זק המקורית
New member
../images/Emo151.gif אני כאן
"הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר."
זה הרינגטון שליווה אותי לניתוח וכל תקופת האישפוז...... היי חברות יקרות אני ב
ואין כמו ב
לחזור לחיות שלי ליוגי
לחגי
תרצה
וגולי
לאיש שלי למקום ולפינה שלי איזה כייף
אז רוצות
או בדיחה.....
בעצם הסיפור שלי הוא די מצחיק אז יאללה למלאכה (מראש תכינו לכן אתהפסיקים...
) מאז שעברנו לכאן התחילו לי שיעולים חזקים ויבשים, וגם קיבלתי מחזור מוקדם מהצפוי ואז חשדתי בריאה אבל העדפתי להדחיק...עברו שלושה שבועות והחלטתי לבדוק הלכתי ל
החדשה שלי והיא שלחה לצילום דחוף כי היא לא שמעה את הריאה הימנית.....בצילום ראו נקב ויאללה מכאן למיון.....הרופאה שלי לא הסכימה שאגיע בכוחות עצמי למיון רק באמבולנס למנוע מצוקה נשימתית
...הגיעו החברה לקחת אותי לא אחד אלא שלושה
ועוד עם מיטה ....נלחצתי
בכיתי
ואמרתי אני הולכת ברגל....הם היו נחמדים מאוד ...עדכנתי מראש את דר' רוזין שאני מגיעה .....והוא הגיע למיון לקבל אותי ולהסביר לי מה רצוי שיעשו (ניתוח...ולא ניקוז)...ביחד איתו הגיע פרופ' נכבד לכירורגית חזה וברגע שהם היו אצלי להסבר מה רצוי לעשות לי ....כל צוות המיון הצטרף ....הפרופ' פתאום קלט שכולם שם
שאל לפשר ההתקהלות והתשובה הייתה הגעת אז בנו לראות מי החולה...........
משם למחלקה שם המתין לי מנהל המחלקה איש משכמו ומעלה וצוות רופאיו המדהימים שהסבירו לי מה יהיה בהמשך....כלומר התכנון ניתוח ביום ראשון (כשאנחנו ביום חמישי) ועד אז אני בהשגחה.....
ביום ראשון הניתוח התעקב וכמו ששמעתן נדחה ....ביום שני שוב הייתי אמורה להיות בסטנד אז וותרתי מראש על הניתוח לטובת יום שלישי כניתוח מתוכנן.....ביום שלישי. ביום שלישי בבוקר איש שלי מתקשר שהוא בדרך למוקד חרום (דלקת בגיד של המרפק ביד) עם כאבי תופת ...כאן כבר נכנסתי ללחץ......והכשהרופאים הגיעו לראות אותי בבוקר הם מצאו אותי בוכה
...סיפרתי להם ....קיבלתי עידוד.....אבל אז נזכרתי שאם האיש גם יאושפז מה יהיה על הכלב והחתולים....זה הצחיק את הרופאים....(טוב לפחות באו משועשעים לניתוח שלי).....אני מחכה ל
מהאיש שיגיד מה קורה ופתאום אני רואה אותו במחלקה ....הוא נשלח למיון ....כשאני בדיוק צריכה להתארגן לניתוח.......נתנו לי ווליום
אבל הלחץ שהייתי בו בגלל שהאיש במיון לא עבד הווליום במלאו....נכנסתי לחדר ניתוח ואחותי רצה לאיש להיות איתו במיון....בנתיים אצלי.............החלטתי שאם הווליום לא עובד נעביד אותו בכוח
.....לימדתי את הצוות את השיר
שלמעלה...(הנני כאן-יהורם גאון) הוצאתי מהם הבטחה שהם ישירו איתי כדי שאני לא יעשה בעיות בזמן הדקירות
.....אז הם שרו איתי את השיר ....יותר נכון זמזמו וצחקו עלי שאני מסטולה
הקטע המפחיד היה שפתאום הכל נעלם ואז התחלתי לשמוע את הקולות של הצוות שמדברים על שאני רדומה
....שמעתי אותם ורציתי לעדכן אותם שאני עדיין ערה ושומעת אותם אבל לא הצלחתי לדבר ...ניסיתי לפתוח עיניים ולא הצלחתי ....ניסתי להזיז רגלים ידיים ולא זז ושוב לחץ שלא יתחילו את הניתוח ואני בעצם שומעת הכול וערה...... התעוררתי בהתאוששות הבנתי שנרדמתי ובדיעבד אמרו הרופאים שישנתי מצויין
.....כשיצאתי שאלתי על בעלי שלי היקר בעולם והוא הופיע לידי (קיבל זריקות הרגע וכדורים לדלקת)......משם לחדר. למחרת כבר אמרו לי לרדת ולאכול ועשיתי זאת אבל הייתה נפילה מהירה (כנראה מהמורפיום) הקאתי והייתי מאוד חלשה שהחזירו אותי מיד למיטה עד ליום שישי עם אינפוזיה ולא לאכול.....ביום שישי כבר התחלתי להרגיש יותר טוב ולהתחזק...לאכול....ולהתהלך.... ביום שישי ראו שאין לי דליפה מהריאה והצילום היה טוב....אמרו ביום שני מורידים את הנקז ...ביום ראשון התחילה דליפה שוב מהריאה....וגם קיבלתי מחזור (לדעת סוריאנו וגם לדעתי יש בהחלט קשר) אז נשארתי עם הנקז.....לקראת יום שישי הדליפה הפסיקה וביום ראשון אחרי שראו שאין דליפה כבר יומיים הורידו את הנקז.....והיום השתחררתי.
כמובן שבמהלך השבוע הרגשתי את כל רעידות האדמה שהיו החלשות והחזקות ....בחלשות הייתי בטוחה שיש לי סחרחורת עד לחזקה שבה המיטה שלי כבר זזה וכל החדר ביחד איתה ....אז כבר החכמתי
הוצאת הנקז הייתה מהירה ולא כואבת כולל הסיכות ....... כאבי הניתוח עדיין קיימים ואמרו שיקח כמה חודשים עד שיעבור כל האזור עוד רדום......ומתעורר לאט לאט....נשימות עמוקות מכאיבות .....אבל לפי הרופאים זה אופייני וישתפר עם הזמן. עכשיו צריך לדאוג לא להתאמץ לא לקבל מחזור ולא להשתגע.....סוריאנו החליף לי גלולות....כי העדפתי במקום לוקרין. זהו...........רוצות עוד
אז מכאן זה תודות..... לכולכן שכתבו ושלחו והתקשרו ובאו - עודדתן וחיזקתן אותי מאוד.....מיליון חיבוקים ונשיקות
ליהי יקרתי על הטלפונים מחו"ל...hn1231.....מעייני האחת....גלים...רומיה...בואינג...אין עליכן ממתינה למתנה ואובדת עצות - סליחה שנרדמתי לכן באמצע הביקור וסילחה אובדת עצות שהקאתי לך מול העיניים. שמחה על התמיכה- תודה על הביקור ומיסרי תודה גם לבעלך. ליאור וזואלי - גם לכן תודה על הביקור..... זואלי מתי עוד
היה טעים מקווה שלא שכחתי אף אחת..תודה תודה ושוב תודה
לכולכן
אני כאן שירו איתי "הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר."
"הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר."