התחפושת שלכם...

mafins

New member
../images/Emo151.gif התחפושת שלכם...

טוב, אז פורים קרוב, כל מי שמתחפש למישהו\משהו עושה חיפושים אחר הבגד המתאים. וגם מי שלא מתחפש מתכנן מה ללב.. הריי זה פורים!! אפשר לעשות הכל! =P אז שימו לב.. צצ לי רעיון חמוד
כל אחד ישים תמונה של מה שהוא מתכוון ללבוש, אחרי שבועיים כל אחד יעלה תמונה שלו שהוא כבר לבוש בבגדים האלה.. =] כלומר, בפורים.. נחמד לא?

mafins

New member
שלי=]

אני לא יודעת למה אני מתחפשת, אבל זה משהו יפה.. אני אפתיעה אתכם עם האיפור עוד שבועיים..(וגם עם פירסינג צעצוע..XD חח סתם הוא פשוט לא אמיתי)

שיט, פורים עוד שבועיים?

בע:\ נראה לי שאני אתחפש למשו כמו אבריל הישנה, הפאנקיסטית יותר.

LeeNaa

New member
שלי..

אני וחברה רוצות סתם איזה משהו יפה בסגנון הזה.. או אחת שחור ואחת לבן או אחת שחור ואחת אדום.. יש לכם הצעות\?

Mp3 GiRl

New member
משייי איזה תחפושת מושית יש לך!../images/Emo190.gif

אני לא יודעת למה אני מתחפשת אבל אני יודעת למה חברה שלי מתחפשת D: Angel Of Death פייטון

West Doll

New member
../images/Emo11.gif

רק שתדעי ששנה שעברה התחפשתי!! השנה אין לי כוח לזה
אולי אני אתחפש לשיכורה או משו....נסתובב כל היום עם בירה...זה יהיה מעולה!

Mp3 GiRl

New member
אם את מתחפשת לזה../images/Emo190.gif

את לא צריכה בעצם להתחפש D:

funky Doll

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

הינה סירטון של דניטי קיין אני פשוט לא יכולה להפסיק לצחוק 1.הבגדים הנוראים 2.השירה חחח 3.הריקוד 4. איך שהן ניראות http://www.youtube.com/watch?v=ou54SV39mEQ חחחחחחחחחחחחחחח

West Doll

New member
אני אוהבת את השיר הזה../images/Emo3.gif

אבל זה הצחיק אותי בהתחלה...חח איזה מלחיצות הן
והן בהחלט יכולות ללמוד כמה צעדים מהדולז
ניתן להן להמשיך לחלום

=\ *זהירות חפירה*

אני אוהבת את השיר הזה והן חמודות לדעתי. חבל שבתור רקדניות הן פשוט..לא..לא. אין השוואה בכלל לפוסיקט, הקולות שלהן, הביגוד [לעיתים], הריקוד [!!1] והשירים הרבה יותר טובים. למרות שנאי מתה על שואו סטופר , הלוואי שהפוסיקט היו שרות אותו!D= תאמינו לי שכל רקדנית [אהמ] הייתה מתה להגיע לרבע מהרמה של הפוסיקט, או כל זמרת מתחילה בכל מובן שהוא.. אני בכ"ז מחבבת אותן. אבל אין בכלל מה להשוות.. עזבו, אני אוהבת איך שהן שרות, יש להן קולות די יפים, אבל אחרי הכל הן נבחרו מתוכנית ריאליטי של דידי
והתלבושות.. מה..מה..מה ה..קטע?D: לשירים שקטים לרוב צריך ללבוש בגדים רגילים, שהיית הולכת איתם ברחוב, אוקיי הייתי הולכת עם זה אבל מה הקטע עם התאום של התלבושות????XD טוב..שיהיו בריאות.. איי רסט מיי קייס
האהא

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifפעם ראשונה שאני רואה

ושומעת את הלהקה הזאת.. ונראה לי שזאת גם פעם אחרונה

למעלה