התגעגעתי אז באתי

../images/Emo151.gif התגעגעתי אז באתי

אני כאן.
סוף סוף חוברנו ויש תיקשורת איטית נתקעת אבל תקשורת......
אז אני כאן מתוקשרת
עייפה
כואבת
בכל מקום אפשרי אפילו למחזור
זכיתי בשבוע הזה .... ולסיפור פור פור
עברנו
העברנו שיפצנו
בזמן שהיינו כאן התייאשנו
המשפחה וחברה טובה באו לעזרה
הובילו
הזיזו
ניקו שטפו קרצפו צבעו
זרקו
האכילו בקיצור עשו הכל כדי לקדם ולהזיז והיום כבר רואים רצפה ובית.
את החתולים
סגרנו בחדר ....בזמן שעדיין כאן שיפצנו וסידרנו ...במהלך השבוע הם תיכננו את הבריחה שלהם....החתולה
שחררה את הידית החתול
פותח את הדלת והשלושה
בורחים .... מכיוון שאני מכירה אותם קצת יותר מהם עצמם
.....שמתי להם מקל בידית כך שלא יוכלו לפתוח.....אתמול הלכנו ליציאת
(אין את האפשרות בעיר לשלוח לבד) כשחזרנו אנחנו מגלים שהשלושה - חגי
תרצה
וגולי
הצליחו לממש את בריחתם ...למזלי כל הבית היה סגור ...אבל לצאת מהחדר הם יצאו...
..בילו את הלילה בחקירה של הבית החדש הריח הקולות הויטרינה שלא נפתחת להם משום מה
וכמובן באו לשבת לידי לקצת פינוקים......
היום החזרתי אותם לחדר כי היה גנן, ויש עוד דברים להעיף .... מקווה שבלילה
הזה הם כבר ישארו בכל הבית עד לרגע האפשרות ליציאה גם לחצר. אני כאן

זקי ../images/Emo49.gif

מזל טוב לרגל המעבר לבית החדש. מאחלת לך שכל מה שאת רוצה יתגשם עכשיו
כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל. צודקת החבורה שלך כמה אפשר להיות סגורים בחדר
. רק תשמרי עליהם טוב ותחסמי כל פירצה אפשרית בחצר שאף אחד לא ינסה לחזור לבית הקודם. שמחה שחזרת היית חסרה לנו בפורום

חזרת ../images/Emo65.gif

איזה יופי! שוב ההודעות הצבעוניות שלך. תהני מהבית ומהחזרה לתקשורת. אניש

זואילי

New member
גם אנחנו התגעגנו

ברכות לבית החדש. מחכה לחנוכת הבית. מקווה שעכשיו תמצאי גם זמן לנוח. אין לי אייקונים, אז מלא חיבוקים ונישוקים.

היי

יש לך מושג מה התסמינים לאנדו' במעיים, יש לי מין גוש ברקטום ונפיחות בבטן, לא נורמלית,וכאבים בבטן העליונה אחרי כל מה שאני אוכלת.

עונה לך

השאלה איך היציאות?
אנדו בהחלט יכול לשבת על המעיים ואפילו לחדור מעיים.....ואז לגרום לחסימה.
ושוב לשאלה שלי איך היציאות אם הן נורמליות אז צריך לבדוק למה הכאבים.....למה נפיחות
אם אין יציאות נורמליות וזה הפך לזרזיפי שילשולים זה אומר שצריך לרוץ ולבדוק למה שילשולים למה כאבים למה נפיחות
ומזכירה שוב לרוץ או ללכת מהר יותר מהרגיל..... אנחנו כאן

זואילי

New member
עונה לך גם

הרגשת גוש ברקטום זה משהו מוכר... לעיתים בבדיקה המהממת של אצבע בטוסיקון ניתן להרגיש בגוש, או בכדור - תלוי במצבו. נפיחות בבטן - כל הזמן? בא והולך? לפני - אחרי - תוך כדי מחזור? המון בנות סובלות מנפיחות בבטן. כנ"ל כאבי הבטן העליוניים. כדאי לדווח לרופא האנדו שלך, שבטח יחליט על מס' בדיקות רקטאליות.

לוקרין

היי, תודה על התשובה, בקשר לגוש אז הוא גם יוצא בזמן יציאות וגם אחרי הסקס ( סקס רגיל ),מצטערת על התיאורים.והנפיחות היא מוזרה.אתמול הייתי עם בחילות נוראיות וזה ממש לא אופייני לי.דרך אגב אני בדיכוי של לוקרין וההשפעה עומדת לפוג. קיבלתי את הזריקה ב 25/7 אז זה אומר שב 25/10 נגמרת ההשפעה?

זואילי

New member
שאלות

האם דיווחת על העניין? האם עשו לך בדיקה רקטאלית? (החל מאצבע וכלה בקולונוסקופיה). ולמה כוונתך ב - "יוצא" ??? עקרונית נגמרת ההשפעה, אבל יכול לקחת זמן עד שתגיע הווסת. איזה דיכוי מתוכנן לך לאחר הלוקרין? דרך אגב, הלוקרין עזר לי מאוד בעניין הכדור בתחת. הכאבים שם פסקו וסוף סוף הצלחתי לשבת ישר. ממליצה לך גם לדבר עם רופא גסטרו. עדיף ד"ר בארגבל. הוא כבר מכיר כדורי אנדו בטוסיקונים.

בוקר טוב

עברתי בדיקה ידנית ונוראית ע"י סוריאנו,וכוונתי ביוצא זה די חיצוני ואני אהיה מגעילה עכשיו, אני דוחפת את זה חזרה.ד"ר סוריאנו רוצה לקבוע לי תור לקולונוסקפיה.

זואילי

New member
../images/Emo5.gif אה...

הבדיקות הידניות האלה שם אכן לא מלהיבות. הכי נורא, כשזה הופך למשהו שבשיגרה... פתאום כל רופא ישר קופץ לטוסיקון, כאילו מדובר בבדיקת אף אוזן גרון פשוטה. די הדהמת אותי עם התיאור שלך, ואני עוד מאלה שכמוך, יורדות לפרטים...ולא נבהלות מתיאורים מרנינים. אז שאפו על ההחזרה העצמית של האיבר או מה שזה לא יהיה, שאפו על התיאור ו... רצוי לעבור את הקולונו' - אצל ד"ר בארגבל. וגברת
, אל תתפתי להפוך שירשור זה ל
למרות הפוטנציאל..

זואילי

New member
כן, המרפאה מתייעצת איתו

ושולחת אליו בנות שצריכות קולונוסקופיה ואולטרסאונד פריאנלי. הוא יודע לזהות בבדיקות האלה מוקדי אנדו, ואם יש כל מיני תופעות מעיים - הוא גם נותן טיפול. הוא מטפל בענייני הגסטרו שלי, חוץ ממרפאת האנדו ואני אצלו במעקבים. כמו כן, דרכו גם טופלתי אצל פיזיותרפיסטית - בביופידבק לריצפת האגן.

זואילי

אני אמורה להתחיל ביום הראשון של המחזור לשתות פמינט. ד"ר סוריאנו אמר שאני מקבלת לוקרין פעם אחת וזהו. האמת אני די מפוחדת כי מאז הניתוח לפני 4 חודשים קיבלתי כבר 3 פעמים מחזור ואני מרגישה כל מיני דברים חדשים. יכול להיות שהאנדו' המחורבן מתפתח כל כך מהר?

יקירתי-אנדו' לצערי חוזר מהר עם כל מחזור גם אח

אחרי ניתוח. אני עברתי פעמיים . פעם לפרוסקופיה ופעם פתיחת בטן. האנדו חוזר חזרה עם כל מחזור. גם רופא אמר לי את זה. כל דימום הרי גורם לשיגשוג הרירית. לגבי הכדור ברקטום לי גם יש גוש . הם קוראים לזה גירגור. לי דרך הפות הרופא הכניס את היד ובבדיקה חש את זה. הוא אמר לי שהגרגור הזה זה מהאנדו.

../images/Emo12.gif

מאז הניתוח קיבלתי כבר פעמיים, מחר אמורה לפוג לי השפעת הלוקרין שקיבלתי לפני 3 חודשים. ד"ר סוריאנו אמר שאני אמורה לקבל ווסת ואז להתחיל לשתות גלולות פמינט. זה לא קצת מסוכן לי לקבל 3 פעמים ווסת אחרי הניתוח?

היי

כן הוא מעודכן, בינתיים הוא אמר שאני צריכה לקבל ווסת כדי לקחת גלולות. אני שומעת כאן על בנות שמקבלות לוקרין ללא הפסקה,זה מוזר שהוא אמר לי שאני אקבל לוקרין חד פעמי? והוא לא אמור לדאוג שזו כבר תהיה הווסת ה 3 מאז הניתוח? אני בטוח דואגת.

זואילי

New member
מעניין

הוא לא הסביר שום דבר על הוסתות עם הלוקרין? לוקרין ללא הפסקה זו זריקה ל 3 חודשים. יש בינינו שקיבלו עוד מנה (וממש לא משנה כרגע אם מדובר בדקא או לוקרין). בד"כ נותנים את הזריקה ל - 3 חודשים בלבד, בגלל תופעות הלוואי. לא אמורה להיות וסת. לפעמים לוקח לגוף זמן להתרגל לדיכוי ואז באמת מקבלים פעם או פעמיים מזמן ההזרקה, ואח"כ לא. וגם אחרי שההשפעה פגה, לפעמים לוקח זמן עד שמקבלים. לא יודעת מה להגיד לך מעבר לכך. האם הוא בודק אותך ועושה אולטרסאונד? האם את מרגישה שינויים בגוף או כאבים וסימפטומים מוכרים מלפני הניתוח? כי עבורך אלה איתותים לבדוק.

למעלה