../images/Emo29.gif החוויה שלי
טוב, אז ככה... הדבר שאני הכי זוכרת ואני הכי נהנת להזכר בו זה שהלהקה התארחה בתוכנית רדיו שלי בWFM לפני שנה (פחות חודש) זו הייתה התוכנית שהכי השקעתי בה בעולם, עבדתי עליה שלושה שבועות לפני... ועד שבכלל הצלחתי להביא אותם להתארח...זה היה מעייף... הכנתי כל מיני דברים נורא מגניבים, לדוגמא, עשיתי חיים שכאלה לכל אחד.. ל
עידו ואיתי הבאתי את המפקד מהצבא - המטרה הייתה להביא את זה שריתק את זיגו 28 יום בגלל שהוא היה כותב מכתבי הידעת.. אבל טעיתי בבן אדם, אבל בכל זאת זה מישהו שהיה מפקד שלהם, והם מאווווד הופתעו ל
אורי הבאתי את המורה שלו לקלידים... שגיליתי אח"כ שהוא גם היה המורה שלי...
ל
אייל הבאתי את הגננת שלו מגיל מאוד מאוד צעיר ל
גיא הבאנתי את המנהל שלו מהתיכון לצערי ל
יוסי לא מצאתי שום דבר
אמ... היו עוד מלא מלא דברים מגניבים מאוד שעשיתי להם ואני פשוט לא אשכח את התוכנית הזו... כולם (לדעתי) נהנו מאוד מאוד, אני, שהייתי בלחץ היסטרי לפני התוכנית, נהנתי בטירווווווווף אני זוכרת שעידו באמצע התוכנית אמר לי שהוא מקווה שאני לא מתבאסת מזה שהם צוחקים מכל דבר ועושים שטויות, ואני אמרתי לו שלהפך... בהתחלה הם היו נורא יבשים, והם הדאיגו אותי כי ציפיתי לזה שהם יעשו רק שטויות וצחוקים בתוכנית...
יש לי קטע , שלזיגו אני קוראת עידו, לא זיגו, ואמרתי להפקה אצלנו שככה אני אקרא לו כל התוכנית... ואז הביאו לי דף , עם כל מיני שאלות מהצ'ט, והמפיקה שלי העתיקה את השאלות, ואחת השאלות הייתה "למה קוראים לעידו זיגו" אבל במקום זה.. היא רשמה לי בדף "השאלה הבאה היא לזיגו, למה קוראים לך זיגו? מאיפה הכינוי הזה זיגו?" עכשיו אני בשיא הלחץ, אז אני קוראת מהדף... אח"כ צחקו עליי שאמרתי כל כך הרבה פעמים "זיגו" ולא "עידו" זהו.. יש עוד מלא חוויות מהתוכנית הזו.. אבל גם ככה כתבתי מגילה... יאלללה עכשיו תורכם!!!!!!!