בוקר טוב

../images/Emo151.gifבוקר טוב

אני כאן הגעתי עכשיו
לעבודה תיכף רוצחים אותי על האיחור (סגרתי את השעון והמשכתי לישון
) תנו לי להתארגן קצת אני אבדוק עוד תאריכים למפגש עדכונים ותגובות בהמשך יום שמח חג שמח ושבוע טוב אוהבת אותכן

ממשיכה......לגבי המפגש

כמו שבואינג כתבה - מטרת המפגש היא קידום המטרות שלנו- העלאת המודעות למחלה בקרב הציבור. תאריכים למפגש: ימי חמישי 6/7 20/7 27/7 מבקשת שכל אחת שמעוננית להגיע למפגש תרשום את התאריך הכי מתאים לה חייבת לעדכן אותכן בפרט חשוב הבית מכיל
ים=שיער חתול ו
. (הריוניות,אלרגיות,פחדים וכו') וכשאתן מציינות תאריך תציינו גם תגובה לגבי החיות.\ יום שמח

ממשיכה בעידכוני תנאי השדה...

הבית הוא בית קרקע=חול אבק ונמלים. אין סלון - ישיבה נמוכה. יש כסאות (
אתן באות לעבוד לא לבלות) שלא תחשבו שהתחרטתי בהפצצת העידכונים שלי פשוט חייבת לעדכן אותכן שתדעו לקראת מה אתן הולכות ואם זה מתאים לכן שלא יבוא לכן בהפתעה . (אם ליהי שרדה את תנאי השדה שלי אז....ועדיין לא ביקשתי שתבואו עם אוהלים ושקי שינה למרות שזה רעיון לא רע
) ואפשר כמובן גם בגינה אם יהיה ערב נעים. ולאלה שלא יגיעו ל"עבוד" כבר הבטחתי מפגש חברתי - אצלי בגינה: מדורה טאבון והמון סבבבבבה

lee E

New member
איך ידעתי שתזכירי אותי...חוץ מזה

זה ששרדתי לא אומר שהפסקתי להיות מפונקת..ושכחת להזכיר סנו די נגד יתושים.

lee E

New member
אתגר. תמצאי לי תאריך..

ב-25 לחודש-2 בדיקות בהרדמה בתמה"ש ב-26-בחינה ב-29 עוד בדיקה בהרדמה 3-7 עוד בדיקה בהרדמה 21-7-בחינה-בפיזיולוגית-ולא לשכוח שגם צריך ללמוד אליה
7 לאוגוסט-בחינה, סופר בחינה ענקית באישיות ואנליזה-צריכה חודש פנוי בשבילה.. אהה..שכחתי שמה-1 יש חופש גדול...ובעל בחו"ל...אולי תבואו אליי וזהו????? לפחות אצלנו אין חרקים

lee E

New member
ושכחתי כמובן

ב 7-7 עבודת הגשה בפיזיולוגית ב 14 ליולי עבודת הגשה באישיות ב-16 עבודת הגשה בפיזיולוגית ב-23 עבודת הגשה באישיות

yaelma1

New member
מבחינתי

ה6/7 זה הכי טוב בשאר התאריכים אני עסוקה ולגבי החיות אין לי בעיה עם חתולים כלבים קצת מפחידים אותי.

yaelma1

New member
מבחינתי

ה6/7 זה הכי טוב בשאר התאריכים אני עסוקה ולגבי החיות אין לי בעיה עם חתולים כלבים קצת מפחידים אותי.

שון001

New member
20/7 הכי מתאים לי ../images/Emo13.gif

לגבי החיות, אוהבת מאוד מאוד כלבים
חתולים אני לא אוהבת, מעדיפה לא להתקרב אליהם. שון

20 ביולי ../images/Emo45.gif

אין לי בעיה עם תנאי שדה ואין לי בעיה עם בעלי חיים (את יכולה לגדל גם קרנף
)

ר ו מ י ה

New member
כרגע (עם דגש על הכרגע)

הכל עדיין פנוי אצלי. לגבי חיות- מבחינתי בשמחה ובששון אני מאוהדי ה-
וגם
חביבים על כוחותינו.

liatsw1

New member
לא יכולה בשבוע הראשון של יולי

בס"ד אני בנופש!!!
לגבי תנאי-השדה...אז - אלרגית לחתולים ובכלל לא מסתדר לי עם בעלי-חיים. הם ממש בתוך הבית ויהיו בקרבתינו?
אני נלחצת כבר מעכשו...

תנאי שדה אחלה דבר....

טוב לגבי החיות.... יש לי 4 חתולים שגרים בבית אתן לך כיסא מיוחד. החתולה המאומצת אסור לה לצאת תהייה סגורה בחדר. 2 הגדולים שלי סנובים לא מתקרבים לאנשים - יהיו בחוץ. הקטן שלי הגינגי דווקא מאוד רוצה להכיר אותך ....אחד החתולים המדהימים שראית גם אותו נוציא החוצה. הכלב - מאוד אוהב נשים אך אין דאגה בשעות החשיכה הוא יוצא לטייל במושב.

למעלה