623 - landmarks

elad218

New member
יכול להיות...

באמת שאין לי שמץ לגבי העניין הזה. מה שכן, לי בארני לא נראה מופתע לטובה, אם זה מה שאת מציעה. להפך, הוא די מזועזע לדעתי. אם הייתי רואה את הקטע הזה בנפרד משאר הפרק הייתי מניח שהוא גילה משהו מחריד מתחת לבגדים שלה (תני לדמיון להוביל אותך מכאן, אני לא רוצה להיות מגעיל
) או משהו בסגנון. זו באמת נראית לך כמו תגובה לסקס מדהים? כי לי לא כל כך...

elad218

New member
אה, לא, זה דווקא מובן...

אף פעם לא קרה לך שחלמת משהו הזוי בטירוף, ערבוב חסר היגיון בין כל מיני מחשבות שהיו לך או דברים שחווית במהלך היום (או השבוע, אולי אפילו החודש)? זה בדיוק מה שזה (טד הוא חצי יהודי בסדרה, מכאן כנראה הגיע הסביבון. השאר די ברור) יש כאן גם גימיק תסריטאי – אנחנו רואים את הסצנה הזו מנקודת המבט של טד (מתוך הראש שלו, אפשר לומר, כי אנחנו בעצם רואים מה הוא חולם) ובדיוק כמוהו, גם אנחנו תוהים מה הקטע עם הדמות הזו שמופיעה משום מקום – אולי זה בארני בתחפושת (מה שהגיוני מההיכרות שלנו איתו), אולי זו באמת הרוח של הארכיטקט המנוח שתיכנן את הבניין ואולי זה בכלל חלום. כשהחלום הופך להיות מ-ספק מציאותי, ספק דמיוני (החלק עם ה"רוח") ל-ביזארי לחלוטין (החלק עם אמא שלו) אנחנו מבינים שזה בוודאות רק חלום–אם זה היה קורה לנו, בשלב הזה כנראה היינו מתעוררים. מיד אחרינו גם טד מבין שזה חלום ומתעורר. את מבינה מה שאני אומר? זו טכניקה שבאה לקרב את הצופה למה שקורה על המסך. בקיצור, התפקיד של אמא של טד והסביבון הוא להרכיב תמונה הזויה כלשהי ושום דבר מעבר לזה. באותה מידה זה יכל להיות אבא של טד לבוש בבגדי כלה ומחזיק אפיקומן. אני מקווה שהבנת משהו מכל זה, כי השעה כבר שתיים בלילה ולא קל לי להסביר את עצמי בשעות כאלה...

loveguitar

New member
זה דווקא מובן

קטע הזוי עם החלום שלו.. הבנתי מה הכוונה רק לא מה העניין עם הסביבון. לא ידעתי שהוא חצי יהודי. אני עדיין לא מבינה את העניין עם ברני והאיברים הקסומים ולמה הוא היה המום. שמישהו ידבר עם הכותבים בשבילי.

מה יא

New member
אממ אני לא ממש זוכרת שהיה שם סביבון../images/Emo96.gif

אבל יש מצב שזה רפרנס ל"התחלה"? ששם הרי הסביבון זה מה שעוזר לו להבין אם הוא בחלום או במציאות... אני צריכה לראות שוב את הקטע הזה. ראיתי שוב
אני די בטוחה שזה הקטע, כי זה די דומה לסביבון שבסרט. טוב אני לא יכולה פשוט לעזוב דברים כאלה, אז הנה עוד אנשים שמו לב לזה:That spinning dreidle was a reference to Inception where" Cobb knew he was in a dream if the top continued to spin." אז זה ההסבר לסביבון D:

לי זה כן נראה../images/Emo3.gif

כי בארני גם ככה כולו מוגזם והיתולי בתגובות שלו. וגם כי התיאוריה ההפוכה פשוט לא מסתדרת.. התדהמה אמורה לבוא אחרי ההיחשפות שלו למג'יק ביטס שלה, לא ההפך, ולפני הסקס ממש לא נראה שבא לו עליה..

למעלה