גמדים

../images/Emo151.gifגמדים

שלום לכולם, אני מחפשת שירים, דקלומים סיפורים וכל מה שיש בנושא גמדים תודה רבה

ט ל ט ל 3

New member
היי טלי../images/Emo9.gif

השיר מאחורי ההר אחת שתיים שלוש................ במדינת הגמדים רעש מהומה.... את מילות השיר תוכלי למצוא באתר וכמובן הסיפורים: פיט פט וטו........... ספר על גמדים,פטריות ומה עוד?
מקווה שעזרתי במשהו ושזה מתאים לך בגילאים

taltulit1

New member
חמישה גמדים

חמישה גמדים ביד הסתתרו לפתע קפצו משם וברחו עברו גבעות, עברו הרים עד שהגיעו לפנים. ראשון הגיע לסנטר - וניגן שם בפסנתר שני הגיע עד הפה - ושתה ה מ ו ן קפה שלישי הגיע אל האף - על "גבעה" הוא שם ישב לבסוף נותרו עוד שניים הם הגיעו לעיניים הם ראו משם ה כ ל !!! ופרצו בצחוק גדול

ט ל ט ל 3

New member
חמודי,חמודי

לא מכירה אהבתי זה שיר? או דקלום? מי כתב אהבתי אוהבת לא מכירה האם זה שיר או דקלום? מי כתב(ה) תודההההההההההה

dadon1

New member
גבוה גבוה על הר הגלבוע-ד קלום

עם תנועות ידיים גבוה גבוה על הר הגלבוע- מרימים ידייםומחברים אותן למעלה ישבו שני גמדים- מראים את האצבע זקופה- בכל יד אמר האחד: מקפלים ומישרים אתה אצבע אני האצבע מורה על עצמי אבנה לי אגרוף על אגרוף בית עם שתי כפות ידיים מראים גג של בית גבוה גבוה מרימים את הגג גבוה למעלה אמר השני: אצבע שנייה מתקפלת ומזדקפת גם אני ! גם אני! האצבע מורה על עצמי ישבו ובנו קומה על קומה קומה על קומה (בלי סוף) מראים כף יד עולה על כףיד עד לגובה פתאום ! טפיחה על הברכיים עם שתי הידיים נפל הבית מפילים את הידיים על הרצפה ונישכבים על הריצפה ותוך כדי שכיבה על הרצפה כשהפנים כבושות אל הרצפה מדקלים: גבוה גבוה על הר הגלבוע ישבו שני גמדים ובכו (משמיעים קול בכי ובכו ובכו עד ש- ניר- ד- מו ב-מו משתררת דממה ילד י הגן מתים על הדקלום הזה פ

אצו רצו גמדים

יש גם את הקלטת של אצו רצו אצו רצו ג מ ד י ם מאוד יפה לגילאים צעירים {אין לי מושג של מי היא }

גמד קטן

גמד קטן ישב לו מתחת לפיטריה *אצבע יד ימין ומעליה כף יד שמאל מכומרת (כאילו פטריה) כמה טוב היה לו כמה טוב היה לו * מלטפים עם כפות הידיים את הזרועות הנגדיות אם ירד פה גשם *"גשם" עם האצבעות יש לו מטריה *שוב אצבע ימין ומעליה כף יש שמאל (הפעם מטריה) ואם תזרח השמש *כף יד אחת פתוחה למעלה יש לו שמשיה *כמו הפטריה והמטריה זה דקלום שאנחנו מדקלמים בסתיו, אבל בעצם גם לאביב הוא מתאים..

sheshe1

New member
מצרפת קובץ..

מצרפת קובץ ובו מספר דקלומים שריכזתי מתוך הפורום לגננות. מקווה שעזרתי

למעלה