שפ"ם. שרשור פיקסלארטים ממבו. או משהו כזה.
Y yaeloolik New member 13/5/06 #2 ../images/Emo189.gif../images/Emo192.gifחחחח אני דיי בטוחה שזה מגניב
L lady from the hell New member 13/5/06 #3 ../images/Emo221.gif מהפעם שעברה אני צריכה שמישהי תעזור לי לצייר את העלים בצד (כמו בתמונה הקטנה) הפלטות שלי ..
../images/Emo221.gif מהפעם שעברה אני צריכה שמישהי תעזור לי לצייר את העלים בצד (כמו בתמונה הקטנה) הפלטות שלי ..
י ינקיפנק New member 13/5/06 #7 מדהים../images/Emo99.gif ואואוו, איך עשית את זה.?? אין לי סבלות לסיים דולי, וזה כבר ממש פרוייקטטט הייתי עוזרת לך, אבל אני לא יודעת לצייר עלים, או כל דבר אחד):
מדהים../images/Emo99.gif ואואוו, איך עשית את זה.?? אין לי סבלות לסיים דולי, וזה כבר ממש פרוייקטטט הייתי עוזרת לך, אבל אני לא יודעת לצייר עלים, או כל דבר אחד):
ז זוהר נוגה New member 13/5/06 #6 זו לא אנטילופה../images/Emo211.gif לאנטילופה יש קרניים קטנות, ורגליים קטנות, וגוף יותר רזה. הן גם מסתובבות בקבוצות.
זו לא אנטילופה../images/Emo211.gif לאנטילופה יש קרניים קטנות, ורגליים קטנות, וגוף יותר רזה. הן גם מסתובבות בקבוצות.
R roni727 New member 14/5/06 #23 ../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif למות יורקות עליך וצוחקות בליבם הרשע O_ס
M mirymoo New member 13/5/06 #12 וואו! אמא תיקני לי למה מקפצת! אני אצחצח לה שיניים ואקח אותה לאורטודנט אני מבטיחה!