בוקר טוב

עמליה3

New member
../images/Emo151.gifבוקר טוב

במצב רוח המתאים לחודש אדר אני פותחת את היום. מאחלת לכולכם יום נהדר ושולחת שיר:"חאהוב ולהיות נאהב" וזה מה שאני מאחלת לכל אחד מכם -זה מהות האושר.

sitvaniyot

New member
אני תמיד בעד אהבה ואושר עמליה

אבל מה לעשות, לחיים יש דינמיקה משלהם. לא כל מה שעובד ברמת העיקרון מצליח גם ביומיום. הודה יקרה, לא ירדת לסוף דעתי. אני האחרונה שאטען שבגיל השלילשי השכל מפסיק לפעול. אני התיחסתי לצורה שבה אנחנו נתפסים בעיני הצעירים מאתנו ובכל גיל. הסיפור של יעלי על השכרת הדירה שלה הוא המקרה הקלאסי. יעלי, לא פריארית, היא רק יותר מבוגרת ולכן ניסו להפיל אותה בפח. לו היתה צעירה יותר זה פשוט לא היה קורה. כל מי שבא לשכור דירה, יודע באיזה תנאים ישכירו לו אותה. כי יש מקובל בשוק. אני פשוט רציתי להזהיר את חברינו כאן, ולהצביע על כך,שבגילנו אנחנו צריכים להיות יותר חשדניים, יותר לעמוד על המשמר, ובקיצור יותר להזהר שלא ליפול בפח!!!! וכדי שיהיה לנו יום שמח אני מצרפת סתם מצגת נחמדה.

yaely2

New member
מנהל
שלום לעמליה סיתווניות וכולם ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולם לחברים ולמציצנים
אישית אני פותחת יום יום את הפורום בהתרגשות רבה. נכנסת לעולם של אחולים וסיפורים, מצגות ושירים, עולם שהוא כולו שלי ויחד עם זאת מתחלקים בו רבים, גם חברי הפורום וגם המציצנים למיניהם. אף פעם אינני מתאכזבת, המקום הפך מקור הנאה עבורי, ואני נהנית ממנו כפי שאני מקווה שכולם נהנים. על כך אני מברכת את כולם, את כל אלה שכתבו וכותבים בפורום, אינני מפרטת מחשש שאשכח שם (תמיד אני שוכחת את השם היקר לי ביותר).ומשום שכל אחד בחלקו תרם את שלו. אז תודה מקרב לב,
על המנגינות המצגות הסיפורים המעניינים והודעות המידע שנכתבות על ידי כל אחד

בוקר טוב, איזה יום יפה בחוץ ../images/Emo42.gif

תודה לעמליה וסיתווניות שפתחו לנו את הבוקר הזה בשיר על אהבה ומצגת. החלונות במצגת פשוט מקסימים, שמרתי לי את המצגת ,כי עלה לי רעיון להשתמש באחד מהחלונות כנושא לאחד הציורים הבאים שלי.הם פשוט יפהפהיים. ואם אנחנו מדברים על מצגות, אני מבקשת פה שוב מעל גבי הפורום, אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מעבירה מצגת שאני מקבלת באי-מייל, אני מקבלת מצגות מאד יפות, וניסתי להעביר אותן כמו שאני מעבירה תמונות, אבל זה לא הלך,מה שאמרו לי שאם יש כתובת של אתר אפשר להעביר, ואת זה ניסיתיפבהצלחה מספר פעמים, אבל מצגת כשהיא נ]תחת אין עליה סרגל כלשהו בכלל, וזאת הבעיה. כל מה שאני מבקשת, אם מישהו יכול ויודע להסביר לי, אנא, בבקשה, במסר כמובן, ותודה מראש. לכולם המשך יום נהדר ומקסים, מלא אהבה ואור,ובשורות טובות.

שלום,זו שוב אני, רוצה להביא משהו

קטע או שיר ,איך שכל אחד ירצה לקרוא לזה משהו שקיבלתי מזמן,ומאד מצא חן בעיני,אני אוהבת לחזור ולקרוא את זה מדי פעם .לא צויין שם המחבר, ואם מישהו יודע מי חיבר את זה, אשמח לדעת גם כן. עקבות בחול לילה אחד חלם אדם חלום. הוא חלם שהוא הולך על שפת הים, מטייל עם אלוהיו. מולו, בשמים, הבזיקו תמונות מתוך חייו. בכל תמונה שהבזיקה בשמים - הבחין בשני זוגות עקבות רגליים שהיו בחול. זוג אחד שלו - והשני של אלוהיו. כשהבזיקה תמונת חייו האחרונה מולו, הביט האדם לאחור על העקבות שבחול, הוא הבחין כי פעמים רבות יש רק זוג אחד של עקבות לאורך הדרך. הוא גם הבחין כי דווקא בתמונות האומללות והעצובות של חייו נשנה הדבר. פנה האדם לאלוהיו ושאל : - "אלוהים, אתה אמרת לי שכאשר אחליט ללכת אחריך - תלך אתי כל הדרך. אך הבחנתי כי בתקופות הקשות ביותר של חיי יש רק עקבות של זוג רגליים אחד. אינני מבין מדוע בתקופות הקשות ביותר של חיי, צעדתי לבדי. אינני מביןן מדוע בזמנים שניזקקתי לך ביותר , עזבת אותי " ענה לו אלוהים : - " בני היקר, אוהב אני אותך ולעולם לא אעזבך, באותן תקופות שבה רב היה סבלך, כשאתה רואה רק זוג אחד של עקבות, לא היו אלה עקבותיך, היו אלה עקבותי שלי, כשנשאתי אותך"

למה במסר?../images/Emo223.gif

גם אני מאד מעונינת ללמוד איך להעביר מצגת מהאי מייל או לחלופין מצגת מהפורום לאי מייל או לפורום אחר. אז בוקר טוב לכלם ושיהיה יום פורה ומהנה. אני רוצה לשתף אתכם בהתרוממות רוח מאד גדולה שהיתה לי אתמול בערב. למי שיודע וגם למי שעוד לא יודע אני משתתפת בקבוצות תמיכה של אכלנים כפייתיים (גריי שיט) ואתמול בערב נפתחה קבוצה של עבודה רוחנית, שהיא בעצם הכוח שמבדיל בין התכנית הזאת שהיא תכנית לחיים - מסתם עוד דיאטה שאף פעם לא מתמידים בה, מלבד כמה יחידי סגולה. מאד נהניתי מהפגישה ועוד יותר מהפגישה שאחריה שבה חגגה חברה יקרה 6 שנים של התמדה. אני בדרך כלל לא אוהבת משהו שהוא כמו פולחן אישיות, אבל לה באמת זה מגיע הגיעו אנשים מכל הארץ כדי לברך אותה ולהשתתף בשמחתה. החדר היה מפוצץ ואפילו על הרצפה כבר לא היה מקום לשבת. אני הרגשתי ואני חושבת שכל באי הפגישה הרגישו כמוני אושר מאד גדול והמון פירגון. ביי לכלם ציפי
.

אדזה

New member
יצחק

לא ידוע לי אם זה מתוך ספרך או של מישהו אחר,אם זה שלך אז מגיע לך כל הכבוד.האם תוכל להעביר לנו לינק כך שנוכל לראות זאת ביתר בהירות.תודה

הודה 77

New member
האהבה

היא הכוח שמלכד ומשמר דברים.האהבה היא דבר חי שיש לטפח ולשמור.שתהיה לכולנו הרבה בריאות .ביי

למעלה