מתי?

jethro tull

New member
../images/Emo151.gifמתי?

יש סיכוי שדרים ת'יאטר יבואו לארץ???? (כן,כן, תצחקו עלי)

PurpleGoat

New member
הממ...

דבר עם rudess, הוא ירים איזה טלפון או שניים לחבר שלו ונראה מה יצא מזה

jethro tull

New member
יש לך את הטלפון שלו?

אני לא חושבת שכדאי להם לבא לכאן, הנמלים בעונה הזאת מסוכנות מהרגיל ויש יותר מדי קלאברים (!KILL THEM ALL)

NiGa

New member
אחחח

אני אומר ללכם מתי דרים יגיעו לארץ ב- 14/12/2003 יום הגיוס שלי כן, הם יעשו הופעה אחת ביום הזה שבו אני מתגייס והופעה נוספת בשבת הראשונה שאני ישאר לשמור.

cha ching

New member
כן! בטח שהם מופיעים בארץ

בעוד.... אמממ.... שניה, תן לי לחשב את זה..... 2..566...8000.... פחות מלחמה בעיראק... בנוסף לאיראן... מלחמה בעיראק... פיגוע בנתניה.....פיגוע בת"א... פיגוע בקו 846.... ועוד 5 שנים עד שהמצב יירגע... ועוד 300 מעריצים שיבואו להופעה ולא יפחדו להישאר בבית רק בשביל למלא את האולם ושהם לא ירגישו רע.... לארגן מטוס למעריצים בתורכיה.. ויוון... 600000.... קיצר- עוד 6 שנים.. זה עוד... 2190 ימים! אז תתחיל לספור
כי זה ממש בקרוב...

Rudess

New member
תיכנסו לפורום של דרים בהיידפארק

ותקבלו תשובה לכך שדרים ת'יאטר באים להופיע בארץ בקרוב מאד!!!

wiz

New member
יש תאריך באופק ../images/Emo35.gif

אני לא רוצה ללכלך או משהו, אבל גם RHCP היו אמורים לבוא וביטלו ברגע האחרון (ואני גם משער שמספר המעריצים שלהם בארץ גדול יותר משל דרים)...
הלוואי שעם דרים זה יהיה שונה...

NiGa

New member
כמו שהנחתי,

נאמר שאולי הם יבואו אחרי יציאת האלבום החדש. עדיין בגדר נחיה ונראה... חבל מצד אחד להיות פסימי, מצב שני RHCP ביטלו אחרי שכבר הכל היה סגור...

NiGa

New member
אחי

לצערי אני נאלץ לעשות זאת: אני מבקש ממך לא לפרסם את הפורום שלך פה יותר. אם יש לך ידיעות, קישורים להודעות דברים כאלה - סבבה. אבל אתה לא יכול לפרסם פורום של חברה מסחרית אחרת בפורום של תפוז.

Rudess

New member
אין בעיה, אני גם לא כותב פה יותר

יש לי לנהל את הפורום הרשמי של הלהקה בארץ.

Rudess

New member
נראה לך שאני אפרסם פה עוד משהו?

חחחחחח זהו שלא. מעכשיו ידיעות וקישורים רק בפורום הרשמי של דרים ת'יאטר בהיידפארק

Rudess

New member
אתה יודע מה? הנה אני מפרסם משהו

ג'ורדן רודס פרסם על הערב שלנו באתר שלו

mr oysterhead

New member
טל..

אין לי דבר אחר להגיד לך חוץ ממשפט אחד קטן- אתה פשוט ילד קטן. ואני די בטוח שאם חברך הטוב ג'ורדן רודס היה רואה את הדרך המתנשאת והמגעילה שאתה מתנהג בה לאנשים שלא לוקחים חלק בפורום הקדוש שלך. אני דיי בטוח שהוא כבר לא היה "חברך הטוב והקרוב". אז, טל תעשה לי טובה, תפסיק עם הבולשיט. אנחנו כולנו אנשים שאוהבים לשמוע את דרים וחושבים שזאת להקה גדולה, וההתנהגות הילדודית שלך פשוט מיותרת. תודה רבה על העדכונים, ויפה מאוד על הקבוצה שטסה לחול, נותנים לך הרבה קרדיט על זה, אז אל תוריד מערכך בהתנהגות המתנשאת והטיפשית הזאת.

NiGa

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שזה אומר הכל מבחינתי...

למעלה