אמצע שבוע טוב

../images/Emo151.gif אמצע שבוע טוב

תפס אותי הצינון עד אתמול ולכן בדיחות תחילת השבוע חסרות עכשיו נשלים אותם אמריקאי, הודי ופולני, - שלושה פועלי בניין יושבים על הפיגום לארוחת צהריים. האמריקאי מוציא את הסנדוויץ' שלו מגלה המבורגר ואומר: "עוד פעם אישתי שמה לי המבורגר בסנדוויץ' אני קופץ מהפיגום" ההודי מוציא את הסנדוויץ' שלו ומגלה צ'יקן טיקה ואומר: "עוד פעם אישתי שמה לי צ'יקן טיקה אני קופץ מהפיגום" הפולני מוציא את ארוחת הצהריים שלו ומגלה סנדוויץ' עם שניצל ואומר: "עוד פעם אישתי שמה לי סנדוויץ' עם שניצל אני קופץ מהפיגום". למחרת נפגשים השלושה לארוחת צהריים כהרגלם. האמריקאי פותח את הסנדוויץ' שלו רואה המבורגר וקופץ. ההודי פותח את הסנדוויץ' שלו רואה ציקן טיקה וקופץ. הפולני מציץ בסנדוויץ' שלו רואה שניצל וקופץ. בהלוויה נפגשות שלוש הנשים שלהם אומרת האמריקאית: " אם הייתי יודעת שנמאס לו מהמבורגר הייתי מכינה לו משהו אחר". אומרת ההודית: " אם הייתי יודעת שלא בא לו על צ'יקן טיקה הייתי מכינה משהו אחר" אומרת הפולנייה: "אני לא מבינה, הוא מכין לעצמו את הסנדוויצ'ים". שבוע נפלא

מפגש פורום

בעקבות בעיות קלות אני לא אוכל לקיים את המפגש ב-28/1 אני חושבת שנלך על התאריך הכי רחוק (אך לא רחוק מידי) כדי שתוכלנה להתארגן וכן להגיע למפגש. 11.1.07 התפקדות ומה כל אחת רוצה להביא...

yaelma1

New member
חלבי או בשרי?

תחליטי איזה תפריט האם חלבי או בשרי. אם חלבי אני אביא פשטידת פצפוצים או פשטידת תירס אבל בקשר לבשרי נראה לי בעייתי קצת אם בכ"ז תחליטי על בשרי אז אולי סלט.

galim29

New member
מעולה.. יאללה כבר../images/Emo8.gif

לנוכח שעות העבודה המוטרפות שלי לא אספיק לבשל או לאפות... אז.... בורקסים או רוגלך ומאפים לקינוח....

אליסהב

New member
בוקר טוב ../images/Emo182.gif

אני אמורה להיות 11 יום אחרי הניתוח ככה שאני לא חושבת שאני אהיה במצב להגיע
לא נורא, בפעם הבאה

לגבי המפגש

המפגש יתקיים ב -11.1.07 באזור הוד השרון את הפרטים המדוייקים היכן ומה כל אחת מביאה אשלח לקראת המפגש שיהיה סוף שבוע נפלא לכולנו ושיתחמם
קצת (אני ניראת ככה
)

בדיוק כשאני נכנסתי להודעה שלך..

בעלי התקשר... וזאת היתה הזדמנות לספר לו בדיחה של זק
בינתיים מתאים לי תאריך המפגש....באיזה שעה? כמובן אגיע מהעבודה ולהכנות לא יהיה זמן, אביא כוסות חד פעמיים ו- 2 בקבוקי שתייה... מתאים?

סדני

New member
איפה המפגש מתקיים?

אני גם אגיע מהעבודה- אשמח לקנות משהו או להכין פשטידה...

shirani

New member
אני גם מאוד מקווה שאוכל להגיע

אני יכולה להביא סלט, לזניה או כל דבר אחר שיהיה חסר בהתאם למה שהבנות האחרות יביאו

vered140870

New member
אגיע בשמחה

אוכל להביא פשטידה או כל מה שצריך. לא הבנתי איפה הפפגש ובאיזה שעה...

galim29

New member
יעל מהצפון גם תגיע...../images/Emo73.gif

אני מודיעה בשמה של יעל מהצפון שהיא גם תגיע... לא ליד מחשב אבל מאוד רוצה להגיע למפגש.

../images/Emo10.gifלא יכולה להגיע למפגש../images/Emo10.gif

נודע לי ביום שישי, שבעלי זקוק לי לעזרה מסוימת בעבודתו ביום חמישי, פשוט ישנם דברים שהוא לא יכול לעשות, כי עבר ניתוח הרניה (שבר בתבור) וביום חמישי 11/1 יש לו עבודה שבה הוא זקוק לעזרתי. אז לא אוכל להגיע
- כל כך חבל לי, שוב!!

למעלה