מלך השערים

נמשל

New member
../images/Emo150.gif מלך השערים

האם שחקן שלכם זכה בתואר מלך השערים? אם כן, כמה כבש? ואם לא, מי מלך השערים וכמה רחוק הוא היה מהפסגה?

DEANC

New member
לא זכיתי.

מלך השערם של הקבוצה שלי הוא וויצ'יץ' קמאקי, הווינגר העולמי שלי, שכבש 11 שערים והיה רחוק שער אחד בלבד מהפסגה אותה חלקו 2 שחקנים.

DEANC

New member
טוב, גם אני אראה אותו

Wojciech Kamecki (123130203) בן 20, בכושר משחק טוב, בריא. בחור נחמד, מאוזן וישר. בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות עלוב. לאום: Polska מדד כישורים (TSI): 10 600 שכר: 40 680 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: deancar אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: עלוב עמידה בשער: איום קישור: בינוני+1 מסירה: עלוב משחק אגפים: עולמי הגנה: גרוע הבקעה: עלוב מצבים נייחים: סביר שערים בקריירה: 22 שלישיות בקריירה: 1 שערי ליגה העונה: 11 שערי גביע העונה: 1

RoySanko

New member
איזה שחקן

30.06.2007 Became top scorer of VI.889 (Israel) for season 16 with 20 goals 10.03.2007 Became top scorer of VI.889 (Israel) for season 15 with 16 goals Ofir Avivi (89533262) 24 years, passable form, healthy A nasty fellow who is tranquil and honest. Has weak experience and poor leadership abilities. Speciality: Technical Nationality: flag Israel Total Skill Index (TSI): 27 030 Wage: 35 700 NIS/week Owner: R.S. United Warnings: 0 Injuries: Healthy Stamina: solid Goalkeeping: disastrous Playmaking: inadequate Passing: passable Winger: poor Defending: inadequate Scoring: magnificent Set Pieces: excellent אימון הבא עולה לוורלד קלאס הוא השחקן היחיד שנשאר מהקבוצה המקורית שקיבלתי Career Goals: 72 Career Hattricks: 5 League goals this season: 20 Cup goals this season: 3 איזה חלוץ!!!

Jiri Auvonen מאצלי לקח

עם 18 שערים, המקום השני עם 12 שערים. Jiri Auvonen (67744591) 23 years, solid form, healthy A pleasant guy who is calm and upright. Has weak experience and poor leadership abilities. Nationality: Suomi Total Skill Index (TSI): 17 290 Wage: 70 560 NIS/week including 20% Bonus Owner: Hapoel Or Yehuda Warnings: 0 Injuries: Healthy Stamina: weak Goalkeeping: disastrous Playmaking: weak Passing: poor Winger: poor Defending: poor Scoring: world class Set Pieces: utopian Career Goals: 58 Career Hattricks: 4 League goals this season: 18 Cup goals this season: 7

TheOrion

New member
אני ../images/Emo47.gif

בטח ששחקן שלי זכה במלכות השערים, היה בכלל ספק?
עם התקפה שכובשת 73 שערים(15 יותר מההתקפה השנייה בטיבה), חסר היה לי ששחקן שלי לא היה זוכה. הכובש המצטיין, אבי קפטה, כבש 17 שערים. לא רחוק מאחוריו היה אופיר מלמד, במקום השלישי, עם 13 שערים. סה"כ, שני חלוצים 30 שערים. נחמד.

נמשל

New member
זה אותו דודו ביטון שהגיע מטוברוק?

אז סתם שתדעו, פעם ראיינתי אותו לעיתון שעבדתי בו. הוא היה בן 12-13 בערך, והיום תראו אותו, חותם במכבי ת"א, סגנית ראשונה של מכבי נתניה

TheOrion

New member
כע, אני יודע ../images/Emo9.gif

דיברנו עליו לפני כמה שבועות במסנג'ר

מה דעתך על עמרי רון?

הוא שווה משהו? פשוט הוא הבן של הבוס של אחי ותמיד שמעתי שהוא יהיה תותח. הוא פוטנציאל להיות חלוץ פותח במכבי בעתיד?

TheOrion

New member
לדעתי האישית,

מהדקות המעטות שראיתי אותו, הוא אולי מתאים יותר להיות חלוץ שני מאשר חלוץ מרכזי, אבל בהחלט פותח בהרכב.

אממ בתור מישהו שמכיר אותו

כחבר (לא טוב.. אבל חבר). וששיחק נגדו ואיתו כמה פעמים במהלך השנים אני יכול להגיד לך עליו ש: יש לו שליטה מעולה ב-2 הרגליים. הוא מהיר וזריז מאוד. יש לו סיומת קטלנית (אחח אני לא אשכח איך הוא העיף אותנו בחצי גמר גביע לפני שנתיים). באמת, מהטובות שראיתי בגילאים שלנו (כן, יותר משל בן סהר, וגם יותר משל ביטון). 15 שערים בשנה הראשנה שלו בנוער, מכובד ביותר. אבל החסרונות הגדולים שלו זה העובדה כי הוא בעיקר מסיים, קשה לו ליצור מצבים בעצמו (אולי הוא ישתפר בזה בבוגרים), הוא לא מהשחקנים הכי טכניים שתראו, ועם שמירה אישית אפשר לסגור אותו. אבל הוא הבטחה גדולה, ויש לי הרגשה שהוא יצליח. עוד שחקן שכדאי שתשימו לב אליו זה עמירן שקלים, חבר טוב, מגן שמאלי תותח, ובאמת בן אדם שיש לי הרגשה שיצליח בגדול (שיחק גם בנבחרת הנוער השנה למי שראה). מי אמר שרמה"ש לא מגדלת כישרונות?

trigotrigo

New member
מה אתה מנסה להיות אני?

כי זה מצליח לך, וזה פשוט לא יעלה על הדעת

trigotrigo

New member
אי אפשר לזלזל,

בכל זאת אחד מהם הגיע להיות פסיפלור בתפוז..

TheOrion

New member
דרך אגב...

שחקן שרק נקנה זכה במלכות השערים בליגה הקודמת שלו => עוד 50,000 ש"ח לאריות. מי עוד יש לו שני מלכי שערים בשתי ליגות שונות?

למעלה