hey folks

../images/Emo150.gifhey folks../images/Emo3.gif

קאלי איז אינ דה האוס יו יו מי מאוכזב מ-CSI הא הא? שאני לא אספר לחבר'ה
תספרו למה,כמה שיותר אם אפשר,למה ירד לך מ-CSI? אני יודעת,לימודים,עבר הרבה שנים וקצת נמאס,חיים. ואם יש עוד צדיקים,למה אתם כן אוהבים עדין CSI? תנסו לשכנע כמה שיותר אנשים,CSI היא ה-סדרה
תהנו

CSI../images/Emo99.gif

אני לא יודעת מה אם אלה שהורידו כבר את עונה 8,אבל אני לא יכולה לחכות לזה
מווגאס אני מרוצה מאוד,השבוע ראיתי א עונה 3 וזה היה כל-כך ממכר יכולתי להמשיך לראות במשך כל היום מיאמי,עונה 5 קקית,אבל יש פרקים שאני נורא אוהבת,מיאמי אני אוהבת נורא ניו יורק אני לא מתעמקת כל-כך,אף פעם לא נמשכתי לזה ממש חוץ מלמאק

CSI לנצח

New member
מאוכזבת?! ממש לא!

לי ממש ממש לא נמאס מCSI... אני פשוט חולההההההה על הסדרה הזאת!
ודווקא בגלל הלימודים זה יותר ממכר.. קצת נקודות אור בחיים, הלימודים עושים דיכי. כל פרק מחדש אני מתרגשת כמו ילדה קטנה. ויכול להיות שנמאס לרוב פה (ככה נראה לי) בגלל שהם רואים כבר פוווווול זמן CSI שאני לעומתם רואה "רק" שנה וקצת. אני עוד לא ראיתי רעיונות של פרקים שחוזרים על עצמם וזה עדיין אפ'עם לא שיעמם אותי. גם אם תחשבו קצת על הבמאים תראו שזה לא הכי קל לעשות 3 סדרות שהם עוסקות ברצח ולגלות מי הרוצח ובכל סדרה יש בין 4-8 עונות, וכל עונה 24 פרקים בערך... כמה פרקים הם עוד יכולים להמציא?! ו.. כן, CSI היא ה-סדרה ותישאר כך תמיד!!!

MeItOsH

New member
CSI לשלטון.

אי אפשר בלי. ועוד עכשיו בגלל הWGA אין פרקים. ואני בסרטים. I want back my D/L!!!!

../images/Emo103.gifאני טו בי מאוכזבת רק כי

את לא עושה כבר את אריק
וכי הוט הורידו את מיאמי
זונות

../images/Emo68.gifhello agian!

וואו קלי, לונג טים נו סיי! זוכרת אותי? אני מצטרפת אליה, מי מאוכז מCSI מי? אני עוד יזרוק את שרה עליכם ואת גיל אשמור לעצמי.

למעלה