GOD BLESS AMERICA!

Yoavsb

New member
../images/Emo150.gifGOD BLESS AMERICA!

סוף סוף ארה"ב עושה את המעשה הנכון ונלחמת בדיקטטורים. מי יתן והבאים בתור יהיו איראן, סוריה ושאר המשטרים האפלים והמרושעים באזורנו (ובשאר העולם).

royelmo

New member
כן.... למה לא?

כן! ברור! עוד ועוד מלחמות לא יזיקו לנו! כמובן! גם בסוריה. במקום לדבר- בואו נילחם! איזה כיף... למה לא? עוד מלחמות! עוד! עוד! עוד דם, עוד מסכות אב"כ קדימה יואב! אחריך!

Yoavsb

New member
ככה לא!

מה אתה מעדיף, את הדרך התבוסתנית שהביאה אותנו עד למצב שבו אנחנו נמצאים כיום? שאנשים בכל העולם פוחדים לצאת מהבית כי אולי יכנס בהם מטוס או יפזרו להם גז ברכבת? אין שום דבר קדוש ומוצדק במשטרים האלה שלא צריך להכנס בהם בכל הכח, עד שיבינו שהרוע לא ילך כאן.

Yoavsb

New member
I hate to tell you

אבל שרון נבחר ברוב די גדול, ואתה יכול לא להסכים איתו, אבל לא להגיד שהוא לא לגיטימי.

G יוני

New member
כן גם דיקטטורים אחרים נבחרו ברוב

גדול... העובדה שזאת מדינה דמוקרטית לא אומר שאנשים רעים לא יכולים להפוך להיות ראשי ממשלה!!!

Yoavsb

New member
דיקטטורים נבחרו ברוב?

אם הם נבחרו ברוב, הם לא בדיוק דיקטטורים... מאחר ואני לא חושב ששרון הוא איש רע אני לא אתווכח איתך על זה.

royelmo

New member
יואב

כמו שאמרתי - אחריך! יאללה עוד מלחמה! יאללה עוד דם! למה לא? למה לדבר? למה לנסות להבין אחד את השני? למה לוותר? להרוג! כן! להרוג! להזיק! אלימות היא הפתרון! ימנים... מה לעזעזאל עובר עליהם???

Yoavsb

New member
יאללה בואו נדבר!

אני בטוח שאם נלך לסדאם חוסיין ונבקש ממנו יפה לעוף מהשלטון הוא ממש יקפוץ על ההצעה. באמת, בואו ננסה להבין אותו: למה הוא כל כך כועס? בגלל הכיבוש? למה הוא רוצה להרוג את כל מי שמאמין בחופש? כי אמא שלו הרביצה לו כשהוא היה ילד? יש אנשים שהם רשעים מרושעים וצריך למגר אותם. לדבר פשוט לא יעזור.

למעלה