חדשותקלי

otollo

New member
../images/Emo174.gifסופסוף מישהו נורמלי שמסכים שזה מכוער!

כולם משום מה אוהבים את זה

זה לא מכוער בכלליות....אל תגזים../images/Emo3.gif

זה פוטושוט ממש יפה שלה, אבל פשוט לא יפה לעטיפה.

WundeRKind

New member
../images/Emo55.gifאוקיי, נראה לי שזה רשמי

יהיו לנו 2 עטיפות.... הוסיפו לוגו יפה, ומירכזו את התמונה...

otollo

New member
../images/Emo174.gifאם זה מעניין מישהו

הנה הרשימת כותבים של מיי דיסמבר: Never again - Kelly Clarkson, Jimmy Messer One minute - Kara DioGuardi, Chantal Kreviazuk, Kelly Clarkson Hole - Kelly Clarkson, David Kahne, Jimmy Messer, Dwight Baker Sober - Kelly Clarkson, Jimmy Messer, Aben Eubanks, Calamity McEntire Don't waste your time - Writer Unknown, Kelly Clarkson, Jimmy Messer Judas - Kelly Clarkson, David Kahne, Jimmy Messer, Dwight Baker Haunted - Kelly Clarkson, Jimmy Messer, Jason Halbert Be still - Kelly Clarkson, Aben Eubanks. Maybe - Kelly Clarkson, Jimmy Messer, Aben Eubanks How I feel - Kelly Clarkson, David Kahne, Jimmy Messer, Dwight Baker Yeah - Writer Unknown, Kelly Clarkson, Jimmy Messer Can I have a kiss - Kelly Clarkson, Jimmy Messer, Dwight Baker Irvine - Kelly Clarkson, Aben Eubanks Chivas - Kelly Clarkson, Jimmy Messer היא כתבה את OM עם קארה דיודארדי(
). קארה היא כותבת מאוד מוכשרת, חבל שהיא לא השתתפה בעוד שירים בדיסק
. אבל לא נורא, קלי כותבת יותר מוכשרת ממנה
.

WundeRKind

New member
../images/Emo55.gifההסבר על 2 העטיפות..

חברת RCA החלטה לרכך קצת את העטיפה של הדיסק, כדי להשיג יותר מכירות. ילדים קטנים, וסתם פציפיסטים, או סתם מי שחושב שזה יותר יפה- יוכלו לקנות את העטיפה עם השלג, ואלו שרוצים את קלי קשוחה אפלה ועם שמלה אדומה- יוכלו לקנות את הגרסא הזאת.... לפי דעתי זה סופסוף משהו טוב ש RCA עשו, זה דבר מוכר בעולם, עשו את אותו הדבר עם הדיסק האחרון של אבריל, או עם האוסף להיטים של רובי (למי שלא רצה לראות את השעות ערווה של רובי..
).. אז זהו, כל אחד יוכל להנות מהעטיפה המועדפת עליו

otollo

New member
../images/Emo174.gifאבל איך אתה יודע?

יש איזשהו אישור מ-RCA? תראה איזו עטיפה מופיעה באתר שלהם
(אגב, אם הצבעים נראים לכם טיפה שונים, אתם לא מדמיינים. אני תכף אעלה את התמונה עם הצבעים השונים).

Rachel47

New member
אוקה זה אחד המגניבים../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

הקטע הוא שאני די בסדר עם שתי העטיפות
אז לא ברור איזו אני אקנה (שתיהן
) תודה אסילישס

otollo

New member
../images/Emo174.gifהנה העטיפה ה"אפלה"...

בצבעים האמיתיים שלה. זה פורסם גם ב-AOL וגם באתר של RCA... לפי דעתי זה יותר יפה
.

למעלה