סיכום שבועי!

OpenYourEyes

New member
סיכומיישן

מה שיר השבוע שלכם (של קרן)? הרבה זמן לא שמעתי את הדיסק
אבל בהחלט זמנים משוגעים מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? Soundgarden/ Black Hole Sun תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> כך תגנו על חייכם מפני התקפת טילים גרעיניים. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא ראיתי אותם השבוע אבל אם מישהו פה בעניין של סרטי מתח ואימה, להלן סרטי האימה הטובים ביותר והמומלצים ביותר על ידי (וראיתי בערך את כל מה שקיים)
: "זהות", "גוטיקה", "האמת שמתחת לפני השטח" ו"כשזר מתקשר". בילוי השבוע שלכם? כלום, נאדה, כל השבוע הייתי תקועה בבית בשביל ללמוד לפסיכומטרי
מאכל השבוע שלכם? מה זה, זה חדש??? הממ לא יודעת... שניצל?
סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם? בקושי ראיתי טלויזיה גם
פאדיחת השבוע שלכם? טוב לא בדיוק פאדיחה אבל קרוב. באחד הפעמים במהלך השבוע שכן הרשתי לעצמי לעשות הפסקה בלימודים ולראות טלויזיה משום מה ראיתי משהו ממש משעמם וגרוע... ואני כזה צופה בזה כמה דקות עד שאני תופסת את עצמי וקולטת שאני מבזבזת זמן על משהו כ"כ גרוע אז אני צועקת לעצמי בקול רם (הייתי לבד בחדר) "מה זה החרא הזה???" ומעבירה ערוץ. בדיוק אבא שלי עבר ליד החדר שלי והוא כזה נכנס בסערה "למי את קוראת חרא???"
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- כל השבוע... מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? איזה פאקצה מטומטמת עם אייקיו של מחדד מהקורס פסיכומטרי שלי. היא כ"כ מעצבנת וטיפשה והיא תמיד מעכבת את כל הכיתה עם השאלות המפגרות שלה. אבל מצד שני, המבחן הוא מבחן יחסי וכמה שיותר אנשים טיפשים שניגשים, ככה הציון שלי יהיה גבוה יותר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבחן הפסיכו סוף סוף ביום שני, ואז אני אספיק לבלבל לכולם ת'שכל על כמה נמאס לי מזה. מסר לאומה- גרביים לא חייבות להיות תואמות, אם אף אחד לא רואה אותן. מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? מה זה? מתי זה פורים בכלל? אני מנותקת מדי. טוב אז אני נותנת כוס בירה למי שאני רוצה לשכר אותו? אם כך אז לכל הפורום, יהיה מצחיק לראות את כולם שיכורים. מצד שני לרוב האנשים פה אסור עדיין לשתות...

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של קרן)?רצה הבייתה כמו תמיד מה חדש מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?אריק הרבה ואיתי הרבה כמו תמיד לא מי יודע מה חדש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא משהו מיוחד בילוי השבוע שלכם?לא ממש בילתי השבוע מאכל השבוע שלכם?גחנון סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם?לא משהו מיוחד ראיתי פאדיחת השבוע שלכם?לא הייתה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-לחפש עבודה מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)?לעצמי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שתי הופעות... מסר לאומה- מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה?לא אוהבת את זה וכדי שקצת תשתחררו, תנו כוס בירה() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. אין לי רעיון

Roger man

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של קרן)?מבול מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?שיר של אוהדי הפועל ת"א תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-24 בילוי השבוע שלכם?משחק של הפועל נגד ריינג'ס מאכל השבוע שלכם?כדורי בשר של אמא
סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם?24 פאדיחת השבוע שלכם?אין דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-כלום מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)?שמעון גרשון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הכתבה על קרן בעובדה והגומלין של הפועל מסר לאומה-לא לשכוח לראות את קרן בחמישי מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? כל השכבה מתחפשים להיפים
מוגדש לכל מי שמעל 18

מור נוה

New member
עניתי..

מה שיר השבוע שלכם (של קרן)? "שיהיה לנו בית" "אם אלה החיים" מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? "זה הזמן" משה פרץ "מאמי" של מירי מסיקה ו"יום חדש נפלא"-אריק ברמן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אני פשוט מטורפת על התמונה הזאת.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של קרן לא מפסיקה לשמוע..לאמא שלי כבר נמאס. בילוי השבוע שלכם? לא משהו מיוחד מאכל השבוע שלכם? מסטיק מנטה הירוק נחשב? סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם? הש"ש.. וה"מסודרים" מחר מתחיל... כולם לראות ערוץ 2...יעל
פאדיחת השבוע שלכם? להגיד למישהו איזו בת חמודה יש לך אבל בעצם זה בן.. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחנים ואם אפשר את בית ספר בכלל אז למה לא? מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? ילד "מציק" מהשכבה ומציק זאת מילה עדינה בשבילו. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- "לפרוץ את הגבולות" מצאתם את עצמכם מרגישים תקועים והכל נראה אותו דבר וזה נמאס ובא לכם לעשות משהו מיוחד? אז הלוואי וזה יקרה לי השבוע.. למי שיש הצעות אני אשמח..ראש פתוח.. מסר לאומה-"עדיף להפסיד עוד רגע בחיים, מאשר חיים ברגע" משפט נכון. הולך איתי כל הזמן... מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? כן אבל אני לא יודעת למה... יש למישהו הצעות? וכדי שקצת תשתחררו, תנו כוס בירה() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. אני חושבת שאחרי כל הכוסות בירה שכולם קיבלו פה כבר אז כבר הוצאתם את הכל החוצה (כאילו הקאתם במילים עדינות) וכבר לא בא לכם לראות בירה.. אז אני חושבת שאני אתן אותה וזה לא מהפורום .. אני אתן אותה ל"חיים" כדי שישתחררו קצת ויצאו מהבועה התמידית הזאת.. סופ"ש מענג לכולכם!!

ליטל234

New member
סיכום! ../images/Emo203.gif

מה שיר השבוע שלכם (של קרן)? אממ....... רצה הביתה
מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? unfaithful. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין
חחח.... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר קיץ אחד ביחד של ליאת רוטנר!!! ספר מהמם
וכמובן שני ספרי ההמשך שלו- תנו לגדול בשקט ולנצח בגדול.... אמנם קראתי אותם מזמן (לא את האחרון כי אין לי זמן....) אבל עשיתי על זה איזה משהו בבצפר השבוע לכן זה הזכיר לי.... בילוי השבוע שלכם? היה שבוע כייפי!!!!!! חוץ מיום אחד שנתק שם לא במקום... היה ממש כייף. הכי נהניתי ביום רביעי- טיול בבצפר, הלכנו כמה חברים לאכול פיצה, הלכנו לתיאטרון ר"ג לאודישן של הצגה שבאו אלינו להמליץ יום לפני בבצפר, שרנו היה כייף וחברים שלי שלא נבחנו חיכו לנו בחוץ ועודדו, התקבלנו כולנו, הלכתי לחוג- היה כייף!!!!! מאכל השבוע שלכם? פיצה עם חברים..... היה טעים יאמי
סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם? הדוגמניות. שידורים חוזרים של העונה הראשונה.... בואנה איזה ריבים הלכו שם.... פאדיחת השבוע שלכם? באתי עם מכנס לבן ותחתונים כחולים
לא כזה ראו אבל קצת.... כי המכנס לי היה כזה צמוד אבל עדיין מביך.... דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- יום חמישי בבוקר... בבצפר.... ריבים. בכי. מבחן גרוע. כולם בכו. אכזבה. בכללי היה זוועה אבל בהמשך יום חמישי כבר היה טוב.... מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? יש מישהי אבל אני לא אזכיר שמות..... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יש לי חמישה מבחנים בשבוע הבא....
דרך אגב זה לא חוקי בכלל....
מסר לאומה- יש אנשים כאלו צומי! תמיד תחשבו מי באמת חבר שלכם ומי ינטוש אתכם אחרי רגע בגלל סיבה קטנה. או בשביל תשומת לב אצל אחרים! מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? כן ברור!!!! כל פורים!!!! אבל אני עוד לא בטוחה למה אז לא נחשוף.... וכדי שקצת תשתחררו, תנו כוס בירה() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. כווווווווווולם!!!
שבוע מקסים לכולם!!!
ליטל!

../images/Emo148.gifעונה

שיר השבוע שלכם (של קרן)?השיר החדש של קרן מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?האמיתי שלמה ארצי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-הופעות של קרן בזאפה סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר אנשי הקש בילוי השבוע שלכם? הופעות בזאפה יום אחרי יום מאכל השבוע שלכם?סלט עוף בזאפה סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ישבתי בזאפה ביום שלישי ליד מכרה של מיקי דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-בדיקות רפואיות גועליות מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)?נציגי שירות של הוט משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- 22.2 ו23.2 הופעות של קרן מסר לאומה- אם גילית את הדבר שלמענו אתה מוכן למות, אתה בדרך לגלות את הדברים שלמענם כדאי לחיות מתחפשים בפורים?כן אם כן לֶמה?כנראה למלאך או פיה אם לא- לַמה? וכדי שקצת תשתחררו, תנו כוס בירה() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

לגבי כוס בירה

אני לא אהיה כמו כולם ואכתוב לכוולם אז אתן להדר (פולו) כי השאר קטינים ו/או לא שותים אלכוהול

polo03

New member
../images/Emo51.gif אבל לא שותה אלכוהול

מצטרפת לקולה של מירב

I מ י ר ב I

New member
סופ"ש מקסים לכולם!!!

לא הייתי פה יומיים בגלל בעית מחשב וכיף לחזור!!! אני בעד כוס קולה,לא בירה!!!

Nimrod121

New member
סיכום השבוע שלי.

מה שיר השבוע שלכם (של קרן)? "מבול" ו"רצה הביתה". מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? Avril Lavigne- GirlFriend. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שבוע סביר ולא יותר מדי מזהיר. רציתי ללכת לפעולה בתנועה אבל פספסתי כי התבלבלתי בימים. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "שכחו אותי בבית". בילוי השבוע שלכם? פגישה עם חברים. לפני כמה דקות הם הלכו. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- שום-דבר
סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם? "ארץ נהדרת", ללא ספק י'פתאטים. פאדיחת השבוע שלכם? אין אחת כזו. לא שידועה או זכורה לי. מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? הסיכום השבועי הזה. יש בו יותר מדי שאלות. אבל אני מתגבר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שום דבר מיוחד. מסר לאומה- תלמדו ותקחו מדעי מחשב בכיתה ט'! מומלץ. מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? לא וככה. וכדי שקצת תשתחררו, תנו כוס בירה(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
לכולם, רק אל תשתכרו. כן?

papashdon

New member
../images/Emo26.gifאני עונה../images/Emo132.gif

מה שיר השבוע שלכם (של קרן)? איתי
מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? בוא כבר/רוני
. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- המ, קניתי ג'קט מגניב
. בילוי השבוע שלכם? וידאו צ'ט עם רוני באתר ערוץ הילדים. היה משעשע למדי
. מאכל השבוע שלכם? מרק אפונה
. סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם? לא כ"כ ראיתי טלוויזיה השבוע, אבל בגלל שלפני כמה שעות ראיתי בת הים הקטנה, אז שיהיה בת הים הקטנה
. פאדיחת השבוע שלכם? המ, לא זכורה לי כזאת. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- כוויה באוזן
. מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? המ? לא היה
. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- האלבום החדש של מירי
!!!!!! מסר לאומה- אתם כאלה פאטת!@#$%^& מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? נראה לי שלארתור. זה מערוץ הילדים
.

MissPop

New member
סיכום שלי

מה שיר השבוע שלכם (של קרן)? אין מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? אין משהו ספציפי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט - walk the line בילוי השבוע שלכם? יוצאת עם המשפחה לחגוג את יום ההולדת... :) מאכל השבוע שלכם? קרמבו סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם? אמריקן איידול, אלא מה? פאדיחת השבוע שלכם? לא היה משהו מיוחד. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- בינתיים אין משהו אולי על יום ראשון, שונאת את יום ראשון מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)? לא חשוב
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יוצאת עם החבר'ה מהעבודה למסעדה מסר לאומה- קחו הכל בכל ולא להתעצבן משטויות מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה? לא למרות שראיתי כמה פאות מגניבות

BRANGELINA

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo119.gif../images/Emo110.gif../images/Emo109.gif

מה שיר השבוע שלכם (של קרן)?מבול...
מה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?ממי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לראות מישהו שלא ראיתי הרבה זמן..
.. בילוי השבוע שלכם?ת"א
מאכל השבוע שלכם?במבה...
??למה אין סמיילי לבמבה??? סרט\\\\תוכנית\\\\סדרת השבוע שלכם?מגדלי התאומים......(מומלץ ...
.) פאדיחת השבוע שלכם?אין..
..(??) דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-המבחן במתמטיקה..
.. מישהו שבשמחה הייתם מוכנים לפרק לו ת'אימאימא(או בשפת העם - מכות!)?לילד מציק אחד..
.... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום כלום כלום
מסר לאומה-מי זאת אומה?
מתחפשים בפורים? אם כן לֶמה? אם לא- לַמה?כן ולא יודעת..למישו יש רעיון??
וכדי שקצת תשתחררו, תנו כוס בירה(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכוווולם

למעלה