נראה אותך מנחשת... מה בחרתי ? וגם עוזרת בהקפצות.
D d a n i e l s 5 New member 28/2/06 #87 סחטיין עלייך.... הצליח לך.....קדה לך קידה. ומכוון שאני נראית בדיוק כמוה, אבל בדיוק ! ככה אני מתכוונת להגיע לזירה בתאריך המתוכנן. השאלה היא.....באיזה זירה זה יקרה....
סחטיין עלייך.... הצליח לך.....קדה לך קידה. ומכוון שאני נראית בדיוק כמוה, אבל בדיוק ! ככה אני מתכוונת להגיע לזירה בתאריך המתוכנן. השאלה היא.....באיזה זירה זה יקרה....
D d a n i e l s 5 New member 27/2/06 #36 רק אם את מבטיחה לי... להציץ לי שוב... הצלחת להצחיק אותי בזיכרון....
מ מצוטטת New member 27/2/06 #40 ואי נאמר ש.... אני השנה...... בכלט הופיע כמתחפשים בניגוד לשנים קודמות בהן הייתי מחופשת....... בכלט פורים משעשע {מתמיד} ממתין לו בפתח!!!
ואי נאמר ש.... אני השנה...... בכלט הופיע כמתחפשים בניגוד לשנים קודמות בהן הייתי מחופשת....... בכלט פורים משעשע {מתמיד} ממתין לו בפתח!!!
מ מצוטטת New member 27/2/06 #44 ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif&../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif
מ מצוטטת New member 27/2/06 #52 עד../images/Emo151.gifלא../images/Emo151.gifידע../images/Emo151.gif!!!
D d a n i e l s 5 New member 27/2/06 #45 הסבירי ותרגמי.... את ההבדל בין... "כמתחפשים" לבין "מחופשת" מה שבטוח שזה נשמע התכוננות אמיתי לש-ע-ש-ו-ע.
הסבירי ותרגמי.... את ההבדל בין... "כמתחפשים" לבין "מחופשת" מה שבטוח שזה נשמע התכוננות אמיתי לש-ע-ש-ו-ע.
מ מצוטטת New member 27/2/06 #47 אני והסבריות זה זיווג לא מוצלח כידוע לך מה שכן שימי התכוננות כוונה/התכוונות{זה כדי לסבר לך תאוזנייה}!!! trust me היה מוי שAמייייח!!! ומוצ'ו מVדח
אני והסבריות זה זיווג לא מוצלח כידוע לך מה שכן שימי התכוננות כוונה/התכוונות{זה כדי לסבר לך תאוזנייה}!!! trust me היה מוי שAמייייח!!! ומוצ'ו מVדח