XDDDDDDDDD

כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): כוסית שרמנטית בעלת כריזמה מה אתה חושב על אותו אדם? סבב קבב

המממממממממ

שם: ליאורייייייייי שמות חיבה: שם משפחה תאריך לידה: 22.1.1987 מזל: דלי גובה: 175(?) מקום מגורים: חדרע בית ספר: אחד יותר מידי מקור הכינו ופרושו: שם משפחה ה"שיר שלך": המ להקות אהובות: אוונסנס? צבע שיער מקורי: חום או משו צבע שיער נוכחי: " " פרי אהוב: אפרקס ממתק אהוב: חרא חג אהוב: פסח שיעור אהוב:
צבע אהוב: P: חיית מחמד: אין ציטוט משיר: המ משפט נבחר: לע כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): מחשב, אינטרנט, טלויזיה, התבטלות, חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: - לבעל/אישה שלך יקראו: אגם פאדיחה שהייתה לכם: לא זוכר אהבות- התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט? הרמיוני
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן, הרבה התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? לא[ולא ראית אותו בעבר] עושה ספורט ביום יום? חוץ משישי-שבת כן הספורט המועדף עליך? יד הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] הוקי/פוטבול
אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? המ תלוי ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? כן הוא/היא יודע/ת? לע D: איך תגדיר/י אותו/אותה? מדהימה
הוא/היא קנאי/ת? לא יודע את/ה רואה אותו/אותה הרבה? בערך -שומע מוסיקה? לא -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא -על מי אתה חושב עכשו? מי שאני מאוהב בה?
-מה אתה חושב על אותו אדם? מקסימה סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? הכל במי התאהבתי השנה? - מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל הזמן אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? 2-3 קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא, שניים מהם יודעים הכל אין מה לשקר כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מלאנתלפים D: עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? מעט לא, חלק קשר רגיל, מעט מאוד קשר מצויין
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? אני חושב שכן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? למה עשיתי את הניתוח ומה לעזאזל הבעיה שלי D: איך תסכם את השנה במילה אחת? מ-ז-ע-ז-ע-ת איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא זכור איזה אירוע היית מוחק? לידה איזה אירוע עשה לך טוב? המ מקום בו הכי נהנת? המ איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? אגם האם אתה סומך על אנשים מהר? לאדע>: האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? אני חושב האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא אני לא אוהב ככה האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? O_O את\ה אוהב את אחים שלך? אהההה אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם?
את/ה- צבוע/ה? לא קנאי/ת? כן ישיר/ה? לא נאיבי/ת? לא חייכן/ית? לפעמים דיכאוני/ת? כן אופטימי/ת? לא

A N I g M A

New member
בא לי../images/Emo3.gif

שם: סיוון שמות חיבה: סיפני, סיוונואל.. תאריך לידה: 26.7.87 מזל: אריה גובה:
מקום מגורים: ירושלים בית ספר: תכיון
מקור הכינו ופרושו: אין לי כח להסביר
ה"שיר שלך": שירים של אוונסנס להקות אהובות: אוונסנס, היהודים, גרין דיי, גוגו דולס צבע שיער מקורי: שטני צבע שיער נוכחי: שטני פרי אהוב: תות! ממתק אהוב: שוקולד
חג אהוב: ממ פסח שיעור אהוב: :S צבע אהוב: אדום חיית מחמד: לא, תודה. ציטוט משיר: "תמיד כשאתה בא..אני טיפה יותר..יודעת שאסור..אבל זה לא עוזר לי, לא עוזר." (אפשרת גוש, כשאתה בא) משפט נבחר: לאדעת נו כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): מוזיקה, זה מסכם הכל. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אממ.. להופיע בצוללת וכאלה. לבעל/אישה שלך יקראו: כבר יש לי מה. אשתי (אוריה ויפעתוס) בעלי (עמית ושי) פאדיחה שהייתה לכם: עזבו
אהבות- \התאהב פעם במורה? אללי, לא באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט? בפיטר פן
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא התאהב פעם במישהו מאותו מין? כן האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] כן!!!111 עושה ספורט ביום יום? לא הספורט המועדף עליך? זפזופ הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] טניס
אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? לא ממש ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? כן הוא/היא יודע/ת? אני חושבת שכן איך תגדיר/י אותו/אותה? מוכשר
הוא/היא קנאי/ת? קצת את/ה רואה אותו/אותה הרבה? המון -שומע מוסיקה? כן -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? די נו, לא. -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? נופ -על מי אתה חושב עכשיו? על שי -מה אתה חושב על אותו אדם? שאני רוצה אותו
סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הלהקה שלי הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? בגרויות:O במי התאהבתי השנה?
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? בין דצמבר לפברואר
אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? נופ כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? המון קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?אמ עם כולם אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? דהה האם באמת התכוונת לזה? דהה איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא גיליתי סודות איך תסכם את השנה במילה אחת? סבבה
איזה סילבסטר הכי זכור לך? שום סילבסטר איזה אירוע היית מוחק? אוף לויודעת איזה אירוע עשה לך טוב? חעחע זה סוד מקום בו הכי נהנת?: במפגשים בת"א איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? לויודעת האם אתה סומך על אנשים מהר? כן
האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? לא האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? פחח לא את\ה אוהב את אחים שלך? כן אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? לא הכי בעולם את/ה- צבוע/ה? לא קנאי/ת? כן ישיר/ה? בד"כ נאיבי/ת? כן חייכן/ית? כן
דיכאוני/ת? סאמטיימס אופטימי/ת? כנ"ל

AdAmD1

New member
../images/Emo121.gif:|

שם: אדם שמות חיבה:אדם תאריך לידה: 5.11 מזל: עקרב גובה: 1.60 קצת יותר נראה לי :[ מקום מגורים: יפו בית ספר: גימנסיה מקור הכינו ופרושו: שאלה טובה ה"שיר שלך": [?] להקות אהובות: LP,RHCP,static-x צבע שיער מקורי:שחור צבע שיער נוכחי:שחור פרי אהוב:מישמיש
ממתק אהוב:ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL חג אהוב:פסח שיעור אהוב:חופשי :D צבע אהוב:כחול חיית מחמד:כלבה אחת [השניה ז"ל חודש וקצת
] ציטוט משיר: "Forfeit the game before somebody else take you out of the frame, puts your name to shame, cover upt your face you cant tun the race the paste is too fast you just wont last." LP, points of authority משפט נבחר: לאדע כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): ע חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שיגדל
על העצים לבעל/אישה שלך יקראו: לא יודע שאלו אותה פאדיחה שהייתה לכם:עשיתי גרפס דיי גדול בטעות באמצע טקס מול חצי בצפר |: אהבות- התאהב פעם במורה? לא ם_O באבא\אמא של חבר\ה? לא ם_O דמות מספר\סרט? לא ממש יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] לא עושה ספורט ביום יום? כן הספורט המועדף עליך?כדורסל\רולר הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] אופניים\רולר אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? לאדע ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? הוא/היא יודע/ת? איך תגדיר/י אותו/אותה? הוא/היא קנאי/ת? את/ה רואה אותו/אותה הרבה? -שומע מוסיקה? כן -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא ם_O -על מי אתה חושב עכשו? -מה אתה חושב על אותו אדם? סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? במי התאהבתי השנה? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן?לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה?5 קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!?לא כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?אממ דיי הרבה, כיתה חדשה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? ^ אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? האם באמת התכוונת לזה? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? איך תסכם את השנה במילה אחת?בסדר איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אירוע היית מוחק? כיתה ה איזה אירוע עשה לך טוב? מקום בו הכי נהנת? איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? האם אתה סומך על אנשים מהר?לא ב 100% האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? את\ה אוהב את אחים שלך? אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? את/ה- צבוע/ה?לא קנאי/ת?לא ישיר/ה?לאדע נאיבי/ת?לאדע חייכן/ית?כן דיכאוני/ת?לדאע אופטימי/ת?כן

noni2222

New member
ME חדשה פה..

שם:נועה שמות חיבה:נוני,נועי, נונו'ש, נונית. תאריך לידה:30.12 מזל:גדי גובה:1.66 מקום מגורים: מלבורן (אוסטרליה) בית ספר:EC מקור הכינו ופרושו: אמ.. נונית - אמא קוראת לי ככה מגיל קטן. הגיעה יום והיה לה משעמם היא חיפשה את פירוש המילה במילון. פירוש המילה - מגש לדגים. אני צמחונית. כולל דגים):. נוני נונו'ש נועי וכל אלא סתם חברות שלי פיתחו.. ה"שיר שלך":אמ.. להקות אהובות:אמ... צבע שיער מקורי:בלונדיני צבע שיער נוכחי:שטני (החליף עם הגיל מבלונד..) פרי אהוב:תותים ואוכמניות (בלוברי) ממתק אהוב:אמ... גלידה! חג אהוב:כריסטמס. שיעור אהוב:בישול. צבע אהוב:ורוד תכלת.. חיית מחמד:חתול בשם צ'יפס וארנבת בשם קטשופ - חבר של אבא שלי בחר את השמות.. אל תשאלו למה כי אני לא יודעת. ציטוט משיר: dont u thnk its weird? משפט נבחר: אמ.. כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אין לי ממש תחביבים. סתם להסתובב עם חברים ברחוב לא עושים כלום... חחח חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שהוא ישים עלי, שהוא יאהב אותי. שתעבור לי חרדת התאונות דרכים. שחרקים כגון יתושים לא יהיו קיימים.. וככה זה ממשיך.. לבעל/אישה שלך יקראו: דור או קני. (קני זה לא שם ישראלי אני יודעת.....) פאדיחה שהייתה לכם: יאאאאא אני הילדה הכי פדחנית בעולם... יש כל כך הרבה. אהבות- התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה?לא דמות מספר\סרט?כןןןן צאד מארי החתיךךךך:) יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן... בד אדום, גדול, נעים.. לא ישנה בלעדיו מגיל 2. יש לי הפרעות חח התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] לא שזכור לי.. עושה ספורט ביום יום? אמ.. בערך.. אבל לא משו מוגדר כל פעם משו אחר.. הספורט המועדף עליך?אין משו אהוב. הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] אמ.. נטבול.. במיוחד החצאית. אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? תלוי.. משום מה יש לי משיכה לכדורסלנים. ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת?כן הוא/היא יודע/ת?כן איך תגדיר/י אותו/אותה?חמודדד:) הוא/היא קנאי/ת? לא ברור עדיין. את/ה רואה אותו/אותה הרבה? אמ... לא. אני גרה באוסטרליה. הוא גר בישראל. אני מנסה לשכוח אותו. מנסה להתלבש על אוסטרלי - את האוסטרלי רואה הרבה כל יום ליד הבית שלי כמה פעמים. -שומע מוסיקה?כן -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא -על מי אתה חושב עכשו? קני ואנה. -מה אתה חושב על אותו אדם?קני - חמוד, נראה לא ראה. ידיד טוב. אנה - חברה מצויינת. למה היא חולה?? סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? שהמעבר לאוסטרליה היה קל והכרתי 2 חברות מדהימות וידיד מדהים ביום אחד. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? מוות של כל כך הרבה אנשים שאני מכירה. מורה שלי מישראל, ילדה מהבית ספר שלי בישראל, אבא של ילד מהבית ספר שלי, אמא של ילדה מהבית ספר שלי, 2 צעירים מהיישוב שלי, אבא של ילדה מהבית ספר שלי. ושתבינו אני גרה ביישוב קטן, מכירים את כולם. וכל אלו מתו בגיל צעיר יחסית.. לא מזקנה. במי התאהבתי השנה? דור.. עדיין לא עבר לגמרי אבל מתחילה לחשוב על קני.. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כשעזבתי לאוסטרליה והחברות שלי מישראל כותבות לי מיילים כל יום מעדכנות אותי בפרט הכי קטן. רק מחברה אחת יש לי 300 ומשו מכתבים בחודש. אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן?לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? 5 קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? אמ.. לא שאני זוכרת כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מלא.. עברתי לארץ אחרת. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? כולם אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה?כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אמ... אני לא זוכרת איך תסכם את השנה במילה אחת? נחמדה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? הילארי דאף והתאומות אולסן איזה אירוע היית מוחק? את המוות של כל האנשים האלו.. איזה אירוע עשה לך טוב? המעבר. מקום בו הכי נהנת? אוסטרליה.. פה. איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? אף אחד.. חח האם אתה סומך על אנשים מהר?יחסית מהר.. האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו?כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו?לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..?לא את\ה אוהב את אחים שלך?לא אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם?כן.. את/ה- צבוע/ה? לא קנאי/ת?כן ישיר/ה?לא נאיבי/ת?לא חייכן/ית?לפעמים. דיכאוני/ת?לפעמים. אופטימי/ת?לא ממש.. אבל לפעמים כן.

yuval k

New member
;[

שם: יובל שמות חיבה: יובה תאריך לידה: 13 מאי 1989 מזל: שור גובה: מזמן לא נמדדתי... בסביבות ה-1.75 מ' מקום מגורים: נודן סנר, מסצ'וסטס בית ספר: נודן סאות' היי סקול מקור הכינוי ופרושו: אני חושב שדי ברור[?] ה"שיר שלך": כרגע זה Can-Utility and the Coastliners של ג'נסיס להקות אהובות: ג'נסיס, לקונה קויל, קינג כרימזון, פינק פלויד, יתרו טול ועוד כמה צבע שיער מקורי: כמו הנוכחי צבע שיער נוכחי: אממ שׁטני פרי אהוב: קלמנטינה זה טוב ממתק אהוב: אני לא אוהב מתוק כ"כ :$ האלה של Nature Valley [יש אותם גם בארץ] חג אהוב: פסח (לא כולל הניקיונות), וגם יום כיפור שיעור אהוב: מתמטיקה, צילום, לטינית צבע אהוב: כחול כהה חיית מחמד: אין ציטוט משיר: Share his peace, sign a lease - he's a supersonic scientist; he's the guaranteed eternal sanctuary man משפט נבחר: זוית בין מיתר למשיק שווה לזוית ההיקפית הנשענת על המיתר מצידו השני כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): פיכ חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: עזבו
לבעל/אישה שלך יקראו: לא יודע פאדיחה שהייתה לכם: לא זוכר אהבות- התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא ממש האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] לא חושב עושה ספורט ביום יום? לא הספורט המועדף עליך? שחיה הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] לא 'כפת לי כ"כ אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? לא במיוחד ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? בערך כן הוא/היא יודע/ת? לא, וכנראה שלא תדע גם איך תגדיר/י אותו/אותה? במילים[?] הוא/היא קנאי/ת? לא יודע את/ה רואה אותו/אותה הרבה? כן -שומע מוסיקה? כן -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא -על מי אתה חושב עכשו? אחי הקטן -מה אתה חושב על אותו אדם? שיפסיק לבכות סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הלוהלו, רק מרץ הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? התחלתי אותה במי התאהבתי השנה? עזבו מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? עדיין לא אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? מעט, אבל יש קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא מעט עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא הרבה אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? מן הסתם האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא גיליתי שום סוד[?] איך תסכם את השנה במילה אחת? "שנה" איזה סילבסטר הכי זכור לך? החתול איזה אירוע היית מוחק? הרבה יותר מדי איזה אירוע עשה לך טוב? הרבה פחות מדי מקום בו הכי נהנת? מפגשי פורום ;[ איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? אף אחד האם אתה סומך על אנשים מהר? לא כ"כ האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? אממ, כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא את\ה אוהב את אחים שלך? לפעמים
אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? לפעמים את/ה- צבוע/ה? לא קנאי/ת? כן
ישיר/ה? לא תמיד נאיבי/ת? לא חושב חייכן/ית? אממ אולי דיכאוני/ת? כן אופטימי/ת? לא

../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

שם:שחר שמות חיבה:צימוק תאריך לידה:5/10/87 מזל:מאזניים גובה:177 מקום מגורים:זכרןם בית ספר:אורט מקור הכינו ופרושו:חולצה שרשום עליה צימוק (חברה לאיגרון תחרויות) ה"שיר שלך":הממ להקות אהובות:הרבה מה
צבע שיער מקורי:
צבע שיער נוכחי:
+אפרוח פרי אהוב:הממ ממתק אהוב:
חג אהוב:יום העצמאות שיעור אהוב:אזרחות
צבע אהוב:הממ חיית מחמד:כלב ציטוט משיר:הממ משפט נבחר:הממ כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אופניים, זהו בעיקרון
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:צהוב
לבעל/אישה שלך יקראו:אישה-מטבח!
פאדיחה שהייתה לכם:נשארתי באוטובוס של הבצפר חמש דקות לבד ;[ אהבות- התאהב פעם במורה?
באבא\אמא של חבר\ה?
דמות מספר\סרט?
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?
התאהב פעם במישהו מאותו מין?
האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?
[ולא ראית אותו בעבר] עושה ספורט ביום יום?
הספורט המועדף עליך?אופניים
הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק]אופניים
אנשים ספורטיבים עושים לך את זה?
ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת?
הוא/היא יודע/ת?
איך תגדיר/י אותו/אותה?
הוא/היא קנאי/ת?
את/ה רואה אותו/אותה הרבה?
-שומע מוסיקה?
-חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
-תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?אני יודע:
-על מי אתה חושב עכשו?הממ -מה אתה חושב על אותו אדם
סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?סדנה הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?
במי התאהבתי השנה?הממ מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?מה? אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן?
כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה?הרבה
קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?המון
אבל דוגרי, בכמויות עצומות! עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?כנל, אבל אין מסן
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?
האם באמת התכוונת לזה?להרבה אני אומר מה
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?הרבה הרבה
איך תסכם את השנה במילה אחת?חביב איזה סילבסטר הכי זכור לך?
איזה אירוע היית מוחק?
איזה אירוע עשה לך טוב?סדנה מקום בו הכי נהנת?כנל/תחרויות :> איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק?לאנס
האם אתה סומך על אנשים מהר?
האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו?
האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו?
האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..?
את\ה אוהב את אחים שלך?
אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם?
את/ה- צבוע/ה?
קנאי/ת?
ישיר/ה?
נאיבי/ת?
חייכן/ית?
דיכאוני/ת?
אופטימי/ת?

אבוי ../images/Emo108.gif../images/Emo71.gif|הרצל|

שם: שאיה שמות חיבה: שאי, שאי צ'אן, שאיונת, פיה שחורה [גאד.. זה ישן], דידי תאריך לידה: 6.2 מזל: דלי גובה: מטר שישים ומשו כזה.. נו אני גמדה מקום מגורים: באר שבע בית ספר: עומר מקור הכינו ופרושו: איזה מהם? O_O נעשה רק על 3 שאני משתמשת בהם: DeDe Shay - דידי זה אחותו של דקסטר.. ראה כינויים שאי זה שאיה.. שוב כינוי ו ו י ז י ת - זה וויזי רק נקבה... בספר הארי פוטר דובי (גמדון בית) אומר במקום וויזלי וויזי.. :> רובי מון ההאפלפאף - רובי מון זאת הדמות שלי במשחק תפקידים.. כעיקרון היא דמות מסאקורה שאימצתי *נופלת* אה והאפלפאף זה פשוט הבית ה"שיר שלך": הממ... "Micheal" של Frabz Ferdinand ואולי זה יוני של יוני בלוך להקות אהובות: >_< המון! Franz Ferdinand, The Killers, שוטי הנבואה, פאנקייק, שייגעצ, טיפה MUSE, היהודים הדורבנים מוניקה סקס משינה וזהו.. בטוח יש עוד ששחכתי צבע שיער מקורי: חום עם גוונים ג'ינג'ים והמון גוונים בלונדיניים
צבע שיער נוכחי: טיפה בהיר יותר.. ממש טיפה שלא רואים. פרי אהוב: ענבים ותפוזים ממתק אהוב: שוקולד וגלידה ברור
חג אהוב: פורים.. ^_^ ופסח כי זה ארוף.. מאוד ארוך שיעור אהוב: אזרחות מתמטיקה היסטוריה וספרות (וכימיה וביולוגיה ופיזיקה.. מי אמר אלמושית ולא קיבל מי?) צבע אהוב: שחור אדום כתום וירוק חיית מחמד: כלבה קוסיט
ציטוט משיר: "הייתי ילד בלילות עצוב משוטט לבד לא נתתי לאיש לדעת - את היית אהבת נעורי" "אבל אם יש אדם בעולם עכשיו שיתן בשבילך הכל גם את חייו אולי זה יוני - אבל אולי זה אני" "יושב פה ורק מביט בארנק מתרוקן תראו איזה יופי פה אין לי פה אין לי פה אין" "Good Bye girl becueas it's only love"
משפט נבחר: "Dude! Sweet! Duddddddddddde!!! Sweeeeeeeeeeet!!!!!!!" זה קטע טיפשי
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): הארי פוטור מוזיקה וחברים.. צריך עוד? חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שיהיה שלום בעולם |צמר||פקאצה| (כי אני אומדת להיות דוגמנית מה) לבעל/אישה שלך יקראו: רע
פאדיחה שהייתה לכם: התחלתי לשיר ואנשים שמעו אותי? אהבות- התאהב פעם במורה?
באבא\אמא של חבר\ה?
דמות מספר\סרט?
(אם מחשיבים קטעים של סיריוס יא בישי אז כן) יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?
התאהב פעם במישהו מאותו מין?
האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר]
O_O עושה ספורט ביום יום?
הספורט המועדף עליך? ריצה/שחייה הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] טניס ברור
אנשים ספורטיבים עושים לך את זה?
? ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת?
הוא/היא יודע/ת?
איך תגדיר/י אותו/אותה? בישי עם תחת של קוסיוט? הוא/היא קנאי/ת?
את/ה רואה אותו/אותה הרבה?
-שומע מוסיקה? בוודאי -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? גם -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? יש לי תחושה מאוד ראה שכבר עניתי על השאלון הזה בהארי פוטר
זה לא טוב! -על מי אתה חושב עכשו? אני בטוחה שכבר עניתי על השאלון הזה -מה אתה חושב על אותו אדם? אני ממש בטוחה! סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? ראיתי את התחת של ניר?
אה זה אמור להיות שמח הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? ראיתי את התחת של ניר D: במי התאהבתי השנה? רע ברור :] מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אתמול? XD אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא
כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? אה.. .כולם קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה?
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם הרוב אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?
האם באמת התכוונת לזה? נו ברור [?] איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? :X איך תסכם את השנה במילה אחת? אלכס! איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון? איזה אירוע היית מוחק? שראיתי את התחת של ניר? XD איזה אירוע עשה לך טוב? מפגשקומונע - חנוכה 2004 מקום בו הכי נהנת? באולינג איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? חתימה חתימה.. ואשטון קוצ'ר תעשה לי ילד
האם אתה סומך על אנשים מהר? בוודאי האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? לא.. D: האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? כן.. לצערי האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא את\ה אוהב את אחים שלך? איכ לא! O_O אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? כן :] את/ה- צבוע/ה? O_______O לא!! קנאי/ת? לפעמים ישיר/ה? מאוד O_O נאיבי/ת? יותר מידי חייכן/ית? :] כן דיכאוני/ת? לא ממש.. אופטימי/ת? רק בגלל רע

ל א ק י

New member
כאב ראש זה לא קטלני

שם: אלוהים שמות חיבה: תאריך לידה: 13.8.89 מזל: אין גובה: 169 מקום מגורים: רפיח בית ספר: מה מקור הכינו ופרושו: חפשו בשאלות הנפוצות במיצתפוזים ;[ ה"שיר שלך": להקות אהובות: צבע שיער מקורי: שחור[?] צבע שיער נוכחי: חום כזה, נשרף מהשמש
פרי אהוב: תפוז ממתק אהוב: שוקולד חג אהוב: פסח שיעור אהוב: מדעי המחשב צבע אהוב: שחור חיית מחמד: כלב ו3 תוכים ציטוט משיר: איןליכח משפט נבחר: כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): כואב לי הראש. חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: צניחה חופשית, לעבור עיר, שהראש יעבור [כן. אחרי חודש שהוא כואב. זה הפך לחלום כבר ]: ] לבעל/אישה שלך יקראו: מי פאדיחה שהייתה לכם: אהבות- התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? המחשב? התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות?[ולא ראית אותו בעבר] לא נראהלי עושה ספורט ביום יום? לא הספורט המועדף עליך? הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? תלוי.. אם זה כאלה עם שרירים וורידים בולטים וזה כמו ההוא אתמול, בטח ;[ ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? לא הוא/היא יודע/ת? בטח איך תגדיר/י אותו/אותה? מה הוא/היא קנאי/ת? מי את/ה רואה אותו/אותה הרבה?
-שומע מוסיקה? כן -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? מטלות? -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? o_O -על מי אתה חושב עכשו? סופרמן -מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא מאגניב אבל סנוב סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הסנפלינג אתמול נראהלי;[ הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? זה שהאידיוט לא קשר אותי ונפלתי מטר
אבל אמ הוא ידע שזה רק מטר והוא לא חשב שאני אפול כי עשיתי את זה טוב אז זאת לא אשמתו? או משו. במי התאהבתי השנה? אפחדO: מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? קודם שיהיה מישו[?] אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? לא כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? הרבה קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? לא כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה 10 אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מאיפה לי איך תסכם את השנה במילה אחת? מאגניב איזה סילבסטר הכי זכור לך? לפני שנה בצ'כיה איזה אירוע היית מוחק? נאבד לי המחק איזה אירוע עשה לך טוב? הסנפלינג מקום בו הכי נהנת? נגב איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? מה האם אתה סומך על אנשים מהר? כן האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? לא זוכרת[?] אבל אמ אני לא אומרת סתם בדר"כ
האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? סתם אנשים בכיתה האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? לא שידוע לי את\ה אוהב את אחים שלך? כן אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? לא מכירה אותם את/ה- צבוע/ה? לעיתים רחוקות [נגיד אמ במסרים למישו בפורום וזהo_O] קנאי/ת? לפעמים ישיר/ה? לפעמים, לרב לא נאיבי/ת? מה זה חייכן/ית? מבפנים [?] דיכאוני/ת? כשכואב הראש
אופטימי/ת? כשלא כואב הראש

ALiCiA SpInNeT

New member
לא משעמם לי. יש לי מה לעשות. בלי תי

רוצים. שם: ליאור. שמות חיבה: אני לא מחובבת. תאריך לידה: 23.7.88. מזל: זה שנוי במחלוקת|: גובה: 1.70 וקצת. מקום מגורים: תאל אפיף. בית ספר: ג.ע.ה מקור הכינו ופרושו: שם של דמות מהארי פוטר. ה"שיר שלך": Time Of Your Life.. להקות אהובות: Green Day, Oasis, היהודים, מוניקהסקס, RHCP נו.. צבע שיער מקורי: שטני. פעם היה בלונדיני;-; צבע שיער נוכחי: שטני. שזה בלונד דהוי ומכובס. פרי אהוב: ענבים.תות. ממתק אהוב: טעמי. חג אהוב: האנכה. שיעור אהוב: ספרות מצחיק. צבע אהוב: סגול? חיית מחמד: אין. ציטוט משיר: "Sometimes you can't make it on your own" לא יודעת. זה נתקע לי בראש. משפט נבחר: למות עדיף(C)שס. לא שאני מסכימה איתו. גם זה נתקע. כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): שונאת חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אייפוד|: Soon, my precious, soon! לבעל/אישה שלך יקראו: דני?|: זה שם של גבר עם טבעת נישואין כזה. פאדיחה שהייתה לכם: שנפלתי על חרא של חמור. אהבות- התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא דמות מספר\סרט? כן יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הטישואים שלי@________@ התאהב פעם במישהו מאותו מין? לא האם קרה לך- שבחלום הופיע לך אדם אלמוני\מקום,ואז אחרי כמה זמן ראית אותו במציאות? [ולא ראית אותו בעבר] נראה לי. אני נוטה לטעון שיש לי חלומות נבואיים. עושה ספורט ביום יום? לא הספורט המועדף עליך? תרנגולים מתאבקים
הלבוש הספורטיבי הכי יפה?[של איזה משחק] טניס? אנשים ספורטיבים עושים לך את זה? כל מקרה לגופו, תרתי משמע. ברגעים אלו ממש,האם אתה- מאוהב/ת? לא הוא/היא יודע/ת? איך תגדיר/י אותו/אותה? הוא/היא קנאי/ת? את/ה רואה אותו/אותה הרבה? -שומע מוסיקה? מוזיקת פרסומות. -חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. -תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא. -על מי אתה חושב עכשו? על המורה לכלכלה. -מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא בחורילה. סיכום שנה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? לא מצליחה להגדיר. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? דכאונות לא מוסברים. לא יודעת. במי התאהבתי השנה? בהולדן! מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? בזמן האחרון אני נקבית למדיי. אתה מגדיר את עצמך כבן אדם שקרן? כן
כמה אנשים יש לך שאתה סומך עליהם ב 10000% חוץ מהמשפחה? לא יודעת קרה לך פעם ששיקרת להם, שקר רציני!? וואו כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה קצת. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רובם. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן האם באמת התכוונת לזה? כן איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? ח. בדיוק יש עכשיו פרסומת של סופטסוד. איך תסכם את השנה במילה אחת? נו. איזה סילבסטר הכי זכור לך? אף לא אחד. איזה אירוע היית מוחק? חג המולד. כי זה נראה כ"כ שמח ומעורר קנאה. איזה אירוע עשה לך טוב? עשה לי טוב?:O מקום בו הכי נהנת? נהניתי?:O איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? לנשק?:O האם אתה סומך על אנשים מהר? יותר מידיי האם קרה לך שאמרת למישהו סתם שאתה אוהב אותו? ממפ כן האם יש לך חבר\ה שאת איתו רק כי את צריכה ממנו משהו? לא. האם יש לך חברה שאת איתו רק כי משעמם לך..? כן. את\ה אוהב את אחים שלך? אני אוהבת את העובדה שהם שם כדי לריב. אתה מסתדר עם חברים\ות של אחים\ות שלכם? כן. את/ה- צבוע/ה? קנאי/ת? ישיר/ה? נאיבי/ת? חייכן/ית? דיכאוני/ת? אופטימי/ת? ביטס מי.

למעלה