סיכומיישן
מה שיר השבוע שלכם (של קרן)? הרבה זמן לא שמעתי את הדיסק
אבל בהחלט זמנים משוגעים
מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? Soundgarden/ Black Hole Sun
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> כך תגנו על חייכם מפני התקפת טילים גרעיניים.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא ראיתי אותם השבוע אבל אם מישהו פה בעניין של סרטי מתח ואימה, להלן סרטי האימה הטובים ביותר והמומלצים ביותר על ידי (וראיתי בערך את כל מה שקיים)
: "זהות", "גוטיקה", "האמת שמתחת לפני השטח" ו"כשזר מתקשר".
בילוי השבוע שלכם? כלום, נאדה, כל השבוע הייתי תקועה בבית בשביל ללמוד לפסיכומטרי
מאכל השבוע שלכם? מה זה, זה חדש??? הממ לא יודעת... שניצל?
סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם? בקושי ראיתי טלויזיה גם
פאדיחת השבוע שלכם? טוב לא בדיוק פאדיחה אבל קרוב. באחד הפעמים במהלך השבוע שכן הרשתי לעצמי לעשות הפסקה בלימודים ולראות טלויזיה משום מה ראיתי משהו ממש משעמם וגרוע... ואני כזה צופה בזה כמה דקות עד שאני תופסת את עצמי וקולטת שאני מבזבזת זמן על משהו כ"כ גרוע אז אני צועקת לעצמי בקול רם (הייתי לבד בחדר) "מה זה החרא הזה???" ומעבירה ערוץ. בדיוק אבא שלי עבר ליד החדר שלי והוא כזה נכנס בסערה "למי את קוראת חרא???"
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- כל השבוע...
מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? איזה פאקצה מטומטמת עם אייקיו של מחדד מהקורס פסיכומטרי שלי. היא כ"כ מעצבנת וטיפשה והיא תמיד מעכבת את כל הכיתה עם השאלות המפגרות שלה. אבל מצד שני, המבחן הוא מבחן יחסי וכמה שיותר אנשים טיפשים שניגשים, ככה הציון שלי יהיה גבוה יותר.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבחן הפסיכו סוף סוף ביום שני, ואז אני אספיק לבלבל לכולם ת'שכל על כמה נמאס לי מזה.
מסר לאומה- גרביים לא חייבות להיות תואמות, אם אף אחד לא רואה אותן.
מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? מה זה? מתי זה פורים בכלל? אני מנותקת מדי. טוב אז אני נותנת כוס בירה למי שאני רוצה לשכר אותו? אם כך אז לכל הפורום, יהיה מצחיק לראות את כולם שיכורים. מצד שני לרוב האנשים פה אסור עדיין לשתות...