תזכורת קלה

../images/Emo150.gif תזכורת קלה

לאור התדרדרותם של חלק מהדיונים לאחרונה לפסים אישיים, ולאור אי רצוני למחוק הודעות ו/או להיות שוטרת/גננת, אני רוצה להזכיר לכם, חברים יקרים, את הכללים הנוהגים לעניין תרבות הדיון בפורום הזה. סעיף 5 לתקנון: "חילוקי דעות על איכותם של אלבומי הלהקה הוא לחם חוקו של הפורום, וחלק מחוויית ההשתתפות בו. אל תתייאשו, גם אם שנאתכם ל"החומה" ואהדתכם ל"The Final Cut" יגרמו למלחמת עולם שלישית ביניכם לבין גולשים אחרים, ולעריפת ראשים רבתי - והכל בנימוס בריטי דק, ותוך המנעות מתקיפה אישית." ובהשאלה: בין אם אתם בעד או נגד סחר בבוטלגים, אוספים ממורביליה ואלבומים נדירים או שאינכם מבינים כלל מדוע אנשים עושים את זה, בין אם אתם אוהדי גיטרות גיבסון או חובבי פנדר, בין אם אתם מנגנים בגיטרה חמש שנים או חמישה ימים, בין אם אתם חושבים שאלבום X הוא הכי הכי או שהוא "חרא" - אנא המנעו לגמרי מפגוע באנשים שאינם חושבים כמוכם. טבעו של העולם - וטבעם של בני אדם - שהם אינם זהים זה לזה. כל אחד מאיתנו הוא בעל טעם אחר ונטיות אחרות. מה שיפה, לטעמי, בפורומים וקבוצות דיון הוא שיש לנו הזדמנות לפגוש ולשוחח עם אנשים שטעמם, נטיותיהם ואורח חייהם שונה מאוד מזה שלנו. זה לא הופך אותנו או אותם לטובים יותר או פחות - אנחנו פשוט שונים. מי שאינם חושבים או נוהגים כמוכם אינם בהכרח "טפשים" או "בורים" או שאינם בני שיחה ראויים - נהפוך הוא. ובאותה מידה, גם אתם - כל אחד ואחת מכם - חכמים, מעניינים, טובים וראויים. אחרת לא הייתם כאן
קחו זאת בחשבון כאשר אתם מגיבים להודעה כלשהי. קחו גם בחשבון שאת הודעותיכם קוראים אנשים רבים - לא רק האדם אליו אתם מגיבים. חלק מהקוראים הם גולשים סמויים, שנרתעים מההתבטאויות האלימות ולכן נמנעים מלכתוב בפורום בשל כך, מחשש שיבולע להם - קבלתי מספר פניות לא מועט ברוח זו, במסרים. זהו מצב בלתי רצוי בעליל. זו אינה האווירה שאני רוצה שתשרור בפורום. אנא קחו זאת לתשומת לבכם.

flowerboy69

New member
מכל זה לקחתי רק דבר אחד...

את הפטיש בסוף...הזכיר לי קטע מ"החומה"...:)

flowerboy69

New member
אפשר לאמר מה שרוצים אבל

לפעמים גם במקומות הכי תרבותיים ויכוח הופך למשהו מכוער.לכן כולם בני אדם ולא איזה מלאכים שמיימים

למעלה