שאלון...

gloria23

New member
../images/Emo150.gifשאלון...

אוקי, לכל החדשים שהצטרפו, וגם כי הרבה זמן לא היה לנו כאן אחד כזה..הנה עוד שאלון..הוא קצת דפוק אבל חפיף...הוא לא ממצה את עצמו כמו כל האחרים..הנה: באיזה יום הבית ספר שלך חוגג פורים? ובמידה וזה כבר היה, נא לפרט למה התחפשת? קיבלת משלוח\י מנות? הכנת משלוח\י מנות? השקעת? באיזו שעה התעוררת היום בבוקר? באגט עם גבינה- טעים או לא? יש מצלמת אינטרנט? האם ידעת שאם מקרבים פלאפון דלוק (לוק לוק) לרמקולים דלוקים (קים קים) זה עושה פפפפפפפפפ? השתמשת אי פעם במסקרה? מה את שומעת כרגע? מה המילה האחרונה שאמרת? למי זה היה? איך נראה החדר\המקום שאת נמצאת בו עכשיו? איך קוראים למי שיושב לידך בבית ספר? (שם פרטי יספיק) מה צבע העיניים שלו? מהי האנציקלופדיה שאת משתמשת בה הכי הרבה? יש לך פלאפון? איזה סוג? של איזו חברה? ואיזה פאנל יש עליו? מה נמצא כרגע על הדסקטופ? מהי החיה הכי מתוקה בעולם? יש לך ברזלים כלשהם בשיניים? אילו? איך נראות הגרביים האהובות עלייך? מה הספר האחרון שקראת? את שומרת ברכות מהימי הולדת? איך את הכי אוהבת לחגוג ימי הולדת? -לא רק שלך, בכלליות- מה עדיף? מוס שוקולד, קרם בוואריה, גלידה, יוגורט תות או סלט ירקות? שוחררת ב11:00 ביום רביעי? באיזה דיאורדורנט את משתמשת? מה את לובשת כרגע על מי את חושבת כרגע? מה התוכנית שלך לשבוע? אם את הכי רוצה לדבר עכשיו?

gloria23

New member
התשובות שלי..

באיזה יום הבית ספר שלך חוגג פורים? שישי ובמידה וזה כבר היה, נא לפרט למה התחפשת? לא באתי קיבלת משלוח\י מנות? הכנת משלוח\י מנות? השקעת? ראה תשובה קודמת באיזו שעה התעוררת היום בבוקר? 1 בצהרים באגט עם גבינה- טעים או לא? בטח יש מצלמת אינטרנט? הלוואי האם ידעת שאם מקרבים פלאפון דלוק (לוק לוק) לרמקולים דלוקים (קים קים) זה עושה פפפפפפפפפ? אמממ ניסיתי עם מיקרופון לרמקול... השתמשת אי פעם במסקרה? יאפ מה את שומעת כרגע? מיוז-time is runing out מה המילה האחרונה שאמרת?how did it come to this... למי זה היה? לעצמי איך נראה החדר\המקום שאת נמצאת בו עכשיו? החדר של אחותי..לא משהו איך קוראים למי שיושב לידך בבית ספר? (שם פרטי יספיק) עידן מה צבע העיניים שלו? חום... מהי האנציקלופדיה שאת משתמשת בה הכי הרבה? אני לא יש לך פלאפון? כןאיזה סוג? של איזו חברה? ואיזה פאנל יש עליו? , סלקום, סגול מה נמצא כרגע על הדסקטופ? אממ לואיס מיגל-האליל של אחותי מהי החיה הכי מתוקה בעולם? פת'י.....! יש לך ברזלים כלשהם בשיניים? אילו? נופ איך נראות הגרביים האהובות עלייך? אמממ כחול כהה מה הספר האחרון שקראת? flatland את שומרת ברכות מהימי הולדת?יאפ איך את הכי אוהבת לחגוג ימי הולדת? -לא רק שלך, בכלליות- אמממ סתם יוצאים לאן שהוא... חפיף.... מה עדיף? מוס שוקולד, קרם בוואריה, גלידה, יוגורט תות או סלט ירקות? אמממ מוס שוחררת ב11:00 ביום רביעי? מי בא בכלל? באיזה דיאורדורנט את משתמשת?אמממ נדמה לי לייף משהו ויש גם Faaa מה את לובשת כרגע-יא ,שמתי לב ,שכל השאלות פה לבנות חחחח אז בנים, תשדלו חחחח על מי את חושבת כרגע? על אף אחד מה התוכנית שלך לשבוע? אמממ אין לי כל כך , אני צריכה לסדר כמה דברים בדואר ובבנק, ואני צריכה להקפיץ את אימא לקניות...חחח אם את הכי רוצה לדבר עכשיו? עם טז יא זהו......זה באמת קצר..חחחח נכנסתי לזה.... אהה כן ואני עדיין מנסה לעלות לכאן את התמונות שלי מסאותפארק!!!

אנייי ../images/Emo121.gif

באיזה יום הבית ספר שלך חוגג פורים? ובמידה וזה כבר היה, נא לפרט. שישי למה התחפשת? וולברין קיבלת משלוח\י מנות? כן, אבל גנבו לכיתה שלי הכל
הכנת משלוח\י מנות? השקעת? ברור! באיזו שעה התעוררת היום בבוקר? 9 וחצי באגט עם גבינה- טעים או לא? לא יש מצלמת אינטרנט? לא האם ידעת שאם מקרבים פלאפון דלוק (לוק לוק) לרמקולים דלוקים (קים קים) זה עושה פפפפפפפפפ? כן השתמשת אי פעם במסקרה? כן מה את שומעת כרגע? children of bodom מה המילה האחרונה שאמרת? למי זה היה? סבבה, לידיד שלי איך נראה החדר\המקום שאת נמצאת בו עכשיו? החדר שלי... נראה מגניב
איך קוראים למי שיושב לידך בבית ספר? (שם פרטי יספיק) נוי מה צבע העיניים שלו? חום מהי האנציקלופדיה שאת משתמשת בה הכי הרבה? מזמן לא השתמשתי... יש לך פלאפון? איזה סוג? של איזו חברה? ואיזה פאנל יש עליו? מה נמצא כרגע על הדסקטופ? תמונה שלי עם חברים וחברות מהטיול השנתי לאילת מהי החיה הכי מתוקה בעולם? כלבים בכלליות, וגם סילבסטר הגרביל שלי ז"ל.. יש לך ברזלים כלשהם בשיניים? אילו? חחחח סיימתי עם זה כבר בכיתה ח' איך נראות הגרביים האהובות עלייך? ירוקות זוהרות עם פרצוף עליהן מה הספר האחרון שקראת? ילדי הצל את שומרת ברכות מהימי הולדת? יאפ איך את הכי אוהבת לחגוג ימי הולדת? -לא רק שלך, בכלליות- מסיבות הפתעה מה עדיף? מוס שוקולד, קרם בוואריה, גלידה, יוגורט תות או סלט ירקות? גלידה שוחררת ב11:00 ביום רביעי? לא באיזה דיאורדורנט את משתמשת? Fa ירוק זוהר או תכלת מה את לובשת כרגע? גופייה שחורה וג'ינס על מי את חושבת כרגע? על משהו לאכול... מה התוכנית שלך לשבוע? להכין ת'פרוייקט במחשבים בעיקר עם מי את הכי רוצה לדבר עכשיו? אף אחד :)

תשובון........

באיזה יום הבית ספר שלך חוגג פורים? שישי למה התחפשת? סתם באתי עם כובע עם קניים קיבלת משלוח\י מנות? כן אחד כי החלפתי ועוד אחד כי הזה שהיה אמור לקבל את המשלוח של חבר שלי ברח הכנת משלוח\י מנות? השקעת? קניתי ב15 שקל באיזו שעה התעוררת היום בבוקר? 9:30 באגט עם גבינה- טעים או לא? טעים אבל לא הרבה גבינה יש מצלמת אינטרנט? לא :( האם ידעת שאם מקרבים פלאפון דלוק (לוק לוק) לרמקולים דלוקים (קים קים) זה עושה פפפפפפפפפ? לא השתמשת אי פעם במסקרה? כן כשהייתי בן 5 מה את שומעת כרגע? אמינמם מה המילה האחרונה שאמרת? למי זה היה? "טוב ביי" איך נראה החדר\המקום שאת נמצאת בו עכשיו? כרגיל איך קוראים למי שיושב לידך בבית ספר? (שם פרטי יספיק) תומר מה צבע העיניים שלו? חום מהי האנציקלופדיה שאת משתמשת בה הכי הרבה? אנצקלופדיה באינטרנט יש לך פלאפון? איזה סוג? של איזו חברה? ואיזה פאנל יש עליו? מוטורולה קטן מגניב כזה בכחול מה נמצא כרגע על הדסקטופ? אקסמן מהי החיה הכי מתוקה בעולם? צב
יש לך ברזלים כלשהם בשיניים? אילו? יש לי פלטה אבל רק 3 פעמים בשבוע ורק בלילה איך נראות הגרביים האהובות עלייך? לבנות אם פסים למעלה מה הספר האחרון שקראת? באנגלית לא זוכר איך קוראים לו אבל זה שסוף העולם מגיע ו2 חברים מתכתבים באינטרנט וכו' את שומרת ברכות מהימי הולדת? לא איך את הכי אוהבת לחגוג ימי הולדת? -לא רק שלך, בכלליות- מסיבה בבית עם כל החברים מה עדיף? מוס שוקולד, קרם בוואריה, גלידה, יוגורט תות או סלט ירקות? מוס שוקולד שוחררת ב11:00 ביום רביעי? לא נשארתי עד 3 באיזה דיאורדורנט את משתמשת? FA מה את לובשת כרגע? טישרט ארוך לבן על מי את חושבת כרגע? על עצמי מה התוכנית שלך לשבוע?אין אם את הכי רוצה לדבר עכשיו? אין מישהו מיוחד

B a m B a m

New member
לא מצאת שאלון אחר...נו טוב...

באיזה יום הבית ספר שלך חוגג פורים?שישי ובמידה וזה כבר היה, נא לפרט למה התחפשת? ציידת ערפדים כמופלט עם שום מים קדושים יתדות פטיש צלב {מה לעשות} וגרזן קיבלת משלוח\י מנות?כן הכנת משלוח\י מנות?כן השקעת?לא באיזו שעה התעוררת היום בבוקר?9:00 באגט עם גבינה- טעים או לא? לא ממש יש מצלמת אינטרנט?לא האם ידעת שאם מקרבים פלאפון דלוק (לוק לוק) לרמקולים דלוקים (קים קים) זה עושה פפפפפפפפפ? כן השתמשת אי פעם במסקרה? כן מה את שומעת כרגע?לד זפלין מה המילה האחרונה שאמרת? חראית למי זה היה? לאימא שלי איך נראה החדר\המקום שאת נמצאת בו עכשיו? מדכא לגמרי איך קוראים למי שיושב לידך בבית ספר? (שם פרטי יספיק)עיינה מה צבע העיניים שלו? כחול מהי האנציקלופדיה שאת משתמשת בה הכי הרבה? האנצ' של YNET יש לך פלאפון?כן איזה סוג?נוקיה 3310 של איזו חברה?אורנג' ואיזה פאנל יש עליו? של שר הטבעות מה נמצא כרגע על הדסקטופ?תמונות של קורט ואגנר מהי החיה הכי מתוקה בעולם? עטלף יש לך ברזלים כלשהם בשיניים?לא איך נראות הגרביים האהובות עלייך? יש עליהןנקודות ופסים כל מני צבעים מה הספר האחרון שקראת? קסנוסייד את שומרת ברכות מהימי הולדת?כן איך את הכי אוהבת לחגוג ימי הולדת? -לא רק שלך, בכלליות-במסיבות פיג'מות או במועדונים אמיתיים מה עדיף? מוס שוקולד שוחררת ב11:00 ביום רביעי?לא באיזה דיאורדורנט את משתמשת?ד"ר פישר מה את לובשת כרגע? חוצה וחצאית על מי את חושבת כרגע? על אף אחד מה התוכנית שלך לשבוע?אין לי מושג אם את הכי רוצה לדבר עכשיו? אלוהים אם הוא קיים

MORGANA13

New member
תשובות

-כבר חגג, ביום שישי -כן, קיבלתי משלוח מנות -אממממ.....אמא שלי הכינה בשבילי -ממש ממש לא השקעתי -התעוררתי ב-11 -טעים מאוווט! -לא, אין -לא....(?!) -כן...זה לא נגמר טוב... -'ברינג מי טו לייף' של אוונסנס -''לאאאאאא!!!! אני לא רוצה פאקינג לימונדה!!'' לאמא -זה החדר מחשב...והוא אמממ.....קטן? -אור -כחול מ-ד-ה-י-ם!!!!!!
-אני לא ממש משתמשת.. -אין לי פלאפון...אני אני אוותר על כמה שאלות... -חתול!!!!! -כן!!!
-מה ''אילו''?!?!? מגעילים!!!! - פסים, עד הברך, כחול! -''מכשפה'' ספר יפה... -אם מישו שואל...אז כן! -לא מתה על ימי הולדת... -מוס שוקולד!!!!!!!!! -אממממ....לא..... -אממממ...נוו....בירוק כזה.... -ג'ינס, חולצה שחורה -על אח שלי... -להשיג *פאקינג* חבר!!!!! -עם חברה שלי, שיר

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למעלה