חג פורים

בוליפלג

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo151.gif../images/Emo41.gifהנה זה מגיע../images/Emo70.gifפורימשוגעים../images/Emo13.gif

נחוש ניחשתן נכון
הרינו להכריז
אודות שעשועון 'שניים באחד" - גם מבצע וגם מצווה
מבצע חילופי משלוחי מנות עומד להתחיל - והשנה בסימן "נחש ממי". ולהלן הסבר: כל מי שמעוניינת לשלוח ולקבל משלוח מנות בחג הפורים הקרוב, תרשם ב
תחת השרשור הנ"ל + תשלח מסר למלי=אמא עמיתית עם פרטי כתובתה למשלוח (כתובת זו נשארת חסויה למשתתפות הפורום, פרט למשתתפת שתשלח את משלוח המנות). ניתן להרשם למבצע משלוחי המנות עד לתאריך: 20.2.08 בשעה 15:00 אחה"צ. בתאריך 21.2.08 ישלח מסר לכל משתתפת שנרשמה - עם פרטי המשפחה אליה תשלח את משלוח המנות. (הבחירה היא אקראית וחסויה
ותתבצע תחת תנאים מחמירים) אודות משלוחי המנות: נבקשכן להכין משלוח עד לסכום של 50 ש"ח, ניתן לצרף הפתעה (צעצוע/בובה או כל העולה על רוחכן היצירתית) - בנוסף - צרפו כמה שיותר רמזים אודות "מי אתם" על מנת שמקבלת המשלוח תוכל לזהות ממי קיבלה את המשלוח, מבלי לציין מפורשות את "הניק" שלכן. לדוג: אני 'בוליפלג' - ארשום משהו כמו - בובת שלג שמנמנה את ילדיכם תשעשע, בביתינו בפרדס ערוץ של נחל מפעפע...(מובנתם?
)
את משלוחי המנות יש לשלוח ליעד אותו תקבלו במסר עד לתאריך: 13.3.08- על מנת שהמשפחה המיועדת תוכל בחג לשמוח כשבידה המשלוח
הבה נרבה בשמחה- חה - חה - חה

memko

New member
כמובן אני אני אני אני אני

ואני מתנדבת גם לשלוח אם צריך לחברות הפורום אשר מעבר לים.

גם אני גם אני

וגם אני כמו מיכל מעוניינת לשלוח לאמא של מרקו מרקו לא ממקו)
שמעבר לים

memko

New member
../images/Emo6.gif מרקו אה? אפרופו שירשור סדרות של ילדות

הלב זו הסידרה של הילדות שלי!

Dulie B

New member
גם אני מעוניינת להשתתף

וגם אני כמו ממקו מוכנה לשמח את בנות הפורום שבחו"ל

down under1

New member
אפשר להתצרף חד צדדי?

אי אפשר לשלוח לאוסטרליה דיברי מאכל בדואר, אבל אפשר לשלוח מאוסטרליה ואני אשמח להשתתף. אז אפשר להשים אותי רק ברשימה השולחת?

down under1

New member
אפשר, ובדיוק חשבתי

שמי שתקבל ממני לא תצתרך לנחש. כי תיהיה חותמת דואר אוסטרלי
אבל בכל זאת בא לי גם לשלוח משלוח מנות...

tiger mom

New member
אין מישהו שאת יכולה

לשלוח אליו לארץ ושהוא ישלח בשבילך. ככה לא תהיה חותמת אוסטרלית? זה הזכיר לי שבעבודה הקודמת שלי חשבו לעשות משחק שבו כולם יביאו תמונות של עצמם בתור תינוקות ונצטרך לנחש מי זה מי. הבעיה: אני ג'ינג'ית מלידה והיחידה בעבודה. ואני אמרתי: יהיו 74 תינוקות לא מזוהים. ותינוקת אחת ג'ינג'ית. באמת קשה מאד". אותו סוג באסה (-:

nilichi

New member
את מוזמנת לשולח לי../images/Emo6.gif

אין על החטיפים האוסטרליים, השקיות שוקו בטעמים הקטנות (יש את זה עדיין?)

nilichi

New member
אבקת שוקו ../images/Emo13.gif

עם מרשמלו, רגיל, וכל מיני אחרים...

down under1

New member
לא יטבתה - לא שותה! ../images/Emo80.gif

יו איך בא לי שוקו יטבתה עכשיו!!!! אני לא שותה שוקו רק תה וקפה אז לא מכירה... אבל אם תפלי בגורל ותיהי ילדה טובה - אולי.. אולי...

אילתית 2

New member
יאללה קפצי אלינו ממש קרובים ליטבתה ../images/Emo6.gif

וגם אנחנו רק עם שוקו יטבתה
הכי הכי טעים

3 שנים בקנדה, וזה היה בראש רשימת הפנטזיות

שוקו יוטבתה, אין אף שוקו שמתקרב אליו.

down under1

New member
בראש הרשימה שלי

מתחרים
גבינה לבנה שואמה ואוכל של אמא שלי שואמה!!! שואמה!!! שואמה!!!!!!!!!!! רק 7 בבוקר ואני מתה לשואמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה