מלך השערים

simond15

New member
אפילו לא קרוב...

זכה מישהו עם 12 שערים... השחק הכי טוב שלי אני חושב שעם 5,הוא לא בעשירייה הראשונה אז אפילו לא יודע...

YaRiN111

New member
גם אני ../images/Emo47.gif

גאג'יו אריאנס החלוץ העל טבעי שהגיע בתחילת העונה הספיק להבקיע 11 שערים ולחלוק את המקום ה-1 עם חלוץ של קבוצה שסיימה מקום 4. סה"כ הוא כבש 11 שערים בליגה ועוד 4 בגביע. החלוץ השני שלי סיים מקום 3 עם 10 כיבושים והרמה שלו היא רק מעולה (פורמי). אצלי סה"כ שני חלוצים 21 כיבושים רק בליגה. גם ההתקפה שלי היא ההתקפה ה-2 הטובה בליגה אחרי האלופה, 56 שערים הבקעתי.

oren3110

New member
אין לי אף שחקן ב10 כובשים המצטיינים....

מלך השערים שלי חלוץ פאסבל 300 TSI, כבש 5 שערים רחוק 8 שערים מהפסגה :S

Y a i r 1 9 9 2

New member
זכיתי

קשר ששיחק לפעמים בלם התקפי או מגן התקפי, 14 שערים. יש לו רק מצבים נייחים סביר ורוב השערים ממצבים נייחים.

AASSDDFF2

New member
זכיתי

הקשר שלי שגם בועט את הבעיטות החופשיות שלי כבש העונה 12 שערים. לפי מה שאני זוכר הוא לא שיחק ב3 משחקים העונה מה שאומר שהוא כבש 12 שערים ב11 משחקים לקחתי את מלכות השערים בהפרש של 2 גולים Carlo Zampieri (75544184) בן 32, בכושר משחק סביר, בריא. בחור שנוי במחלוקת, מאוזן ובלתי הגון. בעל נסיון סביר וכושר מנהיגות חלש. לאום: Italia מדד כישורים (TSI): 420 שכר: 3 720 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: uristrongestteam אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: מצוין עמידה בשער: איום קישור: סביר מסירה: בינוני משחק אגפים: עלוב הגנה: איום הבקעה: בינוני מצבים נייחים: מצוין שערים בקריירה: 34 שלישיות בקריירה: 3 שערי ליגה העונה: 12 שערי גביע העונה: 1

ofir91

New member
זכיתי=]

החלוץ שלי הבקיע 13 שערים.. אחריו החלוץ של מקום שני (סיימתי ראשון) עם 9, ואז במקום 2-3 עוד 2 שחקנים שלי עם 9 כל אחד =]

נמשל

New member
../images/Emo47.gif אמיל אוואט המלך

11 שערים בלבד הספיקו לחלוץ הפחות בכיר שלי לזכות במלכות השערים. זו הייתה העונה השניה ברציפות שחלוץ שלי זוכה בתואר הנכבד, אחרי מיליון עונות של כמעט

o r i z i

New member
לא זכיתי..

מלך השערים שלי הוא ג'ונה-שם משפחה מסובך שכבש 8 שערים, חצי ממלך השערים של הליגה. אין לי עוד ב10 הכובשים המצטיינים.

LevL

New member
NNN

ניקולס נייהאב נילסן
זכה בתואר עם 16 כיבושים מיד אחריו חנוש סטטינר עם 14 כיבושים גם אצלי (כמו אצל אוריון) שני המובילים עם 30 שערים ביחד

avish12

New member
ודאי

מקס גרו המלך - 26 שערים העונה. (מספר שחקן: 26003633) איזה אפסים אתם, אף אחד לא הגיע לכמות הזאת... מקס המלך!

Romario 11

New member
4 הראשונים בליגה שלי...../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ליגהVI.481 (42635) כובשים מצטיינים שחקן קבוצה שערים 1. Giedris Saksinskas Beitar Har Homa 12 2. Eidur Zarza Beitar Har Homa 10 3. Bogusław Udut Beitar Har Homa 9 4. Christian Moltzahn Beitar Har Homa 8

barakgl

New member
הסטאר שלי מקום שלישי בלבד

עם 10 שערים , 2 פחות מהמלך

ayacoby

New member
2 שחקנים מהקבוצה זכו

ביחד בתואר עם 13 שערים כל אחד

get low

New member
לקחתי, בגדול ../images/Emo11.gif

שחקן אחד עם 14, ושני סגנים עם 12 כ"א