Cut it again.

../images/Emo150.gifCut it again.

אחרי הפסקה של סופ"ש, הרוח היצירתית שבה אליי (או שמא היה זה לחץ חברתי?), אז הפעם אני מביאה אליכם שיר שיצא לי לשמוע הרבה לאחרונה. She's Your Cocain. הוא באמת נהדר. -יש לכם אובססיות שמניעות אתכם? -מרגישים שאתם זרים לעצמכם? -למי אתם פונים כשאתם לא מצליחים להתמודד? -אתם "קונטרול פריקס"? -מי/ מה שולט בכם? - מי מכיר אתכם הכי טוב? -הייתם רוצים שישקרו לכם? לגבי מה? -מי או מה זה השטן מבחינתכם? -מה אתם צריכים כדי להרגיש בטוחים? -מה אתם רוצים לקבל, או לקחת בחזרה? -בשתי מילים: איך אתם מתארים את עצמכם? -מה הייתם רוצים לעשות לגמרי לבד, בלי שיעזרו? -
לנשים שכאן: שעווה או סכין
?
תודה לנועה על העזרה
.

פלוטו24

New member
אחלה בחלה ../images/Emo13.gif

אני אוהב את השיר הזה. את הפסיכודליות שבו... יש לכם אובססיות שמניעות אתכם? לצערי הן רק מעכבות... מרגישים שאתם זרים לעצמכם? אם אין אני לי מי לי למי אתם פונים כשאתם לא מצליחים להתמודד? יש שניים שלושה אנשים בעולם הזה שאני תמיד אפנה אליהם בעת צרה. אתם "קונטרול פריקס"? באמצע, די נינוח, אבל אוהב גם לדעת שהמושכות בידיים שלי. מי/ מה שולט בכם? אף אחד. אני מתרחק מאנשים כאלה. מי מכיר אתכם הכי טוב? משפחה. הייתם רוצים שישקרו לכם? לגבי מה? אני לא חושב שיש מישהו שהיה רוצה שישקרו לו, אלא אם כן זה מידע שממש יזיק לבריאתו הנפשית. מי או מה זה השטן מבחינתכם? אני לא מאמין בשטן. אבל בהחלט קיימים אנשים בעולם עם רוע טהור שמרעיל את נפשם ואת הסביבה. מה אתם צריכים כדי להרגיש בטוחים? לקבל פידבקים חיוביים מאנשים קרובים. מה אתם רוצים לקבל, או לקחת בחזרה? ימי חופש, או לחוות שוב רגעים קטנים של אושר מהעבר. בשתי מילים: איך אתם מתארים את עצמכם? שאלה קשה מידי. מה הייתם רוצים לעשות לגמרי לבד, בלי שיעזרו? להרכיב דברים. אין לי חוש טכני בשיט.

noosh

New member
turpentine and patches

-יש לכם אובססיות שמניעות אתכם? חוץ מלמרוח קרם פנים? אני לא חושבת שהאובססיות שלי מניעות אותי. אינ מקווה לפחות, שלא. -מרגישים שאתם זרים לעצמכם? יש פעמים. אני לא אוהבת אותן. -למי אתם פונים כשאתם לא מצליחים להתמודד? לחברים שלי, לאמנות -אתם "קונטרול פריקס"? הממ. בעקרון לא, אבל יש קטעים שאינ פשוט חייבת שדברים ייעשו בדרך שלי, או שאני מתחרפנת. -מי/ מה שולט בכם? אני לא חושבת שמשהו או מישהו שולטים בי. לפעמים רגשות, אבל זה חלק ממני. - מי מכיר אתכם הכי טוב? יש כמה אנשים כאלה. -הייתם רוצים שישקרו לכם? לגבי מה? לא, אני לא הייתי רוצה שישקרו לי, זה גורם לי להרגיש מטומטמת. -מי או מה זה השטן מבחינתכם? שוקולד
. -מה אתם צריכים כדי להרגיש בטוחים? סביבה מוכרת, מוזיקה. -מה אתם רוצים לקבל, או לקחת בחזרה? אינ לא חושבת שיש משהו שהייתי רוצה לקחת בחזרה. הייתי רוצה לקבל תליון כסף בצורת נעל פוינט. מישהו מוכר? -בשתי מילים: איך אתם מתארים את עצמכם? במילה אחת אינ לא מצליחה, אז שתיים? -מה הייתם רוצים לעשות לגמרי לבד, בלי שיעזרו? להצליח במשהו שחשוב לי - מבחן או תרגיל מסובך או לא יודעת מה. ולהתקבל למקומות, ובכלל, כל דבר שאני ארגיש שהגיע לי בזכותי לחלוטין. -לנשים שכאן: שעווה או סכין ?
סכין הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוי איזה שולט ../images/Emo9.gif כפרעליך.

-יש לכם אובססיות שמניעות אתכם? פעם היו יותר. -מרגישים שאתם זרים לעצמכם? דווקא הזרות הזו הפכה להיות בדיוק מה שאני מזהה כמוכר תמיד.. -למי אתם פונים כשאתם לא מצליחים להתמודד? יעלי
-אתם "קונטרול פריקס"? פעם הייתי יותר. -מי/ מה שולט בכם? אמא! סתם, אפילו היא לא. ב"ה. יש ששולטים אבל עדיף לא לתת.. נו, זה לא הכי בריא, והכל. - מי מכיר אתכם הכי טוב? יעלי?
כן, חברות הכי טובות וכזה. -הייתם רוצים שישקרו לכם? לגבי מה? חחח חופשי. טוב, לא באמת. אולי קצת.. -מי או מה זה השטן מבחינתכם? חחחחח. אינעל ראבאק! [בעצם, אני יודעת
Ally Brody. דפקה אחת מהתיכון שלי בחו"ל..] -מה אתם צריכים כדי להרגיש בטוחים? אהבה. להלהלה. -מה אתם רוצים לקבל, או לקחת בחזרה? להלהלה. -בשתי מילים: איך אתם מתארים את עצמכם? שמחה. אוהבת. -מה הייתם רוצים לעשות לגמרי לבד, בלי שיעזרו? לנהוג
-
לנשים שכאן: שעווה או סכין
?
אפיליידייייייייייייי
[שעווה כשיש כייסף
]

Shame in you

New member
שוב סליחה

שאני לא ממש פה, רק עונה על השאלונים האלה. אבל תבינו, השאלונים יפים מדי
יש לכם אובססיות שמניעות אתכם? לצערי הרב. אבל אני מנסה לעבוד עליהן. -מרגישים שאתם זרים לעצמכם? זו שאלה מורכבת. כעקרון אני מכירה את עצמי ממש טוב ובעצם היחידה שמכירה את עצמי, אבל מצד שני לפעמים אני עושה דברים שמוזרים לי. אז אפשר לומר שלעיתים רחוקות כן. -למי אתם פונים כשאתם לא מצליחים להתמודד? במקרים נואשים, למטפלת. ובאופן כללי לאף אחד. -אתם "קונטרול פריקס"? תלוי במה. לפעמים כן. -מי/ מה שולט בכם? אנשים
והאובססיות שלי אליהם. הפחד מלהיות לבד. הלהיות לבד. - מי מכיר אתכם הכי טוב? רק אני. -הייתם רוצים שישקרו לכם? לגבי מה? בחיים לא. -מי או מה זה השטן מבחינתכם? בני אדם. לאצריך ללכת רחוק כדי למצוא אותם. -מה אתם צריכים כדי להרגיש בטוחים? לא להרגיש לבד ואבודה -מה אתם רוצים לקבל, או לקחת בחזרה? אהבה
-בשתי מילים: איך אתם מתארים את עצמכם? lol -מה הייתם רוצים לעשות לגמרי לבד, בלי שיעזרו? להתקלח?
סתם. לא יודעת. -לנשים שכאן: שעווה או סכין ? אפשר לא זה ולא זה?

janejungle

New member
a little bag of cocaine

-יש לכם אובססיות שמניעות אתכם? היום פחות... -מרגישים שאתם זרים לעצמכם?לפעמים (לרוב זה מפחיד, אבל לפעמים נחמד ומפתיע) -למי אתם פונים כשאתם לא מצליחים להתמודד?למזלי יש למי.. -אתם "קונטרול פריקס"?לצערי כן -מי/ מה שולט בכם?זה הקטע המוזר... כי יש מצבים שיש שליטה דווקא לאנשים הלא נכונים - מי מכיר אתכם הכי טוב?לא אני זה בטוח -הייתם רוצים שישקרו לכם? לגבי מה?לא לא ולא -מי או מה זה השטן מבחינתכם?עדיין לא יודעת -מה אתם צריכים כדי להרגיש בטוחים?ידע או להפך טפשות מוחלטת -מה אתם רוצים לקבל, או לקחת בחזרה?תמימות -בשתי מילים: איך אתם מתארים את עצמכם?פאקינג ווירדאו -מה הייתם רוצים לעשות לגמרי לבד, בלי שיעזרו?לתקשר עם הסביבה בהבנה -לנשים שכאן: שעווה או סכין ?סכין... מממ... יותר רומנטי

it's just that he's not around to play along

-יש לכם אובססיות שמניעות אתכם? אהא. מניעות את תעודת הבגרות שלי בעיקר. ואת עור הפנים. -מרגישים שאתם זרים לעצמכם? פה ושם. -למי אתם פונים כשאתם לא מצליחים להתמודד? נראה לי שלאמא. או סתם לדברים אחרים עד שיעבור. -אתם "קונטרול פריקס"? אני לא חושבת. זה תלוי במה. -מי/ מה שולט בכם? שטויות. - מי מכיר אתכם הכי טוב? אין לי מושג. לפעמים זה מפתיע. -הייתם רוצים שישקרו לכם? לגבי מה? לא שישקרו. סתם שיעלימו מידע. -מי או מה זה השטן מבחינתכם? -מה אתם צריכים כדי להרגיש בטוחים? לא לדעת כלום. -מה אתם רוצים לקבל, או לקחת בחזרה? פיסות שפיות. -בשתי מילים: איך אתם מתארים את עצמכם? מושי מושלמת
. -מה הייתם רוצים לעשות לגמרי לבד, בלי שיעזרו? להצליח לגזור. גם עם מספריים. אבל בעיקר במת'. ועוד כמה. -לנשים שכאן: שעווה או סכין ? כשיש אמא במקצוע הנכון...
.

behappy

New member
אנא בחיבק יא חביבי!

-יש לכם אובססיות שמניעות אתכם? לא. האובססיות שלי מונעות ממני, לא מניעות כלום. -מרגישים שאתם זרים לעצמכם? לא -למי אתם פונים כשאתם לא מצליחים להתמודד? לכתיבה, לחברים
, לפסיכולוג, לדוקרת, לשינה, להורים -אתם "קונטרול פריקס"? במידה מסוימת -מי/ מה שולט בכם? שעות השינה שלי:| לא סתם, אפאחד, כאילו, המון משפיע - מי מכיר אתכם הכי טוב? חברות קרובות, ואני -הייתם רוצים שישקרו לכם? לגבי מה? לגבי שומדבר אף פעם, אולי רק אם יהיה לי ילד ממש מכוער, אז, כאילו, שלא יטיחו את זה בפרצוף שלי!! -מי או מה זה השטן מבחינתכם? עין הרע!!! -מה אתם צריכים כדי להרגיש בטוחים? בית. מכל סוג שהוא. ואנשים שאוהבים, ומוזיקה -מה אתם רוצים לקבל, או לקחת בחזרה? אהבה, גם וגם -בשתי מילים: איך אתם מתארים את עצמכם? ריגשית עם חיים טלנובליים-בשקל
-מה הייתם רוצים לעשות לגמרי לבד, בלי שיעזרו? שפם -לנשים שכאן: שעווה או סכין ? אינפרה!

למעלה