"לימוריזם"

LoLo16

New member
../images/Emo151.gif"לימוריזם"../images/Emo151.gif

קראתי עכשיו כתבה שהתייחסה לבחירות, ואיכשהו הגיעה למילה "לימוריזם" המסמלת כמובן, את ההערות של לימור (לא לבנת
). כוונתי למטבעות לשון שמן הראוי לכנותן "לימוריזמים", על שמה של לימור מ"רק בישראל", יצירת דמיונם וכישרונם של ארז טל, ובעיקר אורנה בנאי. "לימוריזם" הוא ביטוי עברי, בדרך כלל מן המקורות, שעובר עיוות ופיתול הבנוי על דמיון צלילי או על משחק מלים. לימור היא שהסבירה, הרבה זמן לפני שכולם נזכרו להגיד "מושחתים, נמאסתם", ש"העם נקעה רגלו". אני חייבת להגיד ש"כל יום בא כלב" זה הדבר הכי מצחיק בעולם

עמיתוש

New member
זוהר זוהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif..

אמרו לי שהיה פיגוע בתחנה המרכזית החדשה בכפר סבא!!!! את בסדר?
*מתפלל*.

LoLo16

New member
../images/Emo57.gif אתם רואים? מזל שלא עשינו

היום את המפגש.. הייתי אמורה לנסוע ברכבת. (איפה שהיה הפיגוע) טוב, בכל מקרה המפגש לא היה ב-7 בבוקר..
אני בסדר, אבל היה מזה מפחיד.. הייתי בדיוק עם הכלב שלי למטה ואז שמענו בום אדיר, והכלב שלי נכנס לפאניקה ורץ בטיל הביתה. אתם יודעים, לוקח המון זמן לחדשות להודיע שהיה פיגוע..

mishmesh

New member
הפעם לקח להם יחסית מהר.

הפעם, בניגוד לפיגוע בחיפה, ערוץ 10 עלו ראשונים, וכבר על ההתחלה היו להם מספיק פרטים. אור הלר יודע למשוך זמן בצורה מצוינת-אפילו משה נוסבאום התחיל לעלות על העצבים הרבה לפניו. הם גם הראשונים שדיווחו שהיה הרוג, בשעה שבערוץ 2 הייתה כתובית שאין הרוגים. הם גם הגיעו למקום ראשונים, ואפילו CNN השתמשו בתמונות שלהם. וכרגיל, ערוץ 1 עלו אחרונים ועם מעט מאוד פרטים (מה דניאל פאר יעשה כדי להגיע לרב"י...).

LoLo16

New member
צודק, באמת ערוץ 10 עשו עבודה

מצויינת, הם תמיד מגיעים עם תמונות ראשונות מהשטח, רק חבל שהתמונות שלהם נראות כמו צילום של חובבן עם מצלמת וידיאו בייתית..
ושלושת הערוצים עלו רק איזה 10-15 דקות אחרי הפיצוץ.

Human Nature

New member
זוהר, |טל|

כשאבא שלי אמר לי על הפיגוע שהיה, ישר נזכרתי בך. אני באמת שמח שאת בסדר :kiss:

עד שמזיזים ניידת שידור ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

התחום הזה כנראה עדיין לא יותר מדיי בשל... אבל בטח בארץ, עם הקצב אירועים המטורף, יפתחו פתרון של העברת תמונות בשידור חי מיידית מהשטח.
ניר

LoLo16

New member
אני לא מדברת על התמונות,

אלא על מהדורת החדשות שעלתה עם הידיעה. התמונות הראשונות עלו בסביבות ה-40 דקות אח"כ.

Kryptonite

New member
שהיה את הפיגוע בראשון...../images/Emo168.gif

(שדרך אגב, הבית שלי נמצא משהו כמו 100 מטר ממקום הפיגוע
) לקח לחדשות משהו כמו שעה וחצי רק להתחיל להודיע על זה... הם צריכים לוודא הכל קודם, שזו לא פיצוץ מיכל גז, או משהו...

עמיתוש

New member
וואי באמת?

טוב אני מבין למה, אצלי בשכונה היה פיצוץ מיכל גז אם אני לא טועה והיינו בטוחים שזה פיגוע ורק אחרי חצי שעה נודע לנו דרך האינטרנט על זה שזה לא פיגוע, ובחדשות הודיעו על זה רק אחרי שעתיים
.

mishmesh

New member
זה לא עניין של הזזת ניידת שידור,

אלא של חוסר בניידות שידור. לערוץ 2 היה בתקופת השיא כמעט 20 ניידות, אבל גם הם כמו שאר הערוצים נאלצו לקצץ. לערוץ החדשות יש 15 ניידות, כך שיש תקווה...

ו-15 לא מספיקות? ../images/Emo16.gif

זה לא בדיוק חוסר. זה יותר העלות הגבוהה בלהזיז דבר כזה (לא מבחינת ההתנעה וההסעה, אלא מבחינת החיבורים ללויין/מיקרווויב (לא יודע איך עובדים בארץ), צוות, מכשור, וכדומה...) חוצמיזה, שעד שמגיעה ניידת שידור יכול לעבור זמן, ולכן צריך למצוא פתרון קצר יותר.
ניר

למעלה