מנהלה

חשוב ביותר!!!

מגן דוד אדום לישראל מזמיו את הציבור להדרכה בנושא:"משריטה ועד החייאה" (עזרה ראשונה לאחר פציעה, חנק מגוף זר, התכווצויות חום, שתיית רעלים, טביעה, אסטמה ...) בהדרכה יועברו הנושאים הבאים: * עזרה ראשונה במקרי טראומה של תינוקות, ילדים ומבוגרים * זיהוי וטיפול במצבי חירום רפואיים בתינוקות, ילדים ומבוגרים * החייאה , כולל הדגמה, לתינוקות, ילדים ומבוגרים יש התמקדות בטיפול בתינוקות וילדים אם כי גם מקומו של הטיפול במבוגרים לא נפקד. ההדרכה תיערך במרכז לגיל הרך ברחוב תלתן 6 במודיעין, בתאריך 30 לדצמבר 2004 , יום חמישי, י"ח טבת התשס"ה החל משעה 20:00 (כדאי להקדים ! ההדרכה מתחילה בדיוק ב 20:00) ועד שעה 22:30 יש חניה בשפע באזור. הרשמה במתנ"ס מודיעין 08-9702210 מותר להביא תינוקות וילדים , מומלץ להביא בן/בת זוג ובמיוחד הורים כדי שידעו לטפל במצבי חירום בהיותם מתפקדים כסבא/סבתא

../images/Emo150.gif מנהלה ../images/Emo150.gif

אז ככה עשיתי קצת סדר בקישורים וחילקתי אותם לנושאים: הוספה קטגוריה של טיולים בחו"ל. שאלות לד"ר לזר. שאלות לדיאטנית גילה פיימן. ואירוחים - מקווה שהיו מועילים ומעניינים מבחינתכם - אם יש לכם רעיון לעוד אנשי מקצוע שיכולים לעניין אותנו אנא העלו אותם כאן. וכמובן אל תשכחו את אתר המתכונים החדש שלנו - אם יש לכם מתכונים לתרום אתם יכולים להוסיף אותם כאן בפורום או באתר - וכל המרבה הרי זה משובח - רק דאגו שהמתכונים יהיו מקוריים שלכם או שתוסיפו קישור או הפניה למקור.

היום בתפוז../images/Emo43.gif 27.12.04

היום ב-17:00 נארח בפורום החברה להגנת הטבע בת"א, את ניר פפאי, רכז החופים של החברה להגנת הטבע בת"א. השאירו שאלות בפורום.
היום ב-19:30 נחום היימן יתארח בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה ויענה לשאלותיכם.
עמרי אפק, הוא שחקן הכדורגל שיתארח הערב ב-20:15 ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר "ספורט 5". שרשור שאלות בפורום כדורגל.

אף אחד לא מגיב לשאלות שנשאלו שם

אני לא יכולה להחליט על אירוחים על דעת עצמי או על דברים אחרים - אתם חלק מן העיניין - תנו איזה פידבק....................

עונה בשם עצמי

לא שאלת בהודעה שלך שום שאלה אז לא עניתי שום דבר. את הרי יודעת שכולם מאוד מאוד מעריכים את העבודה שאת משקיעה:) וכל השיפורים והשיפצורים מייעלים ועוזרים לנו מאוד אני מניח שאין מישהו שלא יסכים איתי

חנפנות תמיד תעזור ../images/Emo9.gif

אוקי אני אנסה לכתוב יותר ברור: א. האם האירוחים היו לטעמכם - מענינים מועילים? מותר לכתוב גם שלא ביקורת בונה מתקבלת בשמחה. ב. איזה עוד אירוחים מענינים אתכם? ג. מתכונים - יאללה תביאו - אנחנו רעבים
בשביל מה יש לנו מערכת חדשה. ד. לא יודעת כל רעיון, הערה, הארה יתקבלו בשמחה

סתם רעיון

קודם כל, כל אירוח הוא טוב וחשוב מספיק שבן אדם אחד הפיק ממנו משהו והוא כבר היה שווה. בסופו של דבר מדובר בחיים שלנו ולא באירוח בפורום מיה בוסקילה. חשבתי עכשיו על איזה רעיון, אולי כדי לפתוח(אולי בטאגליינס) איזה מין שירשורי שאלות לכל מיני נושאים. נניח שירשור שאלות לד"ר לזר, שישור לדיאטנית וכו. ואז אם נניח נושא מסויים מטריד אותי אני אכתוב את השאלה מראש בשירשור כי לפעמים עד שיגיע האירוח אני כבר אשכח את השאלה או שאולי אני לא יהיה זמין לשאול. סתם רעיון... תודה

שושן אמרת שחנפנות תעזור

אז הינה אני מתחנף
כול הכבוד לך על העבודה שאת משקיעה איין לי כרגע אומנם רעיונות לאירוחים נוספים חוץ מ אולי מומחה לסוכרת סוג 2 שאולי חסר פה לחברה שהם סוג 2 אבל אני דיי חדש בתחום ואני לא יודע מי יכול להתאים לנושא וכמובן שמתוך כך אני גם לא יכול להמליץ על אף אחד אירוח של דיאטנית זה בהחלט דבר חשוב ואני מברך אותך בישר כוח על כך

marli1

New member
שאלות נפוצות

עברתי על השאלות הנפוצות ואני חייבת להחמיא לך על הארגון שם. יש תשובות ממש טובות וחשובות והסידור מצויין. עכשיו, לאחר שסיימתי להתחנף
יש כמה בעיות טכניות קלות: א. כללי >אני נוסע לחו"ל מה לקחת יש הודעה בשם "יש ביטוח לתקופות ארוכות?". בהודעה מדברים על אותו אלי ארליך שפחישואו המליץ לעשות אצלו ביטוח. נראה לי שכדאי להוסיף את אחת ההודעות של פחישואו בהמשך. ב. אוכל >ראשי
מה מיוחד בלחם קל? ההודעה ריקה. אני מניחה שהתכוונת לתשובה של desertm מהשבוע שעבר. ה. סוכרתי בצה"ל >
האים כדאי... ז. תרופות ובדיקות > בדיקת פפטיד סי
נראה לי יותר נכון לשים קודם את ההסבר של מהי הבדיקה ורק אח"כ חסרונות של הבדיקה > תרופות
Glunen & Prandase השם הלועזי בכותרת לא מדוייק, הנכון הוא gluBen
novorom שוב, הכיתוב הלועזי הנכון הוא novoNorm
כאשר נכנסים לחלק ז', אז תחת הסעיף "תרופות" (בסוף העמוד) יש רק שלושה תתי סעיפים. כאשר לוחצים על הסעיף "תרופות" (בתחילת העמוד) נפתח עמוד עם ארבעה תת סעיפים. תת הסעיף הנוסף/האחרון הוא "רשימת הכדורים לטיפול בסוכרת", לחיצה עליו פותחת חלון ללא הודעה. אני מניחה שהתכוונת להודעה שרשמתי לפני כשבועיים. אני מתנצלת על הניג'וס. יישר כוח.

marli1

New member
והמלצות

כדאי להוסיף מאמרים/הודעות בנושא רשיון נהיגה וביטוח לאומי. ניסיתי למצוא הודעות בנושא אבל תפוז מחזיר בתגובה את כל ההודעות. שמתי לב שבאחד הספרים של ד"ר קנטור יש התייחסות לביטוח לאומי. שאלה ל
מותר להעתיק קטע מספר אם מציינים את המקור?

אני אשמח אם מישהו יכתוב מאמר

על אחד הנושאים הללו או אחרים. להעתיק מספר מותר רק אם הכותב או בית הדפוס מאשרים

marli1

New member
../images/Emo9.gif תודה, חששתי שתכעסי על הניג'וס

בקשר ל"סוכרתי בצה"ל" - מדובר במשהו פעוט ביותר. הכותרת של המאמר היא "האים כדאי בכלל להתנדב". אישית, הופעת היוד בתוך המילה הראשונה (האים במקום האם) מאוד מפריעה לי. (או שאני
ולא מעודכנת?) ואם אנו ברגע של עברית... למדתי מהשאלות שהכתיב הנכון הוא "סוכרת" ולא "סכרת".
/
שכמוני...

להפך אני שמחה

מרוב שאני בתוך הדברים האלה, לפעמים אני כבר מכירה אותם בע"פ בלי שאני באמת קוראת מה נכתב - וגם דיסגרפיה קלה שגורמת לי לעיתים לטעויות אז תקנו אותי חופשי.........

marli1

New member
המאמרים

אמנם לא חלק מההודעה המקורית שלך, אבל עברתי עליהם בכל זאת. אוסף מאמרים >מרק אורז ולימון יווני
זהו המאמר היחיד תחת הקטיגורית "אוסף מאמרים”. מקומו תחת קטגוריית המתכונים. (כבר בדקתי והוא לא מופיע תחת "מתכונים”). חברי הפורום >חברי הפורום
אחת החברות (טלי22) מופיעה ללא קישור. (מצטערת אבל אני לא יודעת איך לאתר כרטיס אישי). כתבות >תקווה חדשה לחולי הסוכרת
ההפנייה בתוך ההודעה (לחיצה על "עכברים סוכרתיים") מפנה לאתר שכבר אינו קיים (http://www.w-angle.galil.k12.il). (לא הצלחתי לאתר את הכתבה המסויימת באינטרנט). מידע מיוחד >השוואת מחירי הציוד והתרופות
תוספת למסמך: מחיר מקלוני ELITE בכללית הוא 11 ש"ח.
תוספת למסמך: מחיר NOVONORM 0.5mg בכללית הוא 99.19 ש"ח (90 כדורים).
תיקון למסמך: מחיר טופס 17 בכללית הוא 24 ש"ח. כל המחירים נכונים לדצמבר. מחיר המקלונים נכון גם ליולי 2004. אני לא יודעת מה היו מחירי שני המוצרים האחרים ביולי, אבל אני חושבת שעידכוני מחיר נערכים בבת אחת לכל המוצרים והשירותים. מתכונים >ים של מתכונים נטולי סוכר/ליאן
המתכון חסר. >
הפסטה שלי חסרה.

למעלה