אבל קצת קיצ'י לי מידי.זה הספר היחיד שקראתי השבוע. מאכל השבוע:בנופי פאי! חברה שטיילה איתי בהודו החליטה להכין לי,כדי לגרום לי למצב רוח טוב-כמו בהודו אלק! היה טעים לאללה,וסחטיין על ההשקעה! התחדשות השבוע:טוב ,אז נראה לי שלמרות האיכס שלי כלפי העולם החגיגת יום הולדת שהייתה אמורה להיות מצומצמת-בסוף מלא משפחה וחברים הגיעו לאיזה ארוחת ערב מטורפת שאמא שלי הכינה,זה היה הדבר החדיש ביותר!התחלת שנה חדשה.מקווה שלטובה. תמונת השבוע:שונאת להצטלם ולצלם! יש לי חברה טובה שהיא קצת פפראצי כזאת שתמיד מצלמת ונקרעתי מצחוק על איזה כמה תמונות מהארוחה-לא לקהל הרחב,סורי אני דואגת לבריאות הציבור!!! ציטוט / מילת השבוע: משהו שאבא שלי היה אומר תמיד,וממש התקשר לי לאיזה החלטה חשובה שאני צריכה לקבל:"אם את מתלבטת בין לעשות ללא לעשות אז תעשי!"-אני מקווה שיהיה לי אומץ! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ראיון עבודה ממששששששששש חשוב . התוכניות שלי לשבוע הבא:לא לעשות פדיחות בראיון,להיות שלימה עם התפקיד הזה ולהחליט שאני לוקחת את זה על עצמי!

A GIFT OF LOVE

New member
מזל טוב לחברה!

ויש כאן עוד כמה כמוך שמתחברים מאוד לשיר ``אם תלך`` מבינה למה את מתחברת אליו. ובהצלחה בראיון עבודה! שבוע טוב שיהיה לך!

LiorShap

New member
הי גמני שמעתי את זה

שזה לא טוב...זה אומר שאלוהים כועס על ישראל ובמקום להוריד מבול הוא מביא את הקשת כסימן. חח לא זוכר מי סיפר לי את זה

A GIFT OF LOVE

New member
נכון

כמה שזה נשמע הזוי, זה אומר שהעולם כל כך מושחת עד שאלוקים רוצה להביא מבול. אך יש הבטחה שהוא לעולם לא יחריב עולם שלם אז הוא שולח את הקשת כסימן...

A GIFT OF LOVE

New member
האמת

שזה קצת מפחיד אותי.. אני לא בטוחה שאני אזכה להיות כאן באחרית הימים...

funky n

New member
מצטערת שאני אגואיסטית

אבל זה יגרום לי למות,ואני מקווה שזה יקרה בקרוב.

למעלה