קריפי
G G i N g N i T New member 8/6/05 #26 grow up ../images/Emo110.gif זה קל. "לא רוצה לשמוע את זה צא צא (חח) לי מהדרך"
G G i N g N i T New member 8/6/05 #30 אוקי לא לענות אליי ../images/Emo110.gif תמשיכו ממה שקרן (כרגע) התחילה
S sapirush1 New member 8/6/05 #19 יו דונט מיין אניטינג והשורה שלי: "אם אתה מחפש אותי, אני אהיה בהופעה"
S sp rock New member 8/6/05 #32 promise ממממ.... "אני תוהה איך זה להיות את ,כשלא אכפת בכלל כמה זה כואב"...
S sapirush1 New member 8/6/05 #33 אני מכירה! ואיי רגע זה היה... Crash And Burn שמעתי אותו לפני שנייה ואני שעה מנסה להיזכר.. חחחח אוקיי אני מקווה שאף אחד לא בחר בזה כבר: "כתבתי את המכתב הזה בראשי"
אני מכירה! ואיי רגע זה היה... Crash And Burn שמעתי אותו לפני שנייה ואני שעה מנסה להיזכר.. חחחח אוקיי אני מקווה שאף אחד לא בחר בזה כבר: "כתבתי את המכתב הזה בראשי"
B bad astronaut New member 8/6/05 #38 ג'מפ! אני לא יודע מה כדאי לעשות עכשיו אני לא יודע לאן כדאי ללכת
D DARk lies New member 8/6/05 #39 פרפקט וורלד [אני פשוט אוהבת את המשחק הזה ] כרטיס לכיוון אחד מחוץ לחיי צופה בך עפה מכאן [זה לא כ"כ יצא מאחד הדיסקים.. נו בכל זאת.]
פרפקט וורלד [אני פשוט אוהבת את המשחק הזה ] כרטיס לכיוון אחד מחוץ לחיי צופה בך עפה מכאן [זה לא כ"כ יצא מאחד הדיסקים.. נו בכל זאת.]
D double O S New member 8/6/05 #40 Vacation../images/Emo96.gif "כל דבר שאני אומר את מוצאת דרך לגרום לו להשמע כאילו נולדתי רק אתמול" אני עושה דברים קלים
Vacation../images/Emo96.gif "כל דבר שאני אומר את מוצאת דרך לגרום לו להשמע כאילו נולדתי רק אתמול" אני עושה דברים קלים