בוקר טוב עולם

צ א ל ה

New member
../images/Emo151.gif בוקר טוב עולם

טוב, כל כמה ימים מישהו מנסה לעורר את הפורום אז עכשיו תורי... שכל אחד יכתוב את החוויה שהכי זכורה לו שקשורה ללהקה...

צ א ל ה

New member
../images/Emo29.gif החוויה שלי

טוב, אז ככה... הדבר שאני הכי זוכרת ואני הכי נהנת להזכר בו זה שהלהקה התארחה בתוכנית רדיו שלי בWFM לפני שנה (פחות חודש) זו הייתה התוכנית שהכי השקעתי בה בעולם, עבדתי עליה שלושה שבועות לפני... ועד שבכלל הצלחתי להביא אותם להתארח...זה היה מעייף... הכנתי כל מיני דברים נורא מגניבים, לדוגמא, עשיתי חיים שכאלה לכל אחד.. ל עידו ואיתי הבאתי את המפקד מהצבא - המטרה הייתה להביא את זה שריתק את זיגו 28 יום בגלל שהוא היה כותב מכתבי הידעת.. אבל טעיתי בבן אדם, אבל בכל זאת זה מישהו שהיה מפקד שלהם, והם מאווווד הופתעו ל אורי הבאתי את המורה שלו לקלידים... שגיליתי אח"כ שהוא גם היה המורה שלי...
ל אייל הבאתי את הגננת שלו מגיל מאוד מאוד צעיר ל גיא הבאנתי את המנהל שלו מהתיכון לצערי ל יוסי לא מצאתי שום דבר
אמ... היו עוד מלא מלא דברים מגניבים מאוד שעשיתי להם ואני פשוט לא אשכח את התוכנית הזו... כולם (לדעתי) נהנו מאוד מאוד, אני, שהייתי בלחץ היסטרי לפני התוכנית, נהנתי בטירווווווווף אני זוכרת שעידו באמצע התוכנית אמר לי שהוא מקווה שאני לא מתבאסת מזה שהם צוחקים מכל דבר ועושים שטויות, ואני אמרתי לו שלהפך... בהתחלה הם היו נורא יבשים, והם הדאיגו אותי כי ציפיתי לזה שהם יעשו רק שטויות וצחוקים בתוכנית...
יש לי קטע , שלזיגו אני קוראת עידו, לא זיגו, ואמרתי להפקה אצלנו שככה אני אקרא לו כל התוכנית... ואז הביאו לי דף , עם כל מיני שאלות מהצ'ט, והמפיקה שלי העתיקה את השאלות, ואחת השאלות הייתה "למה קוראים לעידו זיגו" אבל במקום זה.. היא רשמה לי בדף "השאלה הבאה היא לזיגו, למה קוראים לך זיגו? מאיפה הכינוי הזה זיגו?" עכשיו אני בשיא הלחץ, אז אני קוראת מהדף... אח"כ צחקו עליי שאמרתי כל כך הרבה פעמים "זיגו" ולא "עידו" זהו.. יש עוד מלא חוויות מהתוכנית הזו.. אבל גם ככה כתבתי מגילה... יאלללה עכשיו תורכם!!!!!!!

1Reebok

New member
אני זוכר את המפגש הראשון שלי

עם הדורבנים
זה היה איזה שלוש בבוקר, כל הקהל של רוק העצמאות היה על הגב שלו הרוסים מעייפות, הלהקות האחרונות היו די גרועות, ואז תוך שנייה הדורבנים, הדבר הכי רחוק מרוק שכל הפריקונים שם אהבו, עלו לבמה, וכווווולם נכנסו לשוס היסטרי, קפצו ורקדו ושמחו! ואז כשהגיע המחרוזת כווווולם מחאו כפיים! במיוחד כשכל מי שהיה על הבמה נשאר רק עם תחתונים (ואני גם זוכר שאחד גם הוריד את התחתונים לשנייה!) וזה היה מאוד מאוד כיף
ומאז אני אוהב אותם. כפרעליהם.

lirazbarbie

New member
ואז

פאנקיסט שיכור וענק נדחף לפני ואני ממש גמדה אז דחפתי אותו עכשיו מי ישער שאני נקבה קטנה ותמימה תעשה זאת? התחיל פוגו עצבני

מאיגו

New member
החוויה שלי

זה קרה לפני שנה,חברה שלי התקשרה אלי וצרחה:"יש לנו כרטיסים להופעה של הפיג'מות",עוד לא הבנתי מה זה יעזור לי בחיים,אבל מה שלא ידעתי,זה שלילדה יש כשרון....... הגענו לשם,והיא מצאה כניסה למאחורי הקלעים,עשינו שם סיבוב,ולא מצאנו אף דורבן :( התקדמנו לעבר היציאה והגיע אוטו מלא דורבנים!!! דברנו איתם המווווווווון זמן וזה היה הכי כיף בעולם. מאז אני אובססיבית לגמרי...

DanaDuck

New member
תמונה מתוקה!

חוויית הדורבנים הראשונית שלי הייתה לפני שנה כשהייתי במשבר אחרי שניפרדתי מחבר שלי לשעבר והשירים שלהם עודדו אותי מאד. באותה תקופה הכרתי מישהו שיודע לנגן ממש טוב על גיטרה ורציתי שהוא ילמד אותי לנגן את "לא בא לי לשמוע" וככה ישבנו על הפרקט אצלי בסלון והוא לימד את עצמו ואחר-כך אותי מתוך הדיסק "קובי". שבועיים אחר-כך, הלכתי להופעה ה-72 שלהם (אם אני לא טועה) בפיוז'ן בחיפה ונהניתי נורא. אחרי ההופעה נסעתי לאותו ידיד ומאותו לילה הפכנו להיות חברים באופן רשמי. זה היה ב-24 לדצמבר והיום אנחנו בדיוק 10 חודשים ביחד! והכל בזכות... הדורבנים.

DanaDuck

New member
דרך-אגב...

שאלתי אותו ביום שישי האחרון איזה שיר הוא היה מגדיר בתור "הישר שלנו" והוא אמר שבטח משהו של הדורבנים. (למרות שאני התכוונתי למשהו של רדיוהאד אבל לא משנה)

בכ'ף אני אומרצ, למה לא?

בעיקרון יש חוויה אחת גדולה שאני חווה ברגעים אלו ממש- הם-וסליחה על הביטוי- פתחו לי ת'תחת למוזיקה ישראלית. עש איזה תחילת כתה ט' הייתי דיי פקאצה בטעם שלי במוזיקה. אוך, על מי אני עובדת? עד איזה תחילת ט' הייתי פאקצה. נקודה. כאילו, הייתה גם מוזיקה כן איכותית שאהבתי, אבל בכלליות הייתי מחוברת לMTV. אז כל התהליך דה-התפקצות קרה בזכותם, וזה, אמ, טוב. אבל חוויה מסויימת...אממ...יש דיי הרבה! - ההופעה הראשונה שלי...אווווו... - רוק"צ 2004...לקפוץ לצלילי המחרוזת עם עוד איזה מאה אלף פריקים זאת חוויה. - בארבי...בלעדיהם לא הייתי מגיעה למקום המופלא הזה לעולם! - המופע האקוסטי...וואו! פשוט וואו. אבל...החוויה הכי הכי הכי הכי גדולה שלי איתם... בניצנים. לעשות את "ריקוד הציפורים" עם עוד 4,999 אנשים זאת חוויה רוחנית.

lirazbarbie

New member
נכון!

על הניצנים כאילו! אני אפילו הסתובבתי עם מישהי (שמסתובבים אחד סביב השני) שאני לא מכירה... אולי זו את?!?

lirazbarbie

New member
כשהם הופיעו פה

במודיעין הייתי על הגדר של הבמה לא שזו הייתה כזו התעלות על עצמי- משום מה היינו בערך חמש בשורות? אנשים? זה הדורבנים? מה קורה פה? ואז היה רגע של שקט אז צעקתי "גיא!!!!" ואז הוא ענה לי במקרופון "חכי רגע, זיגו מנסה להביא בסולו" וכל הקהל הסתכל עלי צ-ו-מ-י

עדנונית

New member
את ממודיעין!?

גם אני הייתי בהופעה בשורה השניה הייתי אומרה להיות בשורה הראשונה אבלך חברות ילדים קטנים עקפה אותי חחחח ואחת דרכה לי על הרגל אז אני כזה צועקת איייה ואז היא הסתכלה עלי כזה סליחחה לא עשיתי כלום חחח

Sn‡ƒƒ

New member
אווו..חוויות!

יש לי כמה חויות מהם.. -שהייתי עם חברה שלי בהופעה בכפ"ס, התפלחנו לחדר הלבשה שלהם..ראינו את כולם..ואיתי שאל אותנו איפה החדר שלהם אז כיוונו אותו ונכנסו לחדר הלבשה..[גררר..] ואז גיא ואייל הלכו לשרותים..[הם גם הולכים ביחד לשרותים..
] אז ביקשנו חתימה ותמונה, והם אמרו.."תנו לנו שנייה להשתין ואנחנו חוזרים אליכם" אז חיכינו להם מחוץ לשירותים...זה היה כ"כ מצחיק! ניסיתי להציץ אבל זה לא הלך..
-כשהם באו להופעה באריאל ב"שישי בגאון" היה לי כ"כ כיף..שם קיבלתי את המפרט הראשון שלי מגיא והם חתמו לנו על המדים, צרחנו להם מהבמה באמצע השירים..והם היו כ"כ חמודים!! אמרתי להם שאני מאוהבת בהם קשות..
, והם חיבקו אותי!
-ובפורים שהם היו פה באריאל אז זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי..כ"כ נהניתי! וגם צילמנו את ה-2 שירים הראשונים..עד שאיימו עלינו אז סגרנו אותה..וחיכינו להם ליד הואן שלהם כי לא נתנו לנו להיכנס לחדר..וצילמנו אותם בדרך אז ביקשנו חתימות וחברה שלי צעקה לאייל שיעשה לה ילד, אז הוא אמר.."שנייה אני יביא את המבחנה מהאוטו.." איזה חמוד..=)))

כתמונית

New member
וואו!! חוויות!

ממ...החוויה הכי גדולה שלי?! וואו! יש לי כמה!! ממממ.... קודם כל ההופעה שבא התחיל כל הקטע של "ששי" (לא מגלה את הסיפור הוא שמור עימי ועם אפרת וגם עינב יודעת לדעתי..) והכי מצחיק היה בהופעה אחרי זה שהיינו וששי שואל מהבמה "מי זה ששי?" ואפרת עונה בקולה המרנינן "זה אתתתתההה!!" זה היה כ"כ מצחיק!! יווו!! וכלל כל הופעה איתם זה חוויה!! ההופעה האחרונה שהייתה בבארבי כפ"ס (26.7) קיבלנו כ"כ הרבה צומי שהיינו בעננים לגמריי!! אבל הכי סטייל היה במפגש אחרי שאני ואפרת הופענו עם "אחלה בחלה" (אל תדאגו...זה כנראה לא יחזור על עצמו) הלכנו לדבר איתם (בסוף המפגש) וששי אמר לי "את מנגנת ממש טוב! ממש מעולה!" ואני כולי באושריה! ואמרתי לו המון תודה ושזה ממש חשוב לי והוא היה כזה חמוד!!! לא יודעת... לי זה היה חשוב מבחינה מקצועית!!! :)

למעלה