סיכום שבועי!

Dark chocolate

New member
../images/Emo150.gifסיכום שבועי!

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונד'ז)?
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונד'ז)?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
בילוי השבוע שלכם?
מאכל השבוע שלכם?
סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם?
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
מסר לאומה-
מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה?
וכדי שקצת תשתחררו, תנו כוס בירה(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

MC MoRaNa

New member
אניניני:]

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונד'ז)?להיות איתך מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונד'ז)?שייגעצ-אינטרקום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הג"ש
בילוי השבוע שלכם?אמ, קצ"ב? מאכל השבוע שלכם?אמ, נודלס[?] סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם?הג"ש!!!!!1111 פאדיחת השבוע שלכם?אין:] דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-אין:] מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)?אוהו..&*%^&*)%^יש מישהי שעכשיו הייתי קורעת אותהה..7*)%^ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ראש העיר בא לפעולה של קצ"ב!!!!1111111111 מסר לאומה-פרבולה זה זין בעין. מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה?לא, אין לי תחפושת=/=/אני לא אהיה מעפנה, אני אלך לאיזו חנות צעצועים ואקנה משהו:] וכדי שקצת תשתחררו, תנו כוס בירה() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..אפשר לפרגן לעצמי בוודקה רדבול? חח אולי את זה הייתי צריכה לכתוב במה שאני מחכה לו שבוע הבא.

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifאניניניניני../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונד'ז)
לא יצא לי כ"כ לשמוע.. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונד'ז)
The Click Five - Just The Girl תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אני לא חושבת על אחת כרגע... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
הופעתי השבוע
בילוי השבוע שלכם
^^ (פחות או יותר
) ולראות את מעינע שלי
במפגש של נינט... מאכל השבוע שלכם
עכשיו אכלתי פיתה עם חומוס וביצה חומה|מאווהב| סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם
השיר שלנו פאדיחת השבוע שלכם
זוכרים את ההופעה?:p התבלבלתי במילים קצת.. אבל אחרי 3 שניות חזרתי לעצמי ותיקנתי.. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו
^^ מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)
אף אחד.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה
אני כ"כ אוהבת את המורה שלי לפיתוח קול..
ועוד אחד
תצילו אותי מהמבחן מעבר במתמטיקה
אני מתה לעשות אותו, אין לי את הסבלנות ללמוד
מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה
אם לא- לַמה
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
מעינעעע
רק תזהרי לא להשתכר... הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifאניאיאניאניאני../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונד'ז)?תתפלאו, לא שמעתי
!!11 האומנם!? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונד'ז)?יחפה-נינט וJewel - Foolish Games תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מפגש מעריצים עם נינה
בילוי השבוע שלכם?המפגש מעריצים
שנפגשתי שם עם רעות ומיטל! מאכל השבוע שלכם?אמ..פיצה?! סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם?חיים שלי/פלוריסיינטה.. כמו תמיד
פאדיחת השבוע שלכם?ששמנו לנינט תמונה לא שלה בברכה כי היינו בטוחים שזו היא
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-יום רביעי. בבצפר. מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)?כמה אנשים שלא נזכיר את שמם.. מי יודע אולי הם קוראים פה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיעבור
מסר לאומה- חלומות מתגשמים!!!11 מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? יאפ, למוניטה מחיים שלי, מתאגרפת
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. נפרגן לעצמי
ולרעות...

למעלה