סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo151.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo149.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: מדגישון
והשאלה השבועית:
השאלה המתבקשת והצפויה
- למה אתם מתחפשים, ולמה החלטתם להתחפש דווקא לזה? לכל הפורום המדHIM, חג פורים שמח!!!!!

little WhiSper

New member
חג פורים חג גדול לילדים!../images/Emo149.gif

שיר השבוע של HIM: and love said no שיר השבוע לא של HIM: לוזכרת, אבל נגיד- עברי לידר ונינט- הכאב הזה ציטוט שעשה לכם את השבוע: אני אי שם בין שבר בין ענן בין דם ובין עשן אבוד כל כך קליפ/הופעת השבוע: זה יהיה מחר- ההופעה של היהודים[
] לכבוד פורים. המלצת השבוע: בואו למפגש
אתר השבוע: תפוז, ישרא, מייס חוויית השבוע:יום שני- הצגה ופגישה מקרית עם אנשים, רביעי- מסיבות פורים, המסיבה המטורפת בלילה. תמונת השבוע: השלטים שפוזרו ברחבי הפנימיה המודיעים על המסיבה
מה אתם שומעים עכשיו: נאדה. והשאלה השבועית: השאלה המתבקשת והצפויה - למה אתם מתחפשים, ולמה החלטתם להתחפש דווקא לזה? לא מתחפשת.

little WhiSper

New member
איזה צחוקים שזה הצחיק אותך

לא חשבתי שזה יצחיק מישהו [אותי זה קרע]

מדHIMה

New member
חג שמח!!!!!! חובה כניסה

שיר השבוע של HIM:סוויט פנדמוניום שיר השבוע לא של HIM: גולדן סקנס ציטוט שעשה לכם את השבוע:"טוב הלכתי להרוס להם את החיים" המורה שלי לאלגברה אחרי השיעור שלנו קליפ/הופעת השבוע:אין לי המלצת השבוע:אל תאכלו הרבה שוקולד! אתר השבוע:האתר של הכיתה חחחח חוויית השבוע:התחפשתי לג'ואי ג'ורדינסון וילדה אחת אמרה אמא סתכלי זברה ! וכל האנשים במכוניות הסתכלו עלי כל הרחוב הסתכל עלי ביגלל האיפור ואם ניפגש אז אני אראה את התמונות תמונת השבוע:אין לי מה אתם שומעים עכשיו:כלום מדגישון והשאלה השבועית: השאלה המתבקשת והצפויה - למה אתם מתחפשים, ולמה החלטתם להתחפש דווקא לזה?לג'ואי ג'ורדינסון כי זה כי מגניב שיש לכל הפורום המדHIM, חג פורים שמח!!!!!

ויקס

New member
כוס עמק עם תפוז פעם 3 שאני עונה כבר

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: Evanescence-like you ציטוט שעשה לכם את השבוע:
קליפ/הופעת השבוע:http://community.livejournal.com/anonquestions/2482.html?thread=9093042#t9093042 המלצת השבוע:
אתר השבוע:הרגילים... חוויית השבוע:קבלת צו גיוס?חחח תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו:כלוםםם והשאלה השבועית: השאלה המתבקשת והצפויה - למה אתם מתחפשים, ולמה החלטתם להתחפש דווקא לזה? פורים ראשון שלא התחפשתי :( אבל קבלו תמונה של פורים אחד שדפקתי השקעה באיפור..חח עוד הייתי
שם |

danduuu

New member
חג פורים שמח מדHIMה שלי../images/Emo23.gif

שיר השבוע של HIM: אמ אין =/ שיר השבוע לא של HIM: The Fray-How To Save A Life Justin Timberlake-What Goes Around Mika-Grace Kelly ציטוט שעשה לכם את השבוע:
קליפ/הופעת השבוע: Justin Timberlake-What Goes Around המלצת השבוע: לא'דעת, אולי "החיים בלופ" ו"דוקטור הו" סדרות מעולות
אתר השבוע: תפוז,פרזהילטון,שואומי חוויית השבוע: לא ממש חוויה חיובית, ניחום אבלים של חברה טובה שאמא שלה נפטרה לפני שבוע בדיוק. תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:Nightwish-Crownless והשאלה השבועית: השאלה המתבקשת והצפויה - למה אתם מתחפשים, ולמה החלטתם להתחפש דווקא לזה? אממ לטאריה [סולנית נייטוויש לשעבר], בזכות קשת
,תראו יום ראשון

למעלה