~חנוכה שמח~

CatchMeToo

New member
../images/Emo151.gif~חנוכה שמח~../images/Emo151.gif

http://optusxmas.optin.com.au/cgi-bin/FormGenerator?rin=169440753-11900567&thankyou=/optusxmas/flash/penguin1.html

kusoda

New member
מי את\ה בכלל ואיזה שם מעפן והומואי

"Victor Fon FiFi " חחחחחחחחח את\ה לא מדבייש\ת

Victor Fon FiFi

New member
קודם כל!

אני זאת היא! נקבה תשים לב שאני רושמת בתור נקבה! טמבל... דבר שני זה מתבייש לא מדבייש! אם יש לך כל בעיה עם השם שלי ועוד שזה שמו של ויקטור האליל זה ממש לא מעניין אותי כי אתה הומו קטן אוכל בתחת שחושב שהוא מעל ז'ניקים שבסך הכל הוא ט'ניק קטן ומסכן בחברה של י'ניקים ככה שאפילו הז'ניקיות יותר בוגורת ממך! ולדעתי אפילו רצויות יותר! ואני לא זוכרת שמאתרי משו על השם שלך כי הוא לאמשנה מה הפירוש שלו ניראה יותר דפוק משלי! וזאת דעתי האישית! אני לא כמוך מתייחסת לתוכן ההודעות הטיפשיות וחסרות הטאקט שלך שמשום מה לא קשורות לכלום חוץ מלנסות לרדת פה על כולם אבל אף אחד לא שם עלייך זין אז לא עונים לך ואתה היחיד שמשרשר לעצמו!!! ולא אני ממש לא מתביישת בשם שלי! ואני חושבת שכדאי שתתחיל לסתום ת'פה קצת יותר אחרת שמרית באמת תחסום אותך לצמיתות! אומו אוכל בתחת לך תתפרקד בקומפוסטר מסריח שלא עובד P: (זה למדתי מארן!)

R a a B

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תמיכה תמיכה תמיכה תמיכה

HollowSHIT

New member
פיפי הגזמת קצת...

"של י'ניקים ככה שאפילו הז'ניקיות יותר בוגורת ממך! ולדעתי אפילו רצויות יותר! " אף אחד לא רוצה את הז'ניקיות פה.. בן שלום עוד בסדר.. אפשרל צחוק עליו.. אבל הזניקיות לא תורמות.. הם סתם פה. קרציות... שונא ז'ניקיות..

שטרודל¿

New member
זאת פיפי: זה בסדר טל גם אני מתה

עלייך :) תשמע הן לפחות בעלות טאקט ואנ'לא חושבת שאני מגזימה

kusoda

New member
לא ידעתי אם את בן או בת כי...

באמת אבל באמת לא עיניין אותי ההודעות ואת רק עוד אחת מאלה שמחפשים את הטעויות וחוץ מיזה שאת וחלק גדול יורדים עלי שאני הומו לא יורדים אלי על כלום חוץ מהומו כי אין על מה (כאילו יש כמו כל אחד). ואם את תפסיקי לחפש אותי בפורום להגיד כמה אני זה וכמה אני זה אז היה יותר טוב לשינינו אה וכן אני כותב הודעות כל שתי שניות כי אני נעשה עצבני מאוד שמישהו שבכלל לא מכיר אותי אומר לי בן שלום תהומו {לא אכפת לי אם זה אמרי או שירה או דסי כי אני יודע שזה בצחוק (ואמרי יודע שאני הכי לא הומו המבין יבין)} אז זה מעלה לי תסעיף ולא ראיתי אותך או משהו אחר שמיתלונן על ההודעות שלי (הכמות והחשיבות) אומר למשהו כאן להפסיק לקלל או משהו אבל זה באמת בעיה אחרת ולא כל כך חשובה ואני לא מצפה ממך או מכל אחד לבוא לכתוב בפורום "תפיסיקו להגיד לבן שלום הומו כל הזמן" כי זה פאקינג לא לעיניין נ.ב אני בטוח שלא חשבת על זה בצורה כזאת!!!!!

ofrikit

New member
חחחחח

אני לא חושבת שהיא צריכה "לחפש" אותך ממש בפורום אתה בכל מקום! וההודעה שלך לא הכי מובנת,אתה כותב מוזר.

למעלה