משהו מצחיק!!

../images/Emo151.gifמשהו מצחיק!!

ברחוב הלל בירושלים יש איזה בניין שיש שם נערות לווי וצריך להיכנס לאיזה דלת ישן ולעלות במדרגות. בקיצער, כל היום עולים ויורדים שם בעיקר חסידים יראי שמים. יום אחד בוס של חברה שלי שעובדת בבניין ליד, תלה שלט שבו היה כתוב כך: "זה השער לה´ צדיקים יבואו בו"

avidadon

New member
מסכנות הבנות שם,

בטח הן זוכות לשמוע קיתונות מוסר תוך כדי הכאות על הברך..

משהו לא בסדר בתגובה שלך

הבנות זוכות לקיתונות של משהו אחר לגמרי מאשר מוסר. אם אתה חושב כך,חסר לך קטע בסיסי בחוויה של יוצאים,אולי שווה שתתחיל את הכל מהתחלה ותצא מחדש,אז תבין על מה אני מדבר.

אולי הם מתרימים שם למוסדות הקדושים

ואחרי זה אומרים שהחרדים לא תורמים לכלכלה.ולתיירות.

נהגי מוניות יודעים הההכל

לדבר עם נהגי מוניות, זה תחביב ידוע. כל נהג מונית שתשאלו, יהיה לו המון מה לספר על זה "חרדים עם הזקן, וואלה איך הם חמים - אומרים לי ´קח אותנו למקום טוב´ אני כבר מבין מה הם רוצים - ועוד עם המתנה - אלה מלאים כסף אלה, אל תראה אותם ככה, יש לי כמה קבועים, בעיקר אנשים בגילאי הארבעים" כך סיפר לי נהג מונית בשבת האחרונה, וואלה למות מצחוק. אגב, רק חלק קטן מבעלי המוניות מקבלים את זה בהבנה ואומרים, "מה אתה רוצה, מה הם לא בני אדם?" רובם אומרים, "אלה סוטים אלה, ושלא יספרו לי סיפורים" -

בנשק

New member
הלכה מפורשת

לא הבנתי מה רוצים מהחרדים? הם מקיימים הלכה מפורשת: "מי שתקפו יצרו - ילבש שחורים ויתעטף שחורים ויילך למקום שאין מכירים אותו"..

ספור קצר

סיפר לי נהג מונית: לקחתי פעם אשה חרדית ממלון בתל אביב,כשהיא נכנסה היא סדרה את בגדיה בכדי שיתאימו לתקן החרדי,ז"א הרימה את גרביוניה,סגרה את הכפתור העליון וכו,הבנתי שיש דברים בגו,אך לא רציתי להכריח אותה לדבר,אמרתי כאילו לעצמי "החיים קשים",והיא אמרה לי "הבעלים שלנו חושבים שאנחנו עשויים מעץ".עד כאן המעשה. מה שנשאר לחשוב מאיזה חסידות היא הייתה?

למעלה