ה-פ-ת-ע-ה!

esterosh

New member
../images/Emo151.gifה-פ-ת-ע-ה!../images/Emo151.gif

קודם כל (למרות שכל השיר של אתמול כבר מאחורינו...אומנם הרוב לקחו את זה בהומור אבל נראה לי שכמה בכל זאת נפגעו...אז אני שוב מתנצלת...לא הייתה כוונה לפגוע בעפר.) וכדי לתקן אז הנה ביוגרפיה של עפר בחרוזים...(אני יודעת גם להמציא חרוזים על דברים טובים שצריך..) אז זה סוג של התנצלות...http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1667&a=81188&c=8138&sc=0&ssc=0 ותודה לאסתי ששמה במאמרים! (יש לציין שאם לא היה את כל הבלאגן אתמול לא הייתי מפרסמת את זה....זה קצת מביך אותי...ואני גם חושבת שהי שם יותר מידי ו החיבור ולא כל החרוזים מתאימים...אבל בגלל שזה ביוגרפיה ככה זה יצא לי.) ועכשיו להפתעה אני מקווה שזה יעבוד הכנתי סרטון של עפר ,סרטון ראשון שלי אז תתחשבו...לא יצא מושלם אבל אותי זה מצחיק... אל תדאגו זה לא וירוס... תורידו ואחרי שאתם מורידים ורואים תכנסו להודעה למטה ותקבלו הסבר איך הכל התחיל אני פשוט לא רוצה להרוס! http://www.gigasize.com/get.php/420735/1500149715101503_151114961503_1504149515021491.wmv או לזה...http://www.gigasize.com/get.php/420735/1500149715101503_151114961503_1504149515021491.wmv הסבר איך מורידים ...צריך לכתוב את הקוד למעלה ואז שמירה בשם....מקווה שזה יצליח לכם....

esterosh

New member
רק מי שקרא את ההודעה למעלה שיכנס!

אם לא הורדתם את הסרטון אל תקראו זה יהרוס את ההפתעה.... אז איך הכל התחיל? לפני שבוע הייתי חולה ומבואסת וחיפשתי שיר שמח שיעודד אותי ..ובגלל שאני עם הפרעה קלה ,נזכרתי בשיר ליצן קטן נחמד ורציתי להוריד אותו...עם המזל שלי באותו יום, ירדה לי הגרסה השקטה והדיכאונית של ארקדי דוכין...ועוד יותר התבאסתי...אבל הייתי נחושה בדעתי לשפר את המצב רוח וחיפשתי את הגרסה השמחה... ואז מצאתי....ששמעתי את הגרסה השמחה התחלתי לצחוק סתם ככה... (מעולם לא טענתי שאני נורמלית חחחח) ואז נזכרתי בסרטון שעפר רקד בו של הפרומו וחשבתי שזה יכול להיות משעשע לשים את הסרטון עם השיר.... ובהתחלה זה התחיל בקטנה ואז גילגלתי את הרעיון במוח וחיפשתי מלא קטעים שעפר רוקד בהם...וככה אתמול אחרי שאספתי הכל הכנתי את הסרטון האמת חשבתי שזה יקח לי יותר זמן...אז כמובן שזה לא יצא מושלם, יש שם הרבה קטעם שלא מתאימים לקצב והשיר קצר אז שמתי אותו כמה פעמים ויש המון פאשלות...(כן אני ביקורתית) וגם כל הסרטון מאוד מוזר, בדרך כלל סרטונים כאלה הם מרגשים ונוסטלגים עם שירי אהבה ברקע ואני בחרתי שיר ילדים מטומטם...אבל אנחנו לא כמו כולם ,אנחנו שונים חחחחחח אז אני מקדישה את זה לכם לכבוד פורים, מקווה שתצחקו או לפחות תחייכו וכל פעם שיהיה לכם עצוב תסתכלו על זה ,זה יעשה לכם טוב בלב...חוץ מזה שזה סרטון מאוד נוסטלגי עם המון קטעים ישנים של עפר, אז זה יצא דיי נחמד... ושמישהו יעיז להגיד שהוא לא ליצן קטן נחמד ושמישהי פה תעז להגיד שהיא לא הייתה רוצה לרקוד איתו חחחח (סתם ) ובמיחוד בשביל ליה רקדן נולד או לא? מסתבר שבכל זאת יש לו עתיד, יום טוב ומצחיק לכולם אחרי כל החפירה הזאת אני עפה מהמחשב והולכת לשחות, אחזור בערב לשמוע תגובות! אהה ותודה רבה לאסתי שתרמה לי את הקטע של כפיר ורני רוקדים (זה תרם הרבה לסרטון!) נ.ב עכשיו אני לא רק כותבת טלנובלת הזויות ,השתדרגתי אני מכינה גם סירטונים הזוים !חחח

מורוש101

New member
חחח ראיתי ואהבתי מאודד

גם אני רוצה לרקוד איתוו
מאיפה כל הסירטונים של אקזיט של 10? פליז את חייבת לעלות אני חולה על התקופה הזאת שלו ומי צילם את הטלויזיה בזמן פפרצי?

esterosh

New member
מורוש,שמחה שאהבת!

בקשר לסירטונים מאקזיט אז בקרוב.... בקשר לפאפרצ'י גם בקרוב.... לא רוצה להתחייב אבל בסוף הכל יגיע לפורום.....לאט לאט אבל בטוח....

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחח וואי אהבתי!

השתדרגת עכשיו את דור 3! לא רק טלנובלות עם תמונות עכשיו זה בא בסרטונים! ואהבתי את הסרטון ממש חמודים כל הקטעים האלה חחחחחחחחח ואני עדיין אומרת שרקדם נולד הוא לא אבל יש לו סיכוי להופעת אורח שם לא יותר הנה רואה נתתי לו צ'אנס
וסחתיין על הסרטוןן ממש אהבתי אותו ואני חייבת להגיד סבהתחלה לא הבנתי למה שמת גרסא דכאונית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
חחח ליה ,את שופעת בטוב לב חחחח

יפה מצדך שהועלת בטובך לתת לו צ'אנס להופעת אורח...מזל שהקרירה שלו לא תלויה בך חחחחחחחחחחח סתם. דווקא היו לו כמה ריקודים יפים שם... שמחה שאהבת את הסרטון... ובקשר לגרסה הדיכאונית...זה נראה לך הגיוני שהוא ירקוד ריקוד צמוד עם בחורה...בגירסה קופצנית... אני פשוט ניסתי להתאים את סגנון הריקוד למוזיקה...וגם זה היה נראה לי מגניב שבאמצע זה משתנה....

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת מזל אה?חחחחחחחחחחח חכי עם הזמן אולי אני ישלח אותו לנולד לרקוד אפילו או ללרקוד עם כוכבים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן שדווקא הוא רוקד בסדר חחחחחחחחח וכן הבנתי זה באמת התאים המוזיקה חחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחח כןן זה שעותתתתתתת

מעניין איך יצא באמת...[אניודעת שראית כבר חחחחחחחחחח]

randu

New member
אסתרי,כבר אמרתי שזה מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

באמת,כאילו..זה כ"כ יפה ומצחיק.. וזה מסכם את כל הקריירה שלו
אני כרגע מוריד את הסרטון,לקוח לזה ~המון~ זמן לרדת.. אבל אני אחכה,כי אני בטוח שזה שווה את זה.

daphnef

New member
אוקי אני מורידה את הסרט אבל...

אני לא יכולה להתאפק ואני חייבת לכתוב לך ש.. זה פשוט מ=ד=ה=י=ם השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!
באמת!!!!!!! איך מצאת כל כך הרבה חרוזים!!! זה באמת מדהים!!!!!! זה יצא כל כך יפה!!!! ואמיתי!!! וואי אם תפגשי אותו פעם..את חייבת לתת לו את זה!!!! זה פשוט מ---ד----ה----י----ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני מורידה את הסרטון ואני יראה.. אני בטוחה שגם הוא יצא מדהים.. אבל על הסרטון אני יגיב בתגובה אחרת כבר.. אז תודה רבה רבה רבה על השיר כי הוא פשוט מ=ד=ה=י=ם !!!!

daphnef

New member
התכוונתי לאסתר שכתבתי חיחי../images/Emo3.gif

לא לסרט!! אם זה מה שחשבת.. אבל בעיקרון ראיתי עכשיו את הסרט..הוא ממש ממש ממש יפה!!!! כיף לך שאת יודעת להכין כאלה!!!! חיחיחי הוא נורא נורא חמוד שםםםםםםם!!!! בקיצור! הכללל מדהים! תודהההההההההה

esterosh

New member
תודה שוב על הפירגון... חחחח

בקשר לסרט זה לא בעיה להכין...צריך רק תוכנה מסוימת שנקראת : windows movie maker אם יש לך אותה היא ממש קלה להפעלה.... ורק צריך להשיג סירטונים...אם יש לך שאלות בנושא את יכולה לשאול ,למרות שאני לא כזאת תותחית בתחום אבל אולי אני אוכל לעזור לך...

esterosh

New member
תודה רבה,דפני!

תודה על המחמאות.... בקשר לחרוזים אין לי מושג מגיל קטן זה בא לי טבעי ,אבל לא כל החרוזים יצאו כל כך טוב. אני לא יודעת אם זה כזה אמתי...פשוט אסתי רצתה אז ביוגרפיה מעניינת אז ניסתי וזה מה שיצא... גם אם אני אפגוש אותו (ואני לא מאמינה שזה יקרה...) אין מצב שאני יביא לו את זה חחחחח ואיך כתבת את האסתר עם הלבבות זה יצא ממש מגניב תודה.....

למעלה