חג פורים

שיר ל 2

New member
בדיוק, גם אני אותו הדבר

מתלבטת , כי אני לא רוצה לא לעמוד במשימה... לא יודעת אם אוכל לבצעה.

memko

New member
חבל לא להשתתף, היידי את באמת לא בארץ ואני

לא יודעת כמה זה מסובך שם בגרמניה...אני מוכנה לשלוח לך one way קצת טעמים מפה שיתנו לך הרגשה של בית! ושיר ל-2, לא בא לך להשתתף?...זה לא סיפור סה"כ קפיצה לדואר עם עצירה לפני לכמה ממתקים, לא חייב להיות הדבר בכי מושקע בעולם את יודעת...העיקר הכוונה. מוכנה לעזור לך אם בא לך.

בוליפלג

New member
זה באמת נשמע קצת מסובך. קחי לך עוד יום יומיים

לחשוב - ותחליטי שכן
.... וברצינות - רק אם זה באמת לא 'תיק' גדול מדי..

בוליפלג

New member
שירן..לכי על זה..כדאי לך..../images/Emo9.gif..בשנה שעברה

אני מודה שהיה קצת 'מוזר' להכין את המשלוח למישהי שאינני מכירה (זה היה בסמוך להצטרפות שלי לפורום דאז...) ובכל זאת ההתרגשות שאחזה בי בעת קבלת המשלוח הייתה כה גדולה - שהבטחתי לעצמי לחוש אותה שוב
.. אז....אני ממליצה

שיר ל 2

New member
קיבלתי דואר רשום

ולא הלכתי לקחת אותו (והוא היה חשוב לי) עד שהחזירו אותו חזרה.. והדואר ממש לא רחוק מהבית שלי
אז אני לא רוצה להתחייב... אני אחשוב על זה . תודה מתוקות

ayala26

New member
כבר השתתפתי בסוואפים בפורומים אחרים

שהדד-ליין עוד היה אפילו יותר קצר.. מנסיון שלי מי שלא משתתפת אחרי שהיא רואה את שרשור ההחלפה והתודות והמחמאות היא מצטערת על כך.

mAmA MiSiSiPi

New member
בדיוק ,כל כך אכלתי את עצמי שנה שעברה

שלא השתתפתי כי התביישתי ת'אמת שממש נכנסתי לזה הפעם אני כבר התחלתי להכין משהו, זה בתהליכים.

הקטע הוא

שהדואר רחוק (בכפר הסמוך) וכרגע אנחנו רק עם אוטו אחד והקטע הטכני מסובך קצת... אבל כן. את צודקת.

נכון אני ממש הצטערתי בשנה שעברה

במיוחד כשצילמו איזה משלוח מנות מושקע ביותר שהכניסו אותו לתוך מריצה קטנה עשויה עץ לא יודעת למי וממי אבל תענוג היה לראות את התמונה הזאת חג שמח לכולם

memko

New member
אני אני אני אני קיבלתי את זה!!!!!

זה היה מקסים וצילמתי את זה, זה הגיע סופר מושקע במריצה מעץ עבודת יד עם מלא ממתקים ומתנה קטנה לעומר כי בדיוק היתה לו יום הולדת שנה באותם ימים. זה היה מ chipidripa משהו כזה...זה היה פשוט מקסים!!. היא נעלמה מהפורום בכלל נראה לי.

טובה37

New member
אני גם יכולה?

למרות שכמעט ואינני פעילה פה? וזה לא מרצוני ..העייפות פשוט מכניעה

יה-יה

New member
לקחתי את כל התירוצים

ושלחתי אותם במשלוח מנות מיוחד לים. מצטרפת גם

למעלה