הולכים לבקר את סבתא?

נפגוש את הזאב? מוכנה לקחת ת´סיכון....רק בשביל השוקולדים

ואני בכלל רוצה.......

סוכריות קופצות..... אבל מסתפקת גם בסוכריה על מקל......(השאלה אם מסטיק או בלי מסטיק...קרן וגיורא לא להגיב)

שייכת

New member
סוכריות קופצות OUT

זנגוויל מתוק - IN ו... תשאלי את קיייייייייייייייייייייייייייייייייימת

עם סוכריות קופצות אנחנו

יודעים מה עושים. קיייייייייייייייייייייימת... מה עושים עם זנגוויל מתוק???

חחחחחחחח עם או בלי מסטיק

רגע......הולכת לברר מה עליי להשכיל הפעם....חחחחחח צפי למסר....חחחחחחחח

../images/Emo12.gif למה אכזבה?

אני עד כדי כך מאכזבת אותך? אז לא היתה עוגה פעם אחת....בגלל זה להשמיץ ככה? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מקסיקני

New member
הידי הת ההרים....תיזהר שלא תיפגוש

את עז הבר בטעות... שמעתי שהיא אוהבת ללקק שוקולד ....והיא חזקה בתושב"ע...

../images/Emo150.gif

חחחחחחחחחחחחח מה הזמן של קיימת שם בהרי הגולן חחחחחחחחחחחחחחחח קיימת אני אשבור לך את העצמות התחלת איתי חכי חכי שאחזור ילאאאאא הלכתי באמת ביייייייייי תראותתתתתתתתת

מקסיקני

New member
בין הרים ובין סלעים טסה הקיימת..

ומכל הנשים אותך שייכת היא אוהבת...לאלא אפצצצצצצצציייייייייייי נהיתי מקורר כבר מההרים ועונת החורף הרומנטית עלק...

מגיע לך !

אל תיתן לה לחיות באשליות. אני מעדיפה את מכלוף, איזה נשמה טובה, איך עזר לנואשים שכמותנו...

מקסיקני

New member
חחחחחחח באמת נשמה טובה המכלוף

הוטרינר הזה......חחחחחחח הוא גם פסיכולוג לחיות ידעת? והוא גם מתמחה בפתיחת סתימות ידעת? והוא גם פתח קליניקה און לחיות מחמד......חחחחחחחח

מה שהכי אהבתי אצל מכלוף...

את המשפט הבא, שאזכור עד סוף ימי: "קרן, תיהי יפה ותשתקי !" אחחחחחחחחחח, איזו מחמאה...... לא רגילה לזה.... עשיתי ALT\PRINT SCREAN ותליתי על המראה.

גששי ../images/Emo99.gif תוציא לשון ../images/Emo3.gif

אמממממממממממממממממ יאמיייייייייייייייי בדיוק כמו שאני זוכרת אותה.... דונט ו´ורי דיר, מיי ליפס אר סטיל... yours.....

../images/Emo150.gif../images/Emo6.gif

קיימת תגידי לי על מה את מדברת שגם אני אדע ומי זה מכלוף? אני מכיר רק את מכליוף איל קובאוי אז ככה חזרתי מהטיול שלי בהרים והיה מה זה כייף רק מה כל השוקולדים נשפכו לי מהתיק אז מי שמוצא שוקולדים בשמורת מיצר מתבקש להחזירם לתחנת המשטרה הקרובה תודה מראש

למעלה