חדשותקלי

WundeRKind

New member
../images/Emo151.gifחדשותקלי../images/Emo151.gif

הואסתם ראיון שראיתי והיו 2 שאלות שאהבתי, אז תרגמתי אותם... בהקדמה לראיון אומרים שקלי אמרה שהשיר HOLE הוא בין השירים האהובים עליה... וכתוב ציטוט השיר...(ועכשיו אני מבין מאיפה אור הביא את השורה הזאת) "יש בי חור, הוא כ"כ קר, זה הורג אותי לאט לאט..." אומרים גם שהשיר SOBER הוא שיר בסגון שרה מקלכן (מי שלא מכיר, יש לה שיר בשם ANGEL, שגם קלי עשתה לו קאבר) שאלה: למה רצית לעשות אלבום אישי כ"כ בנקודה הזאת של החיים שלך? תשובה: כל האלבומים שאני הכי אוהבת..Jaged little pill של אלאניס, כל האלבומים של U2...או Tragic kingdom של נאו דאוט, אבל בעיקר אלאניס, זה כמו סיפור מההתחלה לסוף..השיר האחרון באלבום שלי.. Irvine, היה הנקודה הנמוכה ביותר בחיי, כתבתי אותו אחרי ההופעה שלי בעיר אירביין...שהייתה ההופעה האחרונה, ממש נאבקתי למצוא אנשים בתוך הסביבה שלי שבאמת אכפת לי מהם. כל השיר הוא כמו תפילה. כתבתי אותו בשירותים של האולם בהופעה.. נאלצתי לבטל את ה Meat&greet . זו פעם יחידה בחיים שלי שביטלתי אותו. פשוט לא יכולתי לחייך. זה פשוט היה באמת, באמת לילה נורא... שאלה:מפריע לך שאנשים מעירים לך על השקל? תשובה: זה מסריח. אבל בסופו של דבר זה לא מפריע לי כ"כ אחרת הייתי עושה משהו עם זה... אני מתעמלת כשבא לי, ולא מתעמלת כשלא בא לי. אחרי יום ארוך של עבודה, אני עייפה וכן, עוגייה עוזרת. זה גורם לי להרגיש טוב. זה אוכל לנפש! בסיבובי הופעות אני מורידה בערך 7-8 קילו...

otollo

New member
../images/Emo174.gifתודה ../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

שמתי לינק לראיון הזה די מזמן ובגלל שהוא ארוך ולא תרגמתי אז אף אחד לא קרא
. thanks

WundeRKind

New member
הו, דרך אגב..

זה מסביר למה ALL I KNOW לא יהיה בדיסק, כנראה שזה שיר שהיא כתבה מזמן או משהו, והיא שרה אותו רק בגלל שהיא הרגישה כ"כ רע... כי היא באמת שרה אותו רק ב2 הופעות שהיו יום אחרי יום, וזה כנראה מתאים לזה שהיא אמרה שהיא בדיוק נפרדה מכמה אנשים....

a k c

New member
../images/Emo109.gifאיזה חמודה../images/Emo9.gif

היא כל כך אמיתית

WundeRKind

New member
דברים עיקריים מהראיון:

חופרת על רבה- שזה 90 אחוז והראיון....
חופרת על נאסקר.
השיר שקלי הכי אוהבת מהדיסק הוא- sober.
היא רוצה להתשכר עם דולי פרטון. כרגיל היא מפרגנת לזקנות
השירים שקלי כתבה שהיא הכי אוהבת אי פעם הוא CIHAK ואח"כ sober והיא יודעת שהם לא רדיו-פרנדלי
קלי מדברת על הסכסוך עם החברת תקליטים ו"שמחה ששואלים אותה על זה"...
היא מודה למעריצים ואומרת שבזכותם היא עושה מה שהיא עושה וכו'...

Because Of May

New member
כתבה על קלי בראש1... על ה"סכסוך עם חברת../images/Emo109.gif

התקליטים שלה". אני לא אסרוק אותה (כי זה גם נראלי נגד זכויות יוצרים או משהו...?:-\), אבל הנה עיקרי הדברים: "קלי עושה צרות?" "ע"פ השמועות, קלי הסתכסכה עם מנהל חברת התקליטים לאחר שהוא האזין לאלבום ודרש שתקליט אותו מחדש. הזמרת שנעלבה לא הסכימה לשנות דבר ולרגע לא היה ברור אם האלבום ייצא. האם מדובר במשבר או בתעלול יחצני? קבלו את כל הפרטים." -סתם חירטוט על זה שקלי התעמתה עם מנהל חברת התקליטים, קלייב דיוויס (שהוא בן 75!
) ואחד הנאשים המשפיעים בתעשיה בלה בלה בלה... אממ הוא אמר לקלי שתקליט את האלבום מחדש בשירים מסחריים יותר ואמר לה "לזרוק לזבל" (ציטוט של ראש1) את השירים שכבר הוקלטו, והיא נעלבה מזה....- "זה המקום להסביר שמדובר באירוע חריג ביותר וכמעט חסר תקדים בתעשיית המוזיקה. איך זה שקלייב לא האזין לשירים קודם לכן, ורק נזכר לעשות את זה בדקה ה-90, ועוד אחרי שכבר שוחרר מהאלבום סינגל ראשון לרדיו ("נבר אפטר"- כן כן, הם אשכרה כתבו "אפטר" במקום "אגיין"!
)? בהחלט מוזר! הפרשה הסתיימה במהירות, כשבוע אחרי שהיא החלה. ע"פ העדכונים האחרונים שהגיעו אלינו, קלי התעמתה עם דייב בלי לדפוק לו חשבון. היא דרשה ממנו להשאיר את כל השירים המקוריים באלבום ולשחרר אותו כפי שהוא, בלי שינויים. אבל אם תשאלו אותנו מדובר בספין הזוי. באמת נראה לכם שקלי מסוגלת להתווכח איתו ועוד לנצח?! הרשו לנו לענות על השאלה הזאת ב"פחחחחח" אחד גדול!" כן, הם ממש מפרגנים!
עכשיו הם כתבו שאין תגובה רשמית מ-2 הצדדים והשמועות האלו אפעם לא הוכחו. "בסופו של דבר, כל מה שקיבלנו הייתה הכחשה חד משמעית מחברת התקליטים, לפיה מדובר ב"שמועות שקריות" וש"אין ולא היה שום חיכוך בין קלי לקלייב". כן, בטח. ומי המציא את השמועות הקיצוניות האלה? אליהו הנביא?"- שוב, נורא מפרגנים. :-\ ועכשיו הם כותבים שקלי רוצה להתנתק מהאימייג' של אמריקן איידול, ועם הויכוח הזה היא משיגה יותר אייטמים בעיתונים וגם את התדמית של זמרת רצינית שיש לה מה להגיד... והם מתעצבנים מזה שיש סיפור כזה סביב האלבום, כאילו שלא מספיק סתם להוציא אלבום אלא שיהיה סיפור כזה מסביבו (טוב, יחסי ציבור, יו נואוו! אפשר לחשוב שאתם לא עושים את זה!
). והחלק האחרון: "נכון לעכשיו, "מיי דצמבר" ישוחרר בארה"ב בסוף יולי, (לא אמרו ביוני?!) ויגיע לאירופה בתחילת ספטמבר. שיהיה לקלי (וליחצנים שלה) לבריאות. ואם אנחנו בכל זאת טועים והשמועות השקריות בסופו של דבר יתגלו כאמיתיות, (לא אמרתם לפני שנייה שהם לא הוכחו?! מפתאום להפוך את זה ישר לשקריות?! מי הפך אותכם לשופטים?!) אז אנחנו מבקשים מכולם יפה סליחה. כלומר, אם מישהו בכלל יזכור את הסיפור ההזוי הזה בעוד חודשיים, כשהאלבום סוף כל סוף ייצא...". לא יודעת מה איתכם, אני דיי התעצבנתי. :-\
אהה ואם מותר לסרוק את הכתבה תגידו לי שאני אסרוק לכם אותה...

otollo

New member
../images/Emo174.gifהם פחח בעצמם

עיתון רציני וגדול, וכ"כ הרבה אי-דיוקים. הם מערכת עיתון רצינית, הם לא יכלו לבדוק קודם? 1.נבר אפטר? זה בכלל משפט נכון?
2. האלבום יוצא בארה"ב ב-26 ביוני, לא ביולי. 3. מאיפה בדיוק הם הפליצו הכחשה? קלי בעצמה אמרה שזה נכון 4. קלי ממש לא אמרה שהיא נעלבה
5. איך זה יכול להיות שקלי מנתקת את עצמה מאיידול בהתחשב בעובדה שבכל ראיון היא מזכירה אותם, הופיעה העונה ב-Idol Gives Back ועוד תופיע בגמר... 6.ושכחתי, האלבום ממש לא יוצא בארץ בספטמבר, האלבום יוצא בוורלדוויד רליס, כלומר בכל העולם בערך באותו שבוע. תהרגו אותי, העיתוני נוער האלה מתחילים להגעיל אותי. לפני כמה זמן הייתה במעריב לנוער כתבה על הופעות בישראל הקיץ וכמובן שגם הזכירו את ההברזה וכתבו "במילא היא כבר לא מעניינת אותנו" וכל מיני כאלה... כמו ילדים קטנים. באותו רגע התחשק לי לקרוע את העיתון ולהתקשר אליהם להגיד שאני רוצה להפסיק את המנוי, דברים כאלה כ"כ מעצבנים אותי! כ"כ קשה לכם לפרגן?! ומה הכי מצחיק, שעוד חודשיים בטח הם יעשו עליה כתבת שער ויחנפנו בגלל שאנשי היח"צ של NMC יגידו להם. הו, הצביעות
.

WundeRKind

New member
עטיפה חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפעם היא החליטה ללכת על ליטיום של אוונסנס, ולא על תתקשר אלי כשאתה פיקח
. אז איזה האמיתי

otollo

New member
../images/Emo174.gifכמו שאמרתי לך. לפי דעתי זה מכוער ברמות

וזה נראה מזויף... הפונט מזעזע אני מקווה שזה לא אמיתי

WundeRKind

New member
באיכות טובה

אהבתי את זה הרבה יותר מאת הקודם, אולי זה גרסא שונה לארה"ב ולאירופה...מי יודע..

למעלה