שפ"ם שרשור פיקסל(ארט) מסודר :)
D dinora12 New member 8/10/07 #3 ../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifועלה כמובן שצריך לפתוח בגדול. ^^
G grobear New member 8/10/07 #5 ואו! גאוני! היתי ממליצה לעגל יותר את ההצללה של הפרצוף, זאת אומרת שהצללה תסתיים בעיגול ולא בצורה לא ברורה.. אבל זה ממש חמוד גם ככה.
ואו! גאוני! היתי ממליצה לעגל יותר את ההצללה של הפרצוף, זאת אומרת שהצללה תסתיים בעיגול ולא בצורה לא ברורה.. אבל זה ממש חמוד גם ככה.
D dinora12 New member 16/10/07 #7 ../images/Emo113.gif../images/Emo210.gifתודה רבה ../images/Emo13.gif צודקת,אני אתקן את ההצללה כשהאינטרנט במחשב שלי יחזור.
../images/Emo113.gif../images/Emo210.gifתודה רבה ../images/Emo13.gif צודקת,אני אתקן את ההצללה כשהאינטרנט במחשב שלי יחזור.
S sha chan XD New member 8/10/07 #6 וואו O: ממש יפה השיערות קצת מסתבכות בצד ימין למעלה 3: אבל זה ממש יפה!
T TheWingedPig New member 16/10/07 #9 איזה עיצוב נחמד האמת, חשבתי לפתוח שרשור ציורים, כי לא היה הרבה זמן, אבל אני חוששת שהוא יהיה ריק, בדומה לשאר שרשורים פה :/
איזה עיצוב נחמד האמת, חשבתי לפתוח שרשור ציורים, כי לא היה הרבה זמן, אבל אני חוששת שהוא יהיה ריק, בדומה לשאר שרשורים פה :/
T tamaguchi girl New member 17/10/07 #10 ../images/Emo89.gifציורים יש לי (4 בינתיים D דווקא דוליז אין..
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 23/10/07 #12 *לא מהפורום* המשפט בחתימה שלך לא נכון זה אמור להיות- הכל מסביב בינוני מי אני אנונימי אני מה אני בינונימי.
*לא מהפורום* המשפט בחתימה שלך לא נכון זה אמור להיות- הכל מסביב בינוני מי אני אנונימי אני מה אני בינונימי.